תוכנית TOP3

שניש

New member
לגביי אליוט-../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

מצד אחד אני מאוד אוהבת את אליוט והייתי שמחה שהוא יעלה לגמר.מצד שני,אני לא תומכת בכל תיאוריות הקונספירציה למיניהן. אני מניחה שההעמדות וסידורי המוזיקה של השירים הם גם לבקשת המתמודדים,או לפחות לפי האנרגיות שהם משדרים לגביי השיר שאותו הם שרים. יכול להיות שאליוט קצת יותר אדיש לגביי ההעמדות של השירים שלו. בכל זאת-למרות הקול המדהים-הוא לא משתווה בפרפורמיות שלו לטיילור וקת'רין. ובקשר לסדר השירים-אני רוצה להאמין שזה אקראי.וגם אם לא-וההפקה "דפקה" אותו בכוונה,בואי נגיד..זה לא מה שיגרום למתמודד לעוף מהתוכנית. במיוחד שזה ערב עם 3 שירים שונים. ובנימה זו-Go Elliott

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

ההעמדה וסדר השירים באים כולם מכיוון ההפקה. המתמודדים לא בוחרים מתי לעלות לשיר, זה הכל מלמעלה. אחרי שאמרתי את זה - לא טענתי לקונספירציה. טענתי מה שטענתי במשך כל העונה - להפקה יש פייבוריטים שהיא רוצה בגמר, ולאורך כל העונה, היו מתמודדים ש"טופחו" על חשבון מתמודדים אחרים, כמו אליוט, שהיה אחרון בסדר השירים פעם אחת בכל התוכנית (לעומת כריס, שהיה אחרון בערך שלוש פעמים, וטיילור, שגם היה אחרון בסביבות השלוש פעמיים, שתיים מהם בפרק זמן של שלושה שבועות). עד עכשיו אליוט הוביל את עצמו בתחרות בגלל קולו ואישיותו, ללא שום דחיפה מההפקה, אבל השבוע, כאשר ההפקה דחפה שני מתמודדים באופן ברור לעומת השלישי, וזה בשבוע שאליוט ממש היה צריך את הדחיפה, זה לא יעזור לו. השירים לא היו מספיק חזקים ואני בטוחה שחלק מזה היה כי הוא היה צריך לפתוח את הערב, ולא היה מספיק משוחרר כדי לעשות זאת כמו שצריך (השיר הראשון ששר היה יכול להיות מדהים אם אליוט היה לחלוטין, איך אומרים? In his element). אני מסכימה עם זה שאליוט לא פרפורמר ענק כמו טיילור או קתרין, אבל זה לא עושה אותו זמר פחות טוב. והעמדה כן יכולה להיות הדבר שיגרום להדחת מתמודד מהתוכנית, א', כי הקהל אוהב אטרקציות, משהו שימשוך להם את העין ולא רק את האוזן, וב', כי אני לא חושבת שקרה שמתמודד עף אחרי שהוצב אחרון בסדר השירים (כך נוטים לזכור יותר את ההופעות). אז יהיה בזה כדי לתרום להדחתו של אליוט. לא רוצה להיכנס ל"מה אם"ים כי זה לא בריא לאף אחד, אבל זה פשוט מעצבן אותי, כי באמת ובתמים הגיע לו להגיע לגמר.

MoGanC

New member
בעונה שעברה

בטופ 4 אנתוני עף והוא שר אחרון באותו שבוע ^^ רק לשים דברים בפרוספקטיבה :]

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif ומשהו נוסף, ../images/Emo58.gif

ההפקה גם מחליטה כמה זמן במה יהיה לכל מתמודד. מישהו תזמן את זמני ההופעות בסבב השני, כמה זמן כל אחד קיבל. אליוט - 1:19:17 קתרין - 2:33:39 טיילור - 1:53:40 עדיין חושבת שאין להפקה יד בזה?

whatever4

New member
באמת הרגשתי שההופעה של אליוט

הייתה ממש ממש קצרה ושל קתרין נמשכה לעד... השאלה היא האם בשירים האחרים זה לא התקזז. אולי בשיר השלישי העניקו לאליוט יותר זמן ולקתרין פחות.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif גם הראשונה של אליוט,

איך שהתחילה, ישר נגמרה. לא תזמנתי את שאר ההופעות, אבל אני לא מאמינה שזה התקזז. גם ההופעה הראשונה של טיילור נראתה לי קצרה מאוד.

y a ® d e n

New member
הדר!!!

אני מתה על אליוט ואת יודעת שאני רוצה אותו בגמר אבל מתמודד שהוא טוב לא משנה אם הוא ראשון או שני או שלישי.. ברגע שהא טוב מצביעים לו. זה ברור הרי שיש דחיפה מצד ההפקה, אבל אם קתרין הייתה ראשונה אני מאמינה שהיא תעלה לגמר.. זה לא קשור ראשון שני שלישי כי כרגע בטופ 3 זה כבר כל אחד יש לו ]פייבוריט והוא מצביע למי שהוא אוהב

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לאו דווקא.

קודם כל, יש את "הקולות הצפים" - המעריצים שהפייבוריט שלהם עף ועכשיו בוחרים מישהו חדש להצביע לו, ויש את הקהל בבית, לא הפנאטי, רוב המצביעים, שבאמת ובתמים מצביע לפי הופעות. כך שזה משנה, ועוד איך משנה.

darklighter

New member
לדעתי../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

עדיין חבל לי שכריס לא שם...אבל בכל זאת היו כמה הופעות טובות. לדעתי הכי טובה הערב הייתה קת'רין, למרות שבשבועות האחרונים היא קצת ירדה השבוע היא חזרה והפתיעה, בעיקר בשיר השני
אליוט- חבל שהוא היה ראשון לצערי הוא הכי בסכנה אבל הוא שר מצוין יש לו קול מעולה הבעיה שלו הייתה שהוא קיבל שירים לא משהו. טיילור- השיר הראשון והשלישי לא משהו בכלל בשלישי הוא סתם השתגע ולא הבנתי מה הוא רוצה, השיר השני היה הכי טוב שלו אבל עדיין אין לו קול כמו לקת'רין ואליוט... בקיצור אני בעד גמר קת'רין אליוט ולא חשוב לי מי יזכה אבל לצערי אליוט כנראה יעוף השבוע ויהיה טיילור-קת'רין... ואז אני אהיה בעד קת'רין.

ששוניקו

New member
../images/Emo58.gif אחד השבועות הטובים../images/Emo58.gif

גמר קת'רין - טיילור נראה קרוב מתמיד.. סיבוב ראשון: אליוט - שיר גרוע, זה עוד אחד מהשירים השכיחים שהוא שר, לא אהבתי בכלל. קת'רין - מעולה! פשוט מעולה! לקחה את השיר ועשתה אותו שלה, כמה שזה קשה עם שיר כזה נדוש, נהנתי מכל שניה. טיילור - היה טוב, לא מדהים אבל טוב, והקטע עם פולה היה ממש חמוד. סיבוב שני אליוט - אני חושב שפולה עשתה בשבילו בחירה טובה, אפילו נהנתי מתחילת השיר, היה חביב. קת'רין - מדהים. התוכנית היה נראתה בידיים שלה, אם יעיפו אותה זה יהיה טיפשות לשמה. אבל בכל זאת מה זה המצעד 'שירים נדושים בביצוע של קת'רין מקפי'. טיילור - וואו! לא חשבתי שהשיר הכי טוב בשבילו אבל הוא פשוט עשה את השיר מדהים, קוקר זה בדיוק בשבילו. הוא נכנס לשיר בצורה חזקה. סיבוב שלישי אליוט - אני אפילו לא זוכר מה הוא שר.. ואני מקווה שהוא לא יחזיק לגמר. קת'רין - היתה ירידה ברמה, אבל בכל זאת היא נהנת והיה גם טוב. טיילור - מדהים! התוכנית חזקה לידיים שלו, ביצוע מעולה קצת פחות קפיצי משציפיתי אבל היה מעולה. ממש עיצבן אותי בהתחלה שלא שמו את אליוט להופיע אחרון, כי זה ממש לא פייר, אבל בסוף הערב חשבתי שזה טוב כי נשארנו עם טעם טוב בפה. השבוע ממש קשה לי לבחור מה היה יותר טוב טיילור או קת'רין שהגיעה אחרי שבוע חלש מצידה והכניסה בנו חזק. ממש נהנתי.

MeetLofe

New member
טוב אז כל דעותיי../images/Emo58.gif

לא נהניתי מהתוכנית ובטח שאני לא יהנה מהתוכנית מחר ובטח גם קצת אבכה קודם כל אליוט ראשון?!WTF וזה היה ברור שסיימון מקדם את קת'רין לגמר והיא גם תהיה שם סליחה על הנימוקים הרדודים אני פשוט עייף מאוכזב ולא רק מהתוכנית סיבוב א'- אליוט
-
קלייב דיביס בחר לו שיר שפשוט לא הראה שום יכולת לא הראה שום אליוט לא הראה שום דבר זה היה פשוט סתם וחבל לי כי אליוט פשוט יכול הרבה הרבה הרבה יותר מזה קת'רין-הופעה טובה מאוד.גם אני לא הבנתי מה פאולה ורנדי רצו אבל ראסמי שמחתי שהם לא החמיאו טיילור-תעזרו לי תעזרו לי תעזרו לי כי אני באמת לא זוכר את ההופעה הזאת גם בקטע שהראו שוב פשוט לא נזכרתי בהופעה הזאת יכול להיות שנרדמתי כי בדיוק קמתי משינה?להההה... סיבוב ב'- אליוט
-
פאולה בחרה לו שיר טוב והחמיאה לו הרבה ואהבתי את זה אליוט היה קצת בלחץ ולא זרם עם השיר יותר מדי אבל זאת הייתה הופעה טובה קת'רין- נו כמובן כמו שכולם אומרים הופעה קסומה,נהדרת,מרגשית וכן ספרייס קת'רין התחברה לליריקס טיילור-הופעה מצוינת אבל כל הזמן משהו הפריע לי מסביב כאילו הקול שלו היה טוב והכל אבל הפרצוף או העיוות הפריעו לי יותר מדי בשיר שכזה סיבוב ג'- אליוט
-
אלו השירים שאני אוהב שהוא שר עם אישיות וקול מצוין אני אהבתי את זה ואהבתי את מה סיימון אמר בסוף:) קת'רין-זאת גם הייתה הופעה טובה שלה אני חושב טיילור-אני מאוד אוהב את השיר הזה ואני חושב שהוא ישב על טיילור פנטסטי

MeetLofe

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo14.gif../images/Emo58.gif

נצטרך לפתוח איזה שרשור אליוט שינסה להוציא ממני את כל הבעעע הזה של כל השבוע! חבל שמחר לא יהיה לי זמן לזה/: אבל באמת צריכים את זה

Bob Fred

New member
../images/Emo119.gifאנסה להיות מקצועי...../images/Emo58.gif

טוב נתחיל בכל מתמודד מראש אני מתנצל לאוהדי טיילור:
אליוט- אני מופתע מהשופטים. לדעתי הביקורות שלהם היו קשות מדיי, ולא נכונות. הופעה ראשונה- הייתה טובה מאוד מינוס מבחינה ווקאלית אבל חלש בהפגנה של אישיות, לא היה משהו שגרם לחשוב שההופעה יותר מ"טוב", הX פאקטר הזה שהיה לכריס ולפריס. הופעה שניה- באמת הופעה מעולה! לא מדהימה, זה לא אבל מה שכן השירה הייתה מעולה, הוא הפגין יותר נוכחות ובאמת היה מעולה. הופעה שלישית- קצת פחות טוב, לא מדהים או מעולה אבל טוב מאוד, שוב פעם לא OK או פסדר כמו השופטים אלא דיי טוב. הראה נכוחות והיה טוב בצלילים.
טיילור- אוי אלוהים.. איו גוואעלד יותר נכון... הופעה ראשונה- אני מצטער, אבל סיימון שתה יותר מדיי וודקה כדי להחמיא לו על ההופעה הזאת. מבחינה ווקאלית הוא פשוט פישל, הוא היה נורא ואיום, ההופעה שלו עצמה, התזוזה על הבמה הייתה טובה מאוד אבל הקטע הקולי היה פשוט נורא ואיום...אחח כפתור הMUTE.. הצלתי את חיי שוב! הופעה שנייה- לא התלהבתי אבל היא הייתה טובה +... לא משהו מרעיד, בקלות הייתי מחליף תחנה, אבל מבחינה ווקאלית הוא הייתה טוב מאוד קצת פחות מבחינת הופעה. הופעה שלישית- אם נתעלם מההתקף אפלפסיה\פסיכוזה שעבר עליו בקטע האחרון הוא היה מאוד טוב. שר באמת נהדר וגם נע על הבמה כמו שד.
קת'רין- מה נראה לשופטים??? מה??? אני באמת שלא מעריץ של קת'רין ושונא את החיוך המטופש שלה, אבל בערב הזה היא יצאה מנצחת. הופעה ראשונה-מילה אחת גררררר!!מיאווו!! סקסית בטירוף (נו טוב שתיים שלוש). אבל בעיקר לא מדהימה, אבל מעולה! היא שרה מעולה, לא הכי נתנה בראש מבחינת הופעה על הבמה אבל מבחינה ווקאלית, הייתה מעולה, אין עוד מה להוסיף. הופעה שנייה- מה אני אגיד לכם.. אין מילים. הופעה נהדרת באמת יוצא מן הכלל, שמחתי שהיא לא קמה בגלל שהשיר אמור להיות רגיש ופגיע והיא עשתה את זה מצוין. הופעה שלישית- באמת מוזר, בשבילי זאת הייתה הופעה טובה יותר מהשנייה. היא שרה נהדר כאן, סוףסוף לא חייכה כמו ילדת וריאטי (נא לא להעלב), היא נעה על הבמה מעולה, נתנה שואו מדהים, נראתה מאוד טוב, וזה ישב עליה בול... כנראה הוודקה של סיימון נגמרה. במדד הפילים של אלון:
אליוט-
(4)
קת'רין-
וחצי המבורגר(4.5)
טיילור-
וחצי סטייק (כמעט 4-הופעה ראשונה פשוט הורידה...) ולסיכום במילים- מנצחת הערב היא קתרין והמפסיד הוא אליוט...

כמה אפשר לקדם את האחרים??

אני כבר נהיית חולה מכך שהם מקדמים את טיילור וקת'רין בכל מיני שיטות "מתוחכמות" שכבר ציינו פה ואת אליוט משאירים בצד.. לא אהבתי את השירים של אליוט, אבל אולי יקרה נס והוא ימשיך...

כמהאפשר לקדם את האחרים? ../images/Emo58.gif

אני כבר נהיית חולה מכך שהם מקדמים את טיילור וקת'רין בכל מיני שיטות "מתוחכמות" שכבר ציינו פה ואת אליוט משאירים בצד.. לא אהבתי את השירים של אליוט, אבל אולי יקרה נס והוא ימשיך...

למעלה