תוכנית TOP3

../images/Emo58.gif אני לא מבינה אתכם...

מה אתם מוצאים בטיילור? נכון, הוא מופיע טוב, אבל אם תנסו לשמוע אותו בלי להסתכל, הקול שלו לא בשמיים..
סורי, זאת דעתי. הכי היה מתאים לראות את קת'רין וכריס בגמר (
) אבל זה לא יקרה, בכל אופן זה כבר לא משנה מי יזכה כי אם פריס מקבלת הצעות אז אני בטוחה שכל אחד מהשלישייה הזאת יצליח

elena20

New member
טוב,אז אני אגיד את דעתי מה

אני מוצאת בטיילור:קודם כל גם בלי לראות אותו,יש לו קול מדהים!!! והוא פשוט לא כמו כולם,הוא מיוחד! הוא לא יפה,(כמו כריס או אייס),אבל פשוט "יש לו את זה", הנוכחות על הבמה,הקסם,החיוך המתוק והאמיתי שלו. כשאני רואה אותו הוא פשוט גורם לי לחייך!!! אני כל כך מקווה שהוא ינצח!!

../images/Emo204.gifמה שחשוב...

זה שהתוכנית תעשה לנו טוב.. לא משנה את מי אנחנו אוהבים או לא.. מה שכן, יש כאלה שעושים רע (ע"ע קווין חח)

ששוניקו

New member
זה העניין שזה לא הכל סביב הקול

זה האהבה המטורפת שיש לו למוזיקה, כבר הסברתי מיליון פעמים.

Doji

New member
../images/Emo58.gif top3

קת'רין היתה מעולה בכל שלושת השירים. לטיילור היו את רגעי הקסם שלו, סה"כ היה טוב. את ההופעות של אליוט לא ממש אהבתי. קת'רין וטיילור לגמר!

תראו

גם סיימון קאוול לא סובל את קתרין. העניין הוא שהוא בסך הכל הבובה על חוטים של פולר כי הוא רוצה לראות בת ובן בגמר ובגלל זה דוחפים לה זכיה על חשבון אליוט. ובגלל זה נבחר לה שיר יפה כמו over the rainbow והדגש הוא שהשיר יפה, לא איך שקתרין שרה אותו, קולטים? מעצבן, אבל ככה התחרות יותר קלה בשביל טיילור, לא כך? פיס אוף קייק
וסיימון הוא הדרגה הנמוכה באמריקן איידול כי קראתי ראיון של עיתון בחו"ל שסיימון פולר הכריח אותו להתנצל דאז מול קתרין וזה לא הוא רצה. זה לא צריך להגיד לכם משהו?

אפשר לקרוא הרבה דברים...

קראנו גם שקלי חברה של קונס.. SO? את ממש מגזימה...

יש דברים נכונים שלפעמים

אנשים לא רוצים לראות. כאילו דא! תחשבי מתי סיימון התנצל אי פעם? זה לא הוא! ולא הייתה לו הבעה בפנים. אבל אם את רוצה לחשוב ככה מי אני שאני אשנה לך את הדעה..

MoGanC

New member
אורה נו אופיניונס דה ../images/Emo58.gif

טוב,סה"כ פרק לא משהו. כיוונתי את הוידאו שלי להקליט שעתיים כי לא חשבתי שהם יהיו טפשים כלכך כדי לשים 9 שירים בשעה אחת,אבל מסתבר שטעיתי.והם גם הצליחו להכניס את הכל בצורה טובה פנימה. בכל מקרה,תודה לאל שלא הושיבו את קלייב יחד עם השופטים.החלטה נבונה מצד ההפקה,כי כל שופט אקסטרה שנכנס בינהם הורס את הדינמיקה ובד"כ גם אין לו משהו מאוד קונסרקטיבי להגיד.נראה לי הוא גם הלך איזה 10 דקות לתוך התכנית,כי כשאמרו לקת'רין שהבחירת שיר לא טובה והיא אמרה שהיא לא בחרה את זה,ציפיתי שהמצלמה תהיה על קלייב וגם אח"כ שריאן אמר לרנדי שהוא העליב את האורח,גם לא הראו אותו.נראה לי הוא אמר שלום בתחילת התכנית ואז פשוט הלך. בסיבוב הראשון השירים היו יבשים.חוץ מטיילור שהתחיל לרקוד עם פולה (למרות שהיה קצת מביך שהוא פשוט עזב אותה שם וחזר לבמה. תהיה ג'נטלמן,למרות שהשיר עומד להגמר,ותושיב אותה בחזרה :\ ). קת'רין לדעתי ממש טבחה את השיר שלה בסיבוב הזה.וחבל,היא שינתה את השיר בצורה שממש היא יכלה לעשות איתו משהו מעולה,אבל היא לא עשתה. סיבוב שני טיילור נראה קצת לא נוח.כמו שכתבתי למעלה בשרשור,כל שנייה בשיר שהוא לא שר או רוקד,הוא נראה לא נוח ומביט מסביב,וזה פשוט מעביר צמרמורת (מהסוג הלא טוב).קת'רין עשתה שיר בסדר,אבל לדעתי קימברלי לוק מעונה 2 עשתה את זה יותר טוב.ולעזאזל זה היה גם ארוך,נראה כמו איזה 3 דקות כל השיר.טוב לדעת שנייג'ל לא מנסה לדחוף אותה חזק.אבל סה"כ היתה הופעה טובה. אליוט... לא זוכר מה הוא שר. סיבוב שלישי,נתחיל שוב מטיילור,אני לא בטוח אבל נראה כאילו הוא קצת יצא מסינכרון עם הלהקה,זה נראה מוזר,הרבה פעמים כאילו הוא לא היה בקצב של השיר וזה גרם להראות כאילו הוא שכח את המילים.לא יודע,הופעה מוזרה רצח,והסוף הזכיר את הסוף של you send me. טיפה מעייף.את השיר של קת'רין דווקא אהבתי,מאוד חמודי ואישיותי.אולי טיפה קצר,אבל היא הראתה סטייל ומנעד יפה.אליוט - חוץ מאיזזה תו גבוה שהוא ניסה להגיע אליו אי שם באמצע,לא היה הרבה. אממ וזהו.

חבר'ה

כולכם נפלתם ברשת של המפיקים של אמריקן איידול. כלומר, הם רוצים בחורה בסוף מול בחור, מכתיבים לכם את זה ואתם כמו צאן לטבח הולכים אחריהם. מתי תקבלו קצת שכל ותפסיקו לעשות להם את החיים כל כך קלים? למה שהשנה להבדיל משנים קודמות לא יתחרה בן מול בן? אבל לא, אנשים טיפשים מדי כדי להבין את זה ואתם עושים את העבודה השחורה. קתרין, קתרין, קתרין! (למרות שהיא איומה)

MoGanC

New member
ברור לך ש*אנחנו* לא מצביעים,נכון?

לכי תתלונני בפורום אמריקאי XD

ששוניקו

New member
מה איכפת לי מה ההפקה רוצה?

מה הקשר צאן לטבח? אני לא רוצה את אליוט בגמר כי אני לא חושב שמגיע לו.

omrimayo

New member
אין לי חשק לראות את התוכנית בכלל...

שבוע שעבר אמרתי שאני ארגע שבוע ואני אחזור לראות את התוכנית אחרי ההעפה של האיידול הכי טוב EVER והשבוע... זה פשוט לא מעניין. הכל בינוני, מעצבן, דבילי ולא איכפת לי מי ייקח... אליוט הכי עדיף אבל גם זה... WHATEVER... קיצר חשבתי שזה יעבור לי אבל זה לא. העונה הזו גמורה לגמרי. איכס.

14מתן

New member
אחרי שלא ראיתי כבר מהטופ10 בערך

ולא הספקתי שיהיה לי פייבוריט, אני חייב להודות שקט'רין הייתה היום הכי טובה ובכמה רמות מעל שני המתמודדים האחרים, בכל השירים שהיא שרה דווקא זכרתי שאהבתי את אליוט אבל די התאכזבתי ממנו היום...
קול טוב אבל די משעמם טיילור לדעתי הגיע רחוק מידי, עזבו את המבטי עצירות שלו אבל יש קטעים בשירים שהוא פשוט צורח וזה לא נעים לאוזן... אני מקווה שקט'רין ואליוט יעלו לגמר אבל בטח טיילור יעלה במקום אחד מהם...

14מתן

New member
אה ושכחתי משהו...../images/Emo58.gif (?)

פשוט מגעיל כל היחס הזה לקט'רין טוב שכהשניים האחרים מופיעים בצורה סבירה אז השופטים סוגדים להם וכשקטרין מופיעה הופעה טובה פחות או יותר אז הם קוטלים אותה לגמרי קליי ? (איפה יפית איפה ?)

למעלה