תמונות מהיום.

מצב
הנושא נעול.

קובי לו

New member
התחנה הזו לא מצליחה... קרא בפנים

התחנה הזאת מצליחה???
התחנה הזו לא מצליחה... קרא בפנים
היא לא מצליחה, היא מצליחה מאוד מאוד. מספר פעמים שעברתי שם עם מכוניתי עלו וירדו מהרכבות עשרות נוסעים בכל פעם. כמו כן במעט נסיעות שבצעתי אל ומכפ"ס או אל ומראה"ע עלו וירדו בתחנה זו גם כן כמה עשרות נוסעים בכל פעם. למרות שהיא רחוקה מפ"ת, למרות שרוב הזמן אין לשם קו של דן או אגד ולמרות העובדה שהיא לא נגישה להולכי רגל מכביש 40 (כלומר כאלו שבאים באוטובוס שנוסע על כביש 40) היא מאוד מצליחה. המון פשוט באים אליה מכל האזור ברכבם הפרטי או במוניות או בטרמפ של קרוב משפחה/שכן/חבר.

אורי404

New member
גשר נוסף ליד מפעל "רמניר" בפ"ת.

תמונות מהיום.
הסיום סיירתי לאורך קו כפר סבא-תל אביב. יהיו פה תמונות של עבודות הכפלת הקו, וגם תמונות של תחילת העבודות בפתח תקווה של הרכבת הקלה ושל תחנת קרית אריה. בתמונה פה רואים רכבת שנדחפת ע"י קטר 762 לכיוון תחנת נורדאו. המיקום הוא מרחק קצר (כק"מ, להערכתי) מתחנת נורדאו. בעתיד, תונח המשך המסילה, במקום האוטם. אני מצרף קישור לפעם הקודמת שהעליתי תמונות מהקו הזה |סלינק|, למען השואה.
גשר נוסף ליד מפעל "רמניר" בפ"ת.
ככל שממשיכים, שלב העבודות קטן. מפתח תקווה לתל אביב יש עוד הרבה על מה לעבוד.

אורי404

New member
קטר 112. אחר כך נפגוש אותו עוד.

תמונות מהיום.
הסיום סיירתי לאורך קו כפר סבא-תל אביב. יהיו פה תמונות של עבודות הכפלת הקו, וגם תמונות של תחילת העבודות בפתח תקווה של הרכבת הקלה ושל תחנת קרית אריה. בתמונה פה רואים רכבת שנדחפת ע"י קטר 762 לכיוון תחנת נורדאו. המיקום הוא מרחק קצר (כק"מ, להערכתי) מתחנת נורדאו. בעתיד, תונח המשך המסילה, במקום האוטם. אני מצרף קישור לפעם הקודמת שהעליתי תמונות מהקו הזה |סלינק|, למען השואה.
קטר 112. אחר כך נפגוש אותו עוד.
עדיין, על גשר "רמניר".

אורי404

New member
שלט...

תמונות מהיום.
שלט...
באיזור הזה עובדים על התשתית של הרכבת הקלה ושל תחנת קרית אריה. אני די הופתעתי, שכאן (ליד מחלף פתח תקווה) תהיה התחנה העתידית. לדעתי, היה נכון יותר להקים שלוחה לקרית אריה - ובמלים נכונות יותר - לחדש את התואי הישן, שהיה, וככה המרחק יהיה נורמלי יותר, ולא תחנה תקועה.

קובי לו

New member
מחלף התקוה ולא מחלף פתח תקוה

שלט...
באיזור הזה עובדים על התשתית של הרכבת הקלה ושל תחנת קרית אריה. אני די הופתעתי, שכאן (ליד מחלף פתח תקווה) תהיה התחנה העתידית. לדעתי, היה נכון יותר להקים שלוחה לקרית אריה - ובמלים נכונות יותר - לחדש את התואי הישן, שהיה, וככה המרחק יהיה נורמלי יותר, ולא תחנה תקועה.
אם אתה מתכוון למחלף על כביש 5 בין ירקון למורשה, הרי שזה מחלף התקוה (hope, או ההמנון הלאומי) ולא פתח תקוה.

אורי404

New member
אכן, התכוונתי לזה. ואם הוא נקרא מחל

אם אתה מתכוון למחלף על כביש 5 בין ירקון למורשה, הרי שזה מחלף התקוה (hope, או ההמנון הלאומי) ולא פתח תקוה.
אכן, התכוונתי לזה. ואם הוא נקרא מחל
תקווה, הרי שזו היתה טעות שלי.

luckydude

Active member
אולי יקימו תחנה של הקלה בדיפו

שלט...
אולי יקימו תחנה של הקלה בדיפו

seffic

New member
אתה בטוח שתהיה תחנת רכבת שם?

שלט...
לדעתי יהיה שם רק מרכז תחזוקה של הרכבת הקלה- DEPOT

אורי404

New member
התכוונתי לתחנה קרית אריה של הרכבת

לדעתי יהיה שם רק מרכז תחזוקה של הרכבת הקלה- DEPOT
"הכבדה". וכפי שכתבת (SEFFIC) הגיוני שיהיה מרכז תחזוקה. קודם כל, נקווה שהפעם זה רציני כל העניין הזה של הרכבת הקלה.

luckydude

Active member
מה שאני חושב

"הכבדה". וכפי שכתבת (SEFFIC) הגיוני שיהיה מרכז תחזוקה. קודם כל, נקווה שהפעם זה רציני כל העניין הזה של הרכבת הקלה.
מה שאני חושב
זה שאולי גם יעשו שם תחנה של הקלה בדיפו, הרי הוא יהיה צמוד לתחנה של הרכבת ה"כבדה". כך יוכלו נוסעים לעבור מ"הכבדה" ל"קלה".

אורי404

New member
עדיין, היה אפשר, לדעתי, לעשות זאת

מה שאני חושב
זה שאולי גם יעשו שם תחנה של הקלה בדיפו, הרי הוא יהיה צמוד לתחנה של הרכבת ה"כבדה". כך יוכלו נוסעים לעבור מ"הכבדה" ל"קלה".
אחרת. כידוע, תחנות רכבת רבות נמצאות רחוק מהעיר עצמה. זה לא כך בפתח תקוה (הסברתי קודם למה). גם אם יהיה תיזמון בין הקלה ל"כבדה", עדיין, עדיף לנוע ברכבת אחת ללא חילופים - על אחת כמה וכמה, כאשר המרחק מפ"ת לתל אביב, למשל, הוא קצר מאוד.

luckydude

Active member
בשום מקום בארץ לדעתי

אחרת. כידוע, תחנות רכבת רבות נמצאות רחוק מהעיר עצמה. זה לא כך בפתח תקוה (הסברתי קודם למה). גם אם יהיה תיזמון בין הקלה ל"כבדה", עדיין, עדיף לנוע ברכבת אחת ללא חילופים - על אחת כמה וכמה, כאשר המרחק מפ"ת לתל אביב, למשל, הוא קצר מאוד.
בשום מקום בארץ לדעתי
אין מצב כזה שיש תחנת רכבת בקצה של שלוחה קצרה מהקו הראשי לתחנה שאינה בדכ"ל תחנה סופית של קו מסויים. מדברים על שלוחות כאלה לפ"ת מרכז ואשדוד מרכז אבל בקריית אריה לא נראה לי שיהיה כדאי להקים תחנה כזאת בקצה שלוחה מהקו הראשי בהתחשב בכמות הנוסעים שישתמשו בתחנה זאת לעומת תחנות אחרות, במיוחד אם יוכל להיות פתרון זמין ופשוט של שירות לתחנה הזאת עם הרכבת הקלה.

mucool2

New member
זה לא מיועד לנוסעים

מה שאני חושב
זה לא מיועד לנוסעים
הנוסעים ברכבת הקלה יסעו רק על ציר ז'בוטינסקי. הדיפו הוא בסה"כ מוסך.

luckydude

Active member
כן, ידוע, אבל אין דבר שמונע הקמת

זה לא מיועד לנוסעים
הנוסעים ברכבת הקלה יסעו רק על ציר ז'בוטינסקי. הדיפו הוא בסה"כ מוסך.
כן, ידוע, אבל אין דבר שמונע הקמת
תחנת רכבת קלה בצמוד לדיפו של הרכבת הקלה.

seffic

New member
שמתי לב רק אח"כ לשלט המודיע על

שמתי לב רק אח"כ לשלט המודיע על
בניית התחנה של הרכבת הכבדה. תודה.

אורי404

New member
ZOOM.

תמונות מהיום.
ZOOM.

מצב
הנושא נעול.
למעלה