../images/Emo58.gifדעתי על היום..
קודם כל, הייתה תוכנית טובה אבל לא מגיעה לרמות של שנה שעברה לדעתי. בנוסף, זאת הייתה תוכנית מרגיזה שהיה ניכר שרוצים את קתרין בגמר בכל מחיר. הדבר היחידי שהיה נותר זה שסיימון יגיד לה את "הערת קארי" משנה שעברה ואפשר היה לסגור את הבאסטה. מה שכן אהבתי היום זה את הדינמיקה בין השופטים. היה מאוד מבדר
.
אליוט- וואי וואי איך ההפקה דפקה אותו היום. סך הכל דווקא אהבתי אותו היום אפילו יותר משבוע שעבר. הופעה ראשונה- סורי, אני אפילו לא זוכרת אותה...קלייב והבחירות הגרועות שלו... הופעה שנייה- נחמד ביותר. הראה אופי, התחבר עם השיר. לדעתי פולה דווקא בחרה לו שיר טוב. שיר שמאוד התאים לו. הופעה שלישית- מעולה! ביצוע מושלם, שיר שהתאים לו מאוד, אין לי מושג מה השופטים רצו ממנו. נראה לי ההופעה הכי טובה שלו.
לסיכום: למרות שלדעתי אליוט נתן הופעות טובות היום זה די ברור שהוא לא יהיה איתנו בגמר. כל הערב הזה היה לטובת קתרין ולכן אליוט יצא המפסיד מהערב הזה. חבל. יש לו קול שלא שומעים כל יום ואני מקווה שיחתימו אותו על חוזה.
קתרין- סורי אני לא אוהבת אותה, לא מתחברת אליה, לא מסוגלת לשמוע אותה שרה ובמיוחד שירים קיטש'ים ובאנליים. עוד שלושה ימים הארוויזיון, היא תתאים שם. (או כמו שאח שלי אמר- על איזשהי ספינה בטוח יקבלו אותה). הופעה ראשונה- סתם צרחה כרגיל ולא הראתה שום רגש. הופעה שנייה- כשהיא התחילה חשבתי- אקפלה? שוב? איזה העתקה מבו! אבל בלי קשר- אני לא סובלת את הקול שלה. אומנם זנחה את החיוכים והצרחות אבל עדיין..אני לא מסוגלת להנות מהופעה שלה. אולי בפעם השנייה אני יאהב יותר. הופעה שלישית- פשוט יותר מידי! אומנם בחירת שיר טובה, אבל היא פשוט מגזימה בשירה שלה.
לסיכום: ככל הנראה אני אצטרך לסבול אותה גם בגמר. לא מגיע לה להיות שם. היו לה הופעות מאוד גרועות לאורך העונה בניגוד לאליוט שהיה יותר עקבי. חבל שסיימון שכח כל כך מהר את השבועות הגרועים שלה והחליט להתמקד רק בערב הזה. רק מקווה שהיא לא תעקוף את טיילור עם ההערות האלה של סיימון.
טיילור- מלך
. מה הייתי עושה בלעדיו? אם הוא לא היה זה היה ערב כל כך משעמם. חשבתי לעצמי- איזה כיף היה יכול להיות אם אליוט וקתרין היו עפים להם איכשהו והייתי זוכה ל-9 הופעות של טיילור. זה היה יכול להיות תענוג... הופעה ראשונה- מקסים. הקטע עם פולה היה ממש מבדר והוא נתן ביצוע מעולה. דווקא בחירה טובה של קלייב הפעם. הופעה שנייה- בחירה סבירה של רנדי. שיר שמאוד התאים לו והוא נתן ביצוע מרגש. אני אוהבת את החיבור של טיילור עם השירים שהוא שר. הוא יודע לנווט את הקול שלו ואת ההופעה שלו בהתאם לשירים וזו גדולה אמיתית של אומן. הופעה שלישית- ה-הופעה של היום מבחינתי. איזה עוצמה ורגש.
לסיכום: טיילור ענק, מגיע לו להיות בגמר ולזכות. יש סיבה למה הוא לא היה אף פעם בבוטום כי- איך אפשר לא לאהוב אותו? הוא מדהים וכל כך מגיע לו לזכות. הוא נותן כל כך הרבה רגש ועוצמה בהופעות שלו יותר מכל מתמודד אחר שהיה באיידול. טוב, נגמרו לי המילים לתאר כמה טיילור ענק אז רק נחזיק לו אצבעות. טיילור לשלטון
. מי יעוף? הלוואי שקתרין אבל אני ממש לא רואה איך זה קורה. די ברור שאליוט יעוף ונראה גמר של קתרין וטיילור.