תוכנית TOP3

Conviction

New member
המ. ../images/Emo58.gif [בערך ספוילר ../images/Emo3.gif]

טוב, לא ראיתי את התוכנית. לא יכלתי לראות את שאר המתחרים שרים להם על הבמה, וכריס לא שם. אני יודעת שאני לא יכולה לעמוד בזה. אני ממש [!] מקווה שאליוט לא ילך, למרות שנראה לי שזה מה שהולך לקרות.
מגיע לו להיות בגמר! הרבה יותר משאר המתחרים. אני לא רוצה לראות את שני המתחרים האהובים עליי בתוכנית, הולכים הבייתה שבוע אחר שבוע.. ומה הקטע של ההפקה המעצבנת הזו?? למה הוא ראשון? טיילור וק'תרין היו אחרונים בשבועיים האחרונים. רק אליוט לא היה. ציפיתי שהוא יהיה אחרון
. ולנושא קצת שונה. תראו
[וליד השלט הגדול (where's Chris?) יש עוד שלט קטן, שאין לי מושג מה הוא אומר. (we _____ Chris
)]

SHTRUDIDI

New member
האמת היא ש...

לא ראיתי את התוכנית. אני אפילו אגיד לכם שהאמת היא שהקלטתי אותה הבוקר כדי שאם אני אתחרט ואחליט לראות אני אוכל לראות אותה בלי לחכות לשידור של הערב. חשבתי לראות אותה כבר אולי פעמיים,כמעט הבאתי את עצמי ללחוץ פליי והחלטתי שלא. האמת היא שכריס צריך להיות שם. וגם בגמר וגם מנצח וזהו. עכשיו לגביי הדעות שלי בלי קשר להיום כמובן, קתרין מעצבנת אותי ויש לי הרגשה רעה מאוד שהיא תהיה בגמר ואפילו תיתן לטיילור שגם יהיה שם פייט חזק מאוד לתואר. אם היא זוכה יהיו לנו כבר 2 זוכות משעממות שלא יודעות להופיע. יופי. אליוט צריך את זה יותר משניהם כי הוא חסר כריזמה ולכן לא ירשים כל כך בקלות איזה חברת תקליטים גדולה. אם יתנו לו את התואר, מה שלא יקרה, הוא באמת ייעזר בו ויוכל להגיע רחוק או לפחות להוציא אלבום. טיילור מיוחד ומהתחלה מאוד אהבתי את הקול שלו אבל אני לא יודעת מה יהיה כל כך מיוחד בו רק על דיסק ובלי הקפיצות. בקיצור,שיתנו לאליוט, אבל הם לא יעשו את זה. לצערי הוא יעוף הביתה. יופי,כריס יישאר רשמית הסיבה היחידה לראות את הגמר.

whatever4

New member
מסכימה פחות או יותר

אומנם הפייבוריט שלי הוא טיילור אבל אין ספק שאליוט הכי צריך את זה מבין כולם. בנוסף אני מסכימה איתך שאם קתרין תזכה יהיה לנו שנתיים ברציפות שתי זוכות משעממות.

14מתן

New member
לדעתי עדיף שקט'רין תזכה...

אם טיילור יזכה זה רק ישלים את הבדיחה שהעונה הזאת כבר

elena20

New member
לדעתי אם קתרין תזכה זו תהיה

בדיחה,שוב הבחורה יפה והחמודה זוכה!(בדיוק כמו קרי)

SHTRUDIDI

New member
בדיוק מה שכתבתי למעלה

אני מעדיפה את טיילור ואת אליוט על פניה.

y a ® d e n

New member
מסכימה...

קארי וקתרין מאוד דומות בתדמית שלהן. חמודות, יפות [קארי ממש לא לדעתי אבל ניחא..], שרות יפה [קתרין יותר..] אבל הן צפויות בצורה כלכך משעממת שזה פשוט חבל. שוב אני חוזרת שנה אחת אחורה.. איךךך בו
לא ניצח?!?! איףףף

whatever4

New member
איזה כיף להיזכר באקפלה..

זה היה פשוט מדהים... תודה על התמונות!

למעלה