תפתחי את הרגליים,

קטלנית....

כנראה שלא אבל מעניין שכל מנהלת תופסת כמה מנטרות ומשתמשת בהן... לא משנה על מה ולמה......

רגע...

הנההההההההההההה...
עכשיו ידיגו לי שאני מפלה.

קטי30

New member
ת'רגלתי טלה יקר

מה שלא יהיה ומה שלא יעשה יהיו תלנות לחיים. לילה טוב ושב"ש

קטי30

New member
גם ליחזקל וגם לציון

לא היו רושמים את מה שרשמו לו כבנ"א לא מתחברת לדעות שלו וכאן גם לא למה שכתב. לא יכולה להפוך את הפורום לסטרילי צודקת לא אכאן ולא לשם. לילה טוב .

shir61

New member
ששש........

תן לה ללכת לישון וסוף סוף תוכל לחשוף את המתרחש מאחורי הפרגוד ועד הבוקר זה לא יתאדה......

שירלי6

New member
שוב

את מחליטה לבד..מה היינו רושמים ומה לא רוצה לעשות סקר ואח"כ להפוך את הנושא לבדיחה? עזבי, לילה טוב.

קצת הגזמתם...

לא מסכימה עם דעותיו של אא ניר ....אבל מפה ועד למחוק את ההודעה כי חושב אחרת-ומעוות (לדעתי)....לא ניראה לי.. מסכימה איתך שפוגע במישפחות... אבל נחש מה..? .הרבה כן חושבים כמוהו... אתה מודע לזה שפורום קהילת הגאים-גאות -למשל פוגע באלפי חרדים...אז אולי נעלים את הפורום כולו.........? ושמילחמת לבנון למשל פגעה בהרבה מאוד מישפחות....באלפים.....אז העלימו מכל כלי התיקשורת את מי שהצדיק את המילחמה....? בכוונה הקצנתי בדוגמאות כדי ל"הכניס" פרופורציה... ולך אא ניר לרשום הודעה כזאת בפורום הורים לחיילים....? יש מי שאמר פעם משהו על 2 הדברים האין סופיים..- היקום והטימטום...מניחה שמכיר....נכון?

קטי30

New member
הודעה ../images/Emo124.gifחברים יקרים))

כתבו את התגובות שלכם בהתאם לנושא! הגיבו לגופה של ההודעה גם אם היא נורא מעצבנת ומחללחת הביעו דעותכם והשקפתכם בצורה ליברלית וחופשית אל תשתמשו בפורום כבמה להביע דעה ו/או השתלחות בכותב או אחד בשני ובבקשה שימרו על שפה נאותה. תודה ושב"ש קטי.

שירלי6

New member
עם כל הכבוד, קטי, ויש כבוד :)

אני לא חושבת שאת צריכה להדריך אותנו מה ואיך לכתוב, בהתאם לנושא או בהתאם לכותב. שפה נאותה תמיד..אבל בנוגע לתוכן, חושבת אנחנו נחליט.

למעלה