תוכנית TOP3

תוכנית TOP3../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

התוכנית האחרונה שלפני הגמר הגדול
אני לא יכולה לחכות יותר שהתוכנית תסתיים, אני חייבת להגיד ש...
יש לי צמרמורת מההופעה השניה של קת'רין
אני כל כך שמחה שזה מה שסיימון בחר לה כי זה שיר מהמם, היא שרה אותו מושלם פשוט.. מושלם.............
גם ההופעה הראשונה שלה הייתה מהממת, לא יודעת מה יש לפאולה
מקווה שהיא לא תפשל בשיר האחרון כי הגמר כמעט אצלה ביד

MeetLofe

New member
../images/Emo58.gif

הגמר אצלה ביד! לצערי הרב/: את כל דעתי על כל הביצועים אתן בסיום התוכנית

ofrasch1

New member
דעתי../images/Emo58.gif

שלושתם היו טובים. אליוט זמר מצויין, אבל כמו שסיימון אמר: השירים לא יובילו אותו לגמר. קתרין הפעם היתה מצויינת, בעיקר בשיר השני. קצת קיטשי (ועם הרבה עזרה מההפקה בכל המסביב) אבל היא יודעת מה לעשות עם הקול שלה והיה מה שסיימון הגדיר "ואוו מומנט" וטיילור - הפעם הפתיע אותי לטובה: בלי גימיקים, שירה מצויינת ומרגשת, עם נשמה. הביצוע השני והשלישי שלו היו פשוט מרגשים. מגיע לו להיות בגמר.

sk8er grrl

New member
אני אומרת... ../images/Emo58.gif

קת'רין וטיילור בגמר... לטיילור מגיע לנצח פי אלף מקת'רין... ההופעות שלה, חוץ מהשניה היום, פשוט מגוחכות.. כאילו היא שרה שירים עצובים למשל והיא מחייכת... איפה ההזדהות? איפה ההתחברות עם השיר? איפה הנשמה שלך יא חתיכת בובת חרסינה מצועצעת? (חחח.. הגזמתי)... בעיקרון ההופעות שלה הדרדרו כבר מלפני כמה שבועות... וטיילור שר מהנשמה.. ואני חושבת שמגיע לו לנצח... ואני לא מבינה מה כולם מוצאים באליוט... הוא סתם אחד שיודע לשיר, ובכל הופעה שלו אני פשוט שמה מיוט בטלויזיה כי הוא לא משהו.. כאילו מההתחלה הוא פשוט שר ושר ושום דבר לא חדר לי לנשמה כי זה לא קרה אצלו... איך אפשר לרצות שהוא ינצח? כאילו מה טוב בו? זה כמו וונזל של שנה שעברה שהיא רק ידעה לשיר ולחייך וזהו... היא בכלל לא הרגישה חלק מהשירים אלא רק שרה.. אליוט יותר גרוע ממנה לדעתי.. הוא לא גרוע, אבל עדיין... בעיקרון, אם לא כריס אז טיילור, כי טיילור לדעתי הכי טוב מהשלושה שנשארו...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

הרשו לי לפתוח במילות נאצה להפקה. טיילור היה אחרון לפני שבועיים. קתרין - שבוע שעבר. ועדיין, מי מקבל לשיר ראשון? כן כן, אליוט, שההפקה מעולם לא קידמה. עד לפה הוא הביא את עצמו בכוחות עצמו והערב, כשהוא צריך את זה יותר מכל, בוחרים לתרום עוד לזה שהוא לא יגיע לגמר. וזה לא נגמר בזה. בסיבוב השני, קתרין קיבלה לשבת על הרצפה עם ספוטלייט, לשיר חצי שיר באקפלה. טיילור קיבל "תאורה רומנטית" ומה שנוהגים לקרוא לו "הנינט" - פאוזה באמצע השיר, כדי להגביר את המתח. ואליוט? כרגיל. הוא פשוט שר. לגבי ההופעות, כמו שסיימון אמר, השירים של אליוט לא יובילו אותו לגמר. זה שהוא זמר מצויין שמגיע לו בכל רמ"ח איבריו להיות בגמר, זה ברור. אבל ההופעות שלו היו בנאליות מדי, יחסית לשבוע שעבר שם הוא נתן הופעות מטריפות. בשירים לא היה Umph - חוץ מבראשון, שפתח את הערב, ואליוט היה לחוץ מדי כדי באמת להמריא איתו. וכואב לי, כואב לי, כי כל כך מגיע לו להיות בגמר. קתרין די זכתה בגאולה בכל מה שנוגע להופעות שלה. חשבתי שכל ההופעות שלה היו נחמדות, השנייה במיוחד, האחרון קצת מוגזמות. אבל בכולן היה מספיק כוח כדי להוביל אותה לגמר. טיילור היה... טיילור. ההופעה הראשונה שלו חשבתי שהייתה לא מספיק טובה, כמו שסיימון אמר, זה פשוט החוויר לעומת המקור (אני לא מכירה את המקור, אבל הביצוע היה חיוור, מה לעשות). השנייה הייתה יותר טובה, אבל לא הסכמתי עם השופטים, שזו הייתה ההופעה הכי טובה שלו. כן, היא הייתה מרגשת, השיר מוכר וסוחף, אבל... לא יודעת. חוץ מזה שכשהוא רציני,יש לו מבט על הפנים, כאילו הוא מתעב את העולם מסביבו. זה מוזר. השיר השלישי... שילוב בין הטיילור שסיימון אוהב לטיילור שכיף לו להיות, וכנראה שזה עשה עבורו את העבודה. אז זה ברור לכולנו את מי נראה שבוע הבא. וחבל לי, חבל כל כך, כי אליוט היה יכול לעשות יותר.

MeetLofe

New member
../images/Emo58.gif

"יש לו מבט על הפנים כאילו הוא מתעב את העולם מסביבו" לדעתי זאת פשוט הבעת שלשול גם היו לו עמידת שלשול לפעמים סליחה על הביטויים

MeetLofe

New member
חחח בלי קשר לאליוט../images/Emo58.gif

אני באמת חושב ככה. יש לו את זה גם בעוד הופעה שכחתי איזה ואין לי כח להסתכל אני אגיד לך בהזדמנות ובקשר לאליוט באמת מרמרמרמרמררמר

MoGanC

New member
בתור מעריץ טיילור

אני אומר לך שאתה צודק.באמת יש לו עמידה כזאת.כאילו,מה? הוא לא יכול להרים את המיקרופון למעלה? הוא חייב להתכופף כדי להגיע אליו? לא יודע מה זה.וגם בקשר למבט אני מבין.כאילו כל שנייה שהוא לא שר (והיו הרבה כאלה בשיר השני שלו) הוא מרגיש מיד לא נוח עם עצמו ומתזז את העניים שלו לכל מקום...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לפחות הוא לא עשה "וו!"

ברגעים המתים, כמו שהוא עשה ב-Easy.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

לא הייתי אומרת שלשול (לא ראיתי הבעת שלשול מימי.
) (מעולם לא השתמשתי במילה "שלשול" כל כך הרבה.
) אבל זה פשוט מוזר.

למעלה