תוכנית TOP3

ששוניקו

New member
ולמרות שהוא לא ניצח

הסינגל שלו מתנחמד למוות, זו גזרה כזאת? כל מי שיוצא מאמריקן איידול חייב להוציא סינגל מעפן! ולא, אמריקן איידול לא יתנו לו להופיע בשנה הבאה באיזשהי תוכנית תוצאות.

whatever4

New member
אחח..בו../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

מתגעגעת... שנה שעברה לא היה צדק, מקוה שהשנה יהיה...

lordof the

New member
תראי..

אם אחרי כל פעם שמעיפים פייבוריט, או מישהו שלא מגיע לו ללכת, כבר מאמצע העונה הייתי מפסיק לראות את העונה, ובכלל , בכל עונה הייתי מפסיק לראות באמצע, כי תמיד יש את המישהו הזה שלא היה אמור ללכת. אבל אם כל מי שמגיע לו להיות בגמר באמת היה בגמר, מצד שני זה היה משעמם וצפוי, ולא היה טעם לראות בכלל את העונה.. מה גם שזמר כמו כריס, בין אם הוא יהיה בגמר ובין אם לא, הוא קיבל את החשיפה שלו, ויוציא את התקליט שלו. אז האמריקאים דפוקים, אין מה לעשות.. וזה נכון שאליוט הכי צריך את הזכייה, אבל אני בעד קת'רין..

SHTRUDIDI

New member
זו דעתך,וזה בסדר גמור

אבל אני באמת האמנתי שלכריס מגיע לזכות. מהפרק הראשון שהראו שיהיה אותו בפרק הבא ושמו קטע קצר שלו שר אמרתי לחבר שלי-הנה האיידול שלי. פתאום הוא הולך ומי שנשאר לא באמת יותר טוב לדעתי. אני באמת בעד אליוט פשוט כברירת מחדל,הוא לא הפייבוריט שלי ואף פעם לא היה הפייבוריט שלי. ביחד עם כריס העדפתי את מנדיסה שבאמת הייתה מדהימה. הסיבה היחידה שאני נותנת לאליוט את הקול שלי היא כי הוא באמת צריך את זה. אני יודעת שזה נשמע כאילו הוא צריך צדקה אבל זה לא זה,לבחור פשוט אין כריזמה ומושיות עוד לא הביאה אף אחד לזכות בתואר. כריס יצליח,אני יודעת את זה אבל זה לא שלא הגיע לא ללכת,אלא פשוט לדעתי הגיע לו לזכות. וזהו.

Lady in red2

New member
אליוט בהחלט צריך לזכות ../images/Emo45.gif

ואם לא אז טיילור, קת'רין פשוט סתמית ומשעממת.

אה וקצת על כריס

כוכב מספר אחת של העונה הנוכחית ואין לי צל של ספק שמחכה לו קריירה מטאורית בחוץ. למה הוא הודח? בראש וראשונ על ידי עדר המריירים מאחורי גברת מאקפי שהתגייסו והצביעו כאחוזי דיבוק (כל הכבוד להם. ברצינות) סיבה שניה לדעתי הייתה הזחיחות (וקצת שחצנות) שליוו את כריס מהרגע שבו התברר לכולם שהוא הטופ דוג של התוכנית. כנראה שזה נדבק גם במעריציו שהניחו שהוא אוטומטית בגמר ושכחו לחייג או לסמס מספיק. חבל. רק תחשבי איזה יופי של טופ 3 היה צריך להיות לנו. שלא לדבר על גמר כריס - טיילור/אלייוט. תתנחמי בזה שתראי עוד המון כריס הרבה אחרי שישכחו מי זו קתרין.

ראשית - שלום

זו עונת האיידול הראשונה שאני רואה. אם הייתי יודע שזה כל כך ממכר אולי לא הייתי מתחיל בכלל אבל זה קצת מאוחר מדי. אני מכור! ועכשיו לתוכנית אתמול: אליוט - לבחור יש קול מהשמיים. טיילור יכול לנפנף באגרוף עד שבוע הבא ולצעוק ווהוווו עד שפולה תתחרש אבל הסול פטרול האמיתי הוא אליוט. כמה עומק, כמה רגש כמה כישרון וכמה צניעות יש על הבחור. אני איתו עד הסוף (שלצערנו כנראה יהיה הלילה) קתרין - אוקיי. הבנו שאת הפרפקט אמריקן גירל, זוהרת, נוצצת וחמודה אימים . אבל יקירתי - את *לא* יודעת לשיר. הטונים הגבוהים שלך איומים וצורמים לאוזן. החיוך הפלסטי למצלמה מוציא כל רגש מהשיר וקשה להתעלם מהעובדה שהגעת כל כך רחוק על גב ההפקה שמעוניינת מאוד לראות אותך בגמר, ובעיקר עקב שיבוש הורמונלי קשה שגרמת לשיכבת הנוער המתבגר באמריקה. אין לך סיכוי בגמר נגד טיילור אבל תתנחמי בחוזה פירסום אצל אוקסי. ושוב - הבחורה מתוקה אמיתית אבל לתחרות לא קוראים אמריקן הרשי. טיילור - לב בגודל של קליפורניה. עדיין יש לי ספקות לגבי איכויות הקול שלו (אליוט לא סופר אותו) אבל הוא פרפורמר מעולה וקשה שלא לאהוב אותו. היתה לו הפעה מצוינת אתמול. TRY A LITTLE TENDERNESS היתה אחת מהופעות השיא של התוכנית. בהצלחה בגמר. גו אליוט! (בעולם אוטופי) גו טיילור! ( במציאות ההוליוודית)

SHTRUDIDI

New member
ברוך הבא!

אף פעם לא מאוחר להתחיל להתמכר,למרות שפיספסת את כריס וחבל. לא ראיתי את הפרק אז אני לא יכולה להגיב על ההערות אבל אהבתי את הכתיבה. "אמריקן הרשי"-
גדול...

SHTRUDIDI

New member
סליחה,טעות

לא הבנתי אותך כראוי,חשבתי שכתוב שזאת התוכנית הראשונה שאתה רואה. ועדיין,גם עונה חמישית זה מקום טוב להתחיל כי חתמו על עוד איזה 5 אז יש לנו עוד הרבה עונות לחכות להן.

תודה :)

חתמו לעוד חמש עונות? מגניב! כל זה בהנחה כמובן שפולה לא תאושפז במכון בטי פורד, ראנדי לא יינשך על ידי חבר מעורער של הדוג פאונד וסיימון.. טוב נו, שיתחתן כבר עם ראיין ושירכבו לעבר השקיעה לרקע סאמוור אובר דה ריינבואו ובא לציון גואל.

MeetLofe

New member
LOL

קברת. עם שתי התגובות ובגדול כ"כ מסכים איתך. אליוט

MeetLofe

New member
אתה צוחק?

אני רק שומע אליוט וכולי מבייץ. חוץ מזה שיש לי 17 ביצועי וידאו מדהימים שלו כמו לרובינו ואמריקה מטומטמת אחת לא תהרוס לי את המסיבה [טוב נו,אולי קצת] כמו שאמרתי,אני כבר גאה לאיפה שהוא הגיע כבר עכשיו. אליוט
|ביוץ|

בייץ, אח שלו,

בייץ כאילו עתיד העולם תלוי בזה :) כוונתי היתה שיש לנו עוד הופעה אחת לייב של אליוט והיא שיר הפרידה שלו הערב. לעזאזל רק המחשבה על זה מרגיזה אותי. אתה יודע מה? מסתבר שאמריקה לא כל כך מטומטמת אם אליוט הגיע עד הלום. שותף לגאוותך באליוט.

MeetLofe

New member
אבל היא מטומטמת מספיק

כדי לעלות את קת'רין לגמר אז אני כבר לא יודע מקווה לטוב.[ולדיסק של אליוט ב"ה]

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רק שקת'רין יותר מעצבנת ממתוקה, ולטיילור יש איכויות קוליות טובות לדעתי, למרות שאליוט עולה עליו בזה. מצד שני טיילור מופיע נהדר ושר מהנשמה, פשוט מקדיש את כל כולו למוזיקה.

נכון

אם היה אפשר לשלב את הקול של אלייוט והפרפורמנס של טיילור היינו מקבלים יוניברס איידול. אבל המציאות לצערנו שונה. טיילור אכן משקיע את כולו ושר מהנשמה אבל את הקול של אלייוט ייצרו במעבדה 3 בגן עדן, המנוהלת על ידי פרנק סינטרה הי"ד. בקיצור נסגור על איילור עוזר נהג ראשון של אליוט ברכבת הסול פטרול? :)

למעלה