תפתחי את הרגליים,

קטי30

New member
שירלי דעתי כדעתך בעניין

אפילו לא הספקתי להביע את דעתי הכל רלוונטי כשמדובר בקו מחשבה מחשבתי כמחשבתך ורגשותי כרגשותיך וכל אחד חופשי להביע את דעתו. כל מה שמבקשים ממך/ם זה להביע דעה וגם אם את מרגישה רצון אז להוקיע. אבל מבלי להשתמש בסגירת חשבנות על הכותב עצמו אלא על תוכן הודעתו עד כאן אני מובנת?????????????????

אייל 401

New member
אז למה לא מחקת את כל ההודעה

על פי בקשה ,היא פוגעת באלפי אנשים מתחקי אותה בבקשה אנחנו במילחמה והחבר שלך משמיץ אץ כל העולם על סף המרדה לידיעתך .

קטי30

New member
הבעת דעה

ותפסיק לקרוא לו חבר שלי קפיש
ועכשיו בגלל מה שהאא ניר כתב נסראללללללה מאושר עד הגג של הבטנקר נכון? דחילק' אייל פרופרציה.

אייל 401

New member
מה פרופורציה על מה את מדברת

קיבלת רשימה מה למחוק עברתי על אחד אחד למה לא מחקת את ההודעה המטופשת שלו אין פה הבעת דיעה שי פה גועל נפש .

שירלי6

New member
לא צריך כל כך הרבה ????????????????

את מובנת גם בלי זה. לא ראיתי שאף אחד סגר כאן חשבונות. האיש כתב על נושא טעון מאד בימים אלו לא חסך במילים לצד פעולת כשירות במילואים (שאנשים נהרגים שם) הוא מצא לנכון להציג את פועלו רב היוזמה בהורדת זבל. האיש פוגע ברגשות של אנשים ואת מצפה שינהגו בו ברכות? למה? כי הפורום הוא פורום סטרילי? ממוגן מאמוציות? לא חביבתי. הפורום הוא פורום של אנשים. עם רגשות. ולא תמיד נחמדים ומעפעפים זה לזה. כמו בחיים הלא וירטואליים. זה היופי. זה האותנטי. צר לי, כנראה שהשם של הכותב הקפיץ במיוחד אותך ונגע אצלך בעצב חשוף. אני אישית לא מכירה אותו, מעולם לא היה ולא יהיה ביננו דבר, ואת יכולה לבדוק בכל מלאי שירשוריו, מעולם גם לא הגבתי לו. את אותן תשובות היה מקבל גם יחזקאל קרקובה או ציון בן יוסף. את לא יכולה להפוך את הפורום למקום סטרילי. סורי.

למעלה