תוכנית TOP3

נ ר ו ש

New member
אוקיי, יש לי תחושה ../images/Emo58.gif

שאליוט ילך הפעם, למרות שהוא לדעתי הרבה יותר טוב משניהם.. טיילור - אני היחידה שלא מבינה מה הוא עושה שם? מההתחלה לא אהבתי אותו
קת'רין - חייבת לצאת מהתדמית המעצבנת של הילדה האמריקאית הממוצעת החמודה ולהתחיל לשיר באמת.. איכזבה אותי

lordof the

New member
ראיתי שוב את התוכנית וזה מרגיז אותי

איך שהשופטים "מגיבים" על השירים של קת'רין. במקום לתת פידבק נורמלי, הם כל הזמן חוזרים ל-"זה לא ה- element שלך", "זה לא טוב כמו השיר השני". למה הם לא יכולים פשוט לתת ביקורת בונה?? מה שכן אהבתי זה איך שהיא ענתה להם על השיר הראשון, שהיא אמרה :"אני לא בחרתי את השיר" והיא צודקת, הם סתם קרציות.. ובכלל, לדעתי הם ממש לא צודקים. ההופעה הראשונה שלה באמת היתה קצת מוגזמת, אבל השלישית בכלל לא היתה מוגזמת, היא היתה טובה מאוד. אליוט למרות הקול הכי טוב, הוא לא בולט מספיק, שוכחים ממנו בסוף הופעה.. וטיילור.. לא יודע מה לחשוב עליו. כי למרות שהוא שר בסדר, ההופעה השנייה למשל הית הממש מוזרה. קול בסדר, אבל הוא לא מופיע טוב. כל העיוותים האלה, וההבעות המוזרות שלו לא עושות טוב.. אבל ברור שהוא יזכה, אז לא נורא

n l m

New member
אוקיי

אז מה היה לנו קודם כל אליוט המכונה אצלי בכינויו "מי זה" פתח את הערב בהופעה הזאת הוא פשוט נראה כמו איזה סטודנט שהחליט לעשות חלטורה בבר מצווה כדיי להרוויח כסף ללימודים או משהו כזה הוא עלה, שר וירד אבל למען האמת עד כמה שאני רוצה להטפל אליו בקשר לזה זו לא הייתה אשמתו אלה אשמת קלייב שבחר לו שיר כלכך קיטשי ונשכח הופעה שניה, קטרין אני חושב שהעיבוד של השיר היה דיי נוראי, עברו יותר מדיי מהר לפזמון ולא היו שום הפסקות. הם פשוט הרסו את השיר מהבחינה הזאת בקשר אליה, היא הייתה בסדר אני הסכמתי עם סיימון היא נתנה את כולה בהתחשב באפשרויות שהיו לה הופעה שלישית, טיילור מאוד אהבתי, בחירה טובה של שיר הופעה מדהימה והוא הצליח סוף סוף להפטר מהפרצופים המוזרים שלו שלב שני פאולה מקבלת ממני
על בחירת השיר היא פשוט גרמה ל"מי זה" להיות בשבילי "אה, ההוא עם הזקן" נשמע קצת אדיוטי כן אבל אני רציני זה עדיין לא הבליט אותו ממש כמו ההופעה המצויינת של טראובול בשבוע שעבר אבל בניגוד להופעות אחרות שלו אני חושב שאם צופים שלא צופים קבועים של איידול ייראו את ההופעה הזאת הם יזכרו שהוא היה והוא לא ייבלע בין האחרים כמו בדרך כלל סך הכל היה דיי טוב, אני אפילו זוכר כמה מילים לא ממש אהבתי את הבחירה של סיימון הייתה לפי דעתי יותר מדיי SAFE אבל אני חושב שהיא עשתה את זה מעולה המחמאות הגיעו לה בצדק ואני בהחלט אוריד את השיר אני רוצה לשמוע שוב לא בטוח שאני רוצה לראות את ההופעה שוב כי ההעמדה הייתה דיי נוראית זה אמור להיות שיר ילדים תמים ובמהלך השנים הוא נהפך למשהו כזה בומבסטי וזה לא מוצא חן בעיניי טיילור הייתה לו הופעה טובה אבל הפעם הוא היה כנראה בתפקיד של "מי זה" שנבלא בין כולם בדיוק באתי לכתוב כמה הופעה מדהימה זו הייתה ואז בדיוק שכחתי מה זה היה אז אין לי מושג מה לכתוב שלב שלישי את אליוט אני לא זוכר ואני לא אומר את זה מתוך לעג פשוט לא זוכר אז אני אדלג בעדינות לקאת'רין שבניגוד לשופטים אני חשבתי שזו הייתה ההופעה הכי טובה שלה הערב יש אנשים שלא אוהבים ת'תיאטרליות שלה בזמן השירה ואוליי זה יפגע בה בשיר הזה אבל אני ממש אוהב כשהיא עושה את זה ואני ממש אוהב אותה בשירים קצביים כמו HOUND DOG שבוע שעבר וTHINK ועכשיו גם I AIN'T GOT NOTHING BUT THE BLUES שתישאר בסגנון הזה ותתרחק מהבלאדות, או לפחות מהבלאדות הדרמתיות בלאדות מרגשות בסגנון SOMEONE TO WHATCH OVER ME גם בסדר. אני מסכים עם סיימון שהיה ממש צריך להחליף ת'סדר אבל לא במובן שהוא אמר אלה במובן של החלפה בין קאת'רין לטיילור כי טיילור פשוט הגיע ונתן הופעה מגוחכת ונוראית שהשאירה לי טעם ממש רע מהתכנית הזאת הוא פשוט עמד, רקד ריקודים לא ברורים וזייף כל הזמן זה היה הזמן של סיימון ממש לקטול אותו על זה שהוא מגוחך אבל הוא לא עשה את זה, דיי מוזר אבל לא משנה. לסיכום כפי שהבנתם אני רוצה את קאת'רין וטיילור בגמר גם אלו שלא אוהבים אותם או אחד מהם חייבים להודות שגמר בין שנייהם יהיה הרבה יותר מעורר והרבה יותר מותח אם אליוט יהיה בגמר הוא פשוט יהיה מופע חימום למי שיהיה מולו הוא יודע לשיר, הוא טוב ואוליי אם הוא היה נולד לפניי 50 שנה הוא היה יכול להיות כוכב גדול אבל כיום שSTAR QUALITY זה דבר נורא חשוב פשוט אין לו סיכוי להצליח, צר לי.

elena20

New member
טוב,אז אחרי שראיתי את כל ההופעות

אני חושבת ששלושתם באמת פשוט מעולים!!! כשטיילור שר את "יו אר סו ביוטיפול" פשוט הייתה לי צמרמורת!!! אחחחחחח הוא שר את זה כל כך יפההה!!! קתרין הייתה ממש חוצפנית,כשהיא אמרה לשופטים:"אתם קשוחים איתי בשבועות האחרונים",ממש לא במקום!!! שתגיד תודה על החשיפה שהיא מקבלת ושתדע לספוג ביקורת!!!

lordof the

New member
זו אולי חוצפה באמת אבל

זה באמת נראה שהם סתם קוטלים אותה בלי לתת סיבה אמיתית..

elena20

New member
לא נכון, הם סה"כ אומרים את דעתם

הם לא יכולים להלל אותה כל הזמן,אין להם שום סיבה סתם לקטול אותה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif הם לא קוטלים אותה סתם.

תמיד יצאתי נגד הטענות שקת'רין מתנשאת, אבל התוכנית, אני מסכימה. מה זה להגיד לשופטים שהם קשוחים איתה? זה התפקיד שלהם, לתת לה ביקורת כדי שתשתפר. וחבל שהיא לא מקשיבה להם באמת. זה לא אשמתם שהיא לא מבצעת שירים כמו שצריך.

MoGanC

New member
אוף,כשהיא אמרה את זה

חשבתי שזה הקטע שהיא תבכה,כמו שניבאתי. נראה לי אם לא היו מהללים אותה בהופעה השנייה היא היתה מתפרקת על הבמה! מתפרקת! *צועק על ענן*

whatever4

New member
בדיוק רציתי להעיר על זה...

קתרין ממש התנהגה כמו "הנסיכה על העדשה" בהערה הזאת. את לא חושבת שאולי הם קשוחים איתך כי את אממ...לא שרה טוב? חסרים המתמודדים שירדו עליהם באופן קבוע כל שבוע? אז מה? הם התחילו לבכות ולהתלונן על זה? לא. הם קיבלו את זה כביקורת בונה ושתקו. כל פעם שמעירים לה יש לה כזאת הבעה של "מה? איך זה יכול להיות? הרי אני מושלמת!".

דעתי..

אליוט: אליוט הוא הפייבוריט הראשון שלי, אני מעדיף (ועכשיו זה נהפך להעדפתי) אותו על פני קת'רין לאורך כל התוכנית. אבל מצטער, הופעות כ"כ מאכזבות לא ראיתי מזמאאאאאן. כמו שנועם אמר מעלי - "מי זה?" ההופעה הראשונה - נקודת האור היחידה שלו בתוכנית הנוכחית. אהבתי את ההופעה ולדעתי הוא נתן את כל כולו. ובאמת נהנתי, רק חבל שהוא לא עצר כאן אלא הביא בהמשך שתי הופעות מרדימות. ההופעה השנייה - היא הייתה בסדר, אבל שוב - נשכחת. אליוט, אמרתי לך לבחור טראביס!!! ההופעה השלישית - באייקון אחד:
. שכחתי כבר מה הוא שר
.
קת'רין: הפייבוריטית השנייה שלי בהפרש ממש קטן מאליוט, אחרי שלושת ההופעות האלה - נהפה לפייבוריטית הראשונה שלי. הופעה ראשונה - מ1 עד 10 זה היה 12. מעולה, שווה ומצויין! ובהחלט הייתה טובה יותר מאליוט (וטיילור) בסיבוב הזה. פאולה, תתביישי לך. גם אתה רנדי. הופעה שנייה - וואו! וואו! וואו! מדהים!!! ענק!!! ההופעה הכי טובה בערב! ישבתי ככה: "
", ממש כמו בביצוע של שיין מאקס פקטור. החיוכים, הטונים, ההופעה - הכול הגיע בדיוק במילי-שנייה הנכונה! סיימון, תבורך! ההופעה השלישית - שוב, הפציצה שחבל על הזמן! פשוט מצויין. אחרי ביצועים כ"כ שווים ומעולים - אני עם קת'רין כל הדרך! והכי חשוב זה שאני זוכר את כל ההופעות שלה!
טיילור: הופעה ראשונה ושלישית - הפתיע אותי הבחור, היה דווקא ממש שווה ומקפיץ. הופעות טובות יותר מאליוט. מה שכל הזמן הורס בהופעות שלו זה עמידת העצירות שלו. כאילו הוא מנסה להוציא קקי ולא יוצא לו... (מצטער על ההשוואה המגעילה, זה מה שאני מרגיש כל פעם שאני רואה הופעה שלו, אבל כל פעם!). הופעה שנייה - שיחק אותה הטדי בר. למרות, שוב, התנועות הכ"כ לא במקום שלו, אהבתי מאוד את הביצוע שלו לשיר. אם לא הייתה יודע מי זה, יש מצב שהייתי קונה את הסינגל הזה. מי אני רוצה שיעלה לגמר: קת'רין ואליוט. למי מגיע לעלות לגמר ע"פ התוכנית הזאת: קת'רין וטיילור.

היי! אני חדש

קוראים לי עידן, אני צופה באמריקן איידול באופן קבוע. אז דעתי לערב זה: קת'רין הפתיעה בגדול אך אפשר להודות שאם היא תזכה זאת תהיה ירידה רצינית ברמת הזמרים הזוכים (קרי אנדרווד הרבה יותר טובה ממנה). אליוט.. זה אליוט... שר מעולה אבל אין קסם. פשוט לא. טיילור חמוד מאוד. הוא היחיד שיש לו סיכוי להפוך לאיידול מכובד, אבל אפשר כבר להודות בצער רב שהאיידול שיבחר השנה הוא אחד הפחות טובים שיבחרו.

פעם ראשונה שקתרין עשתה לי צמרמורת

היא היתה מעולה היום. במיוחד ההופעה השנייה והשלישית. טיילור בפעם הראשונה לא עיצבן אותי,אבל רק בשיר אחד- השני,שישב עליו בול. אליוט מקסים עם קול מדהים,אבל הוא הכי פחות מגוון מבחינת סגנון שירה-הוא מתאים רק למוזיקת נשמה.השניים האחרים יותר מגוונים מהבחינה הזאת,במעט אבל עדיין.

Fairywitch

New member
דעתי פשוטה-

קתרין
היא הוכיחה הערב שהיא מעל שניהם בהרבה, ושמתוך השלישיה הזו- היא האיידולית האמיתית. אני לא מבינה מה יש לרנדי ופולה נגדה- לא משנה כמה טובה היא תהיה- הם קוטלים. היא צדקה בהערה שלה- הופעות פחות טובות משלה כבר זכו להילולות ושבחים. של קלי, למשל
שלא לדבר על קווין
לא הוגן
פולה התלהבה מזה שטיילור רקד איתה- אבל מה עם השירה, פולה? אני אוהבת את טיילור- אבל זאת הייתה ההופעה הכי גרועה שלו. אבל את קתרין היא קטלה וממנו היא התלהבה. נו, באמת
קתרין לגמר ול-

למעלה