אורה נו אופיניונס דה ../images/Emo58.gif
טוב,סה"כ פרק לא משהו. כיוונתי את הוידאו שלי להקליט שעתיים כי לא חשבתי שהם יהיו טפשים כלכך כדי לשים 9 שירים בשעה אחת,אבל מסתבר שטעיתי.והם גם הצליחו להכניס את הכל בצורה טובה פנימה. בכל מקרה,תודה לאל שלא הושיבו את קלייב יחד עם השופטים.החלטה נבונה מצד ההפקה,כי כל שופט אקסטרה שנכנס בינהם הורס את הדינמיקה ובד"כ גם אין לו משהו מאוד קונסרקטיבי להגיד.נראה לי הוא גם הלך איזה 10 דקות לתוך התכנית,כי כשאמרו לקת'רין שהבחירת שיר לא טובה והיא אמרה שהיא לא בחרה את זה,ציפיתי שהמצלמה תהיה על קלייב וגם אח"כ שריאן אמר לרנדי שהוא העליב את האורח,גם לא הראו אותו.נראה לי הוא אמר שלום בתחילת התכנית ואז פשוט הלך. בסיבוב הראשון השירים היו יבשים.חוץ מטיילור שהתחיל לרקוד עם פולה (למרות שהיה קצת מביך שהוא פשוט עזב אותה שם וחזר לבמה. תהיה ג'נטלמן,למרות שהשיר עומד להגמר,ותושיב אותה בחזרה :\ ). קת'רין לדעתי ממש טבחה את השיר שלה בסיבוב הזה.וחבל,היא שינתה את השיר בצורה שממש היא יכלה לעשות איתו משהו מעולה,אבל היא לא עשתה. סיבוב שני טיילור נראה קצת לא נוח.כמו שכתבתי למעלה בשרשור,כל שנייה בשיר שהוא לא שר או רוקד,הוא נראה לא נוח ומביט מסביב,וזה פשוט מעביר צמרמורת (מהסוג הלא טוב).קת'רין עשתה שיר בסדר,אבל לדעתי קימברלי לוק מעונה 2 עשתה את זה יותר טוב.ולעזאזל זה היה גם ארוך,נראה כמו איזה 3 דקות כל השיר.טוב לדעת שנייג'ל לא מנסה לדחוף אותה חזק.אבל סה"כ היתה הופעה טובה. אליוט... לא זוכר מה הוא שר. סיבוב שלישי,נתחיל שוב מטיילור,אני לא בטוח אבל נראה כאילו הוא קצת יצא מסינכרון עם הלהקה,זה נראה מוזר,הרבה פעמים כאילו הוא לא היה בקצב של השיר וזה גרם להראות כאילו הוא שכח את המילים.לא יודע,הופעה מוזרה רצח,והסוף הזכיר את הסוף של you send me. טיפה מעייף.את השיר של קת'רין דווקא אהבתי,מאוד חמודי ואישיותי.אולי טיפה קצר,אבל היא הראתה סטייל ומנעד יפה.אליוט - חוץ מאיזזה תו גבוה שהוא ניסה להגיע אליו אי שם באמצע,לא היה הרבה. אממ וזהו.