דעתי..
אליוט: אליוט הוא הפייבוריט הראשון שלי, אני מעדיף (ועכשיו זה נהפך להעדפתי) אותו על פני קת'רין לאורך כל התוכנית. אבל מצטער, הופעות כ"כ מאכזבות לא ראיתי מזמאאאאאן. כמו שנועם אמר מעלי - "מי זה?" ההופעה הראשונה - נקודת האור היחידה שלו בתוכנית הנוכחית. אהבתי את ההופעה ולדעתי הוא נתן את כל כולו. ובאמת נהנתי, רק חבל שהוא לא עצר כאן אלא הביא בהמשך שתי הופעות מרדימות. ההופעה השנייה - היא הייתה בסדר, אבל שוב - נשכחת. אליוט, אמרתי לך לבחור טראביס!!! ההופעה השלישית - באייקון אחד:
. שכחתי כבר מה הוא שר
.
קת'רין: הפייבוריטית השנייה שלי בהפרש ממש קטן מאליוט, אחרי שלושת ההופעות האלה - נהפה לפייבוריטית הראשונה שלי. הופעה ראשונה - מ1 עד 10 זה היה 12. מעולה, שווה ומצויין! ובהחלט הייתה טובה יותר מאליוט (וטיילור) בסיבוב הזה. פאולה, תתביישי לך. גם אתה רנדי. הופעה שנייה - וואו! וואו! וואו! מדהים!!! ענק!!! ההופעה הכי טובה בערב! ישבתי ככה: "
", ממש כמו בביצוע של שיין מאקס פקטור. החיוכים, הטונים, ההופעה - הכול הגיע בדיוק במילי-שנייה הנכונה! סיימון, תבורך! ההופעה השלישית - שוב, הפציצה שחבל על הזמן! פשוט מצויין. אחרי ביצועים כ"כ שווים ומעולים - אני עם קת'רין כל הדרך! והכי חשוב זה שאני זוכר את כל ההופעות שלה!
טיילור: הופעה ראשונה ושלישית - הפתיע אותי הבחור, היה דווקא ממש שווה ומקפיץ. הופעות טובות יותר מאליוט. מה שכל הזמן הורס בהופעות שלו זה עמידת העצירות שלו. כאילו הוא מנסה להוציא קקי ולא יוצא לו... (מצטער על ההשוואה המגעילה, זה מה שאני מרגיש כל פעם שאני רואה הופעה שלו, אבל כל פעם!). הופעה שנייה - שיחק אותה הטדי בר. למרות, שוב, התנועות הכ"כ לא במקום שלו, אהבתי מאוד את הביצוע שלו לשיר. אם לא הייתה יודע מי זה, יש מצב שהייתי קונה את הסינגל הזה. מי אני רוצה שיעלה לגמר: קת'רין ואליוט. למי מגיע לעלות לגמר ע"פ התוכנית הזאת: קת'רין וטיילור.