שרשור פרק יום רביעי

droriko

New member
ההפקה יצאה כזת מעפנה

חצי פרק הקדישו לזה שבבארו יש יתרון של 6 על 4 לבנות הראו איך הבנים והבנות ערוכים למציאות הזאת ועכשיו מסתבר שנטע לי עזבה והיתרון ירד ל5:4 (שזה הרבה פחות משמעותי) אז בשביל מה ביזבזו על זה חצי פרק??

droriko

New member
ועוד מראים את עידן אומר

"אני רואה אותם מתלכדים סביב נטע לי" כאילו להגיד לנו שנטע לי היא המנהיגה החדשה של בארו

droriko

New member
ההפקה ממשיכה עם השטויות

מראים לנו את מאיר חצי שעה מנסה להוציא אורז מבארו , ובסוף מסתבר שזה לא משנה כי קניבה ממילא קיבלו סנדביצ'ים (שזה ברור שהמטרה היא לרכך את השנאה של שבט קניבה כלפי מאיר )

ארז08

New member
משימת חסינות- תרגיל דן מנו מס' 2

שבט בארו נמצא ביתרון מספרי לכן יהיה להם קשה לעלות כולם ביחד על המגדל, קניבה לעומתם יצליחו, זאת משימה שנועדה לאזן את היתרון המספרי של בארו וכמובן להגן על מאיר, סוג של תרגיל דן מנו מס' 2. משימה מפגרת, ומזלזלת בצופה.

ארז08

New member
אבל זה עדיין לא מסביר העברתו הפתאומית

של מאיר לקניבה.. למה דווקא מאיר? יש פה משהו תמוהה

אתם באמת רוצים להתקע עונה שלמה עם בארו?

רק בשביל שנדע שההפקה לא התערבה?

deathly hallows

New member
מה אתה מקשקש??!

אחת מבארו ישבה בצד נטע לי חזרה לשבט המקורי ומאיר נשאר לא היה שום יתרון למספרי. ולמה סתם לזרוק את שמו של דן לשווא?

NP16

New member
לא,את לא אמיתית...........

אף אחד לא אמר שאין לבארו ייתרון מספרי,אלא שמנסים לפגוע להם בו ושיהיה כמה שיותר קטן. אחרי שבת הזאת מספר החברים בבארו ובקניבה יהיה אותו דבר. ו90 % או יותר מזה,בגלל ההפקה ,כי אם הם מחזירים אז שיחזירו בלי לשאול. צריך להיות מפגרים של ממש בשביל לצפות שנטע-לי תשאר או שמאיר יעבור.

NP16

New member
וכמובן,היו צריכים לעשות הדחה אפילו שגל עזב.

או שלפחות לא היו מביאים אותם למועצת שבט ועושים אתגר חסינות אישית אם הם מתכננים שאין הדחה. ולא,שלא יגידו לי שהם באמת רצו לשאול את חברי השבט אם הם מסכימים

deathly hallows

New member
קחו לדוגמא את רוקדים עם כוכבים

גם שם כשדניס ולוסי פרשו לא הייתה הדחה.

IkMfNiY

New member
אין לבארו סיר...../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

הם יוכלו לבשל אורז? וואי, הפרק הזה היה כ"כ צפוי שזה מדהים. הפרק הבא לא נראה מתאים כ"כ לאנשים צמחונים.. יעל

droriko

New member
המשימה הבאה גאונית

ההפקה הולכת לעשות צחוק מחברי שבט בארו היא מוכיחה שבני האדם לא כל כך שונים משאר בעלי החיים

פורנוגרפיה במסווה של ריאליטי

הפרק ששודר אתמול היה פשוט פורנוגרפיה במסווה של ריאליטי! גברים ונשים נאבקים אחד בשני בבגדים מינימליים, והמשימה בפרק הבא? אלוהים ירחם... נגיסות בבשר החי? ערוץ 10 השתגע...

m e 2 2

New member
למה לעזאזל ראו לאנגלי את הז**??!!??

במשימה השנייה (שהייתה במים), כשהוא פירק את החבלים הם הסתירו לו רק בחלק מהזמן ובשאר ראו הכל... אכן פורנו במסווה של סוגה עילית..

למעלה