שרשור פרק יום רביעי

להפתעתך

New member
חחחח הרגת אותי

מיכל אסטרטגית? מהמדרגה הראשונה? נפוליאון בונאפרטה ממש.. אין שם יותר מדי אסטרטגים ואם כבר אז שני ההומואים, בעיקר אופיר, הם מספיק מתוחכמים. הדבר הכי "אסטרטגי" שמיכל עשתה היה לשקר למאיר, מכל שאר הבחינות היא די שרופה בשבט, בלי מעורבות הפקה היא הייתה המודחת הבאה (אולי גם תהיה) ובטח שזה שמאיר כל כך מחבב אותה לא מוסיף לה קרדיט (איגור אפילו היה די ישיר בעניין והודיע למאיר שהוא יכול לקחת אותה). אגב, אסטרטגיה זאת מילה גדולה מדי עבור משחק כזה, ולאף אחד שם אין תכנון מראש שיוביל אותו לכל המשחק. אם כבר זאת טקטיקה, אבל זאת מילה פחות סקסית עבור הרייטינג.

קפצילי

New member
בכלל, אין מה להשוות את השרדות2 להשרדות1 ../images/Emo4.gif

העונה הזאת לא מעוררת אמוציות, לא מצחיקה, לא מעציבה, לא עושה כלום.... פרווה כזה.... סתם עוד תכנית טלויזיה. איפה הריבים וההתכסחויות שהיו כל בוקר בעבודה, מי שווה יותר דן או נועם ? איפה הויכוחים המרים עם חברים על דמותו ואישיותו של דן מנו ? סתאם,,, משעמם.

להפתעתך

New member
מסכים...

וגם הרייטינג בהתאם. הישרדות דורגה במקום השלישי ברייטינג היומי אתמול עם 15% בלבד, זאת לעומת 30% פלוס מינוס באופן קבוע של העונה הקודמת ומיקום ראשון באופן תמידי. נראה שהאח הגדול, תכנית מבחילה, ההמשך של פרוייקט Y, הפכה את המוחות של כולם לבצק. בנוסף, הליהוק ממש ממש גרוע. אנחנו כבר בפרק החמישי או השישי ועדיין יש מי שמתלונן ורוצה לחזור הביתה -זה לא היה בעונה הראשונה ויש את גל הזה שנראה כמו חייל שמחפש גימלים וחיפש הזדמנות לעוף בלי להיות מודח ע"י השבט, או שההפקה יזמה את ההדחה בעקבות הפציעה (כמו הבכי הקבוצתי-יללני המזויף בעקבות פציעתו, שכלל יוצאי יחידות מובחרות על סף דמעות בשל פציעה שברור שלא מובילה למוות). אתמול לדעתי היה הפרק הכי מעניין של העונה השניה, בזכות מאיר, וגם זה לא משתווה כמעט לאף פרק מהעונה הקודמת. זאת פשוט נפילה, אני במקום ערוץ 10 הייתי גונז את התכנית לפני שאנשים יאבדו עניין בכל הפורמט ואז העונה השלישית תהיה גרועה יותר מבחינת אחוזי צפיה.

RageBot

New member
בולשיט

באופן קבוע? אולי בחודש-חודשיים האחרונים לשידור שלה, בהתחלה הישרדות בכלל לא תפסה, רק אחרי שהתחילו לצחוק עליה בארץ נהדרת ודברים כאלה צופי ערוץ 2 התחילו לצפות בהישרדות גם.

להפתעתך

New member
יש לך זיכרון קצר, שלא לומר מסולף

תסמונת FMS ממש (false memory syndrome) .. תשמע טוב הישרדות העונה הראשונה לא הייתה לתת רמה "ארץ נהדרת" כדי להגיע לרייטינג שהגיעה. ארץ נהדרת התחילה לחקות את הישרדות אחרי שהאחרונה כבר הפכה לפופולארית, מאוד. הרייטינג של הישרדות העונה הראשונה זינק מהפרק השני או השלישי, הישרדות העונה השניה רצה כבר חודש ואין בה עניין: לא כצופה, לא במקום עבודה ובכלל-אני לא שומע אנשים מדברים על התכנית. שיוצא לי לשאול אנשים פה ושם אם הם רואים את התכנית כולם עונים שלא. זה מצב שונה לחלוטין מהעונה הראשונה.

RageBot

New member
וואלה

כי את בכלל ראית הישרדות באחד מארבעת השבועות הראשונים?

droriko

New member
סך הכל פרק טוב

אני רואה שהרבה אנשים שם מתעוררים ומתחילים לשחק(עידן,מיכל, מאיר שקלטתי את הראש שלו וכתבתי על זה בפורום הישרדות ארה"ב) גם ההפקה הורידה בהרבה את כמות הוידויים לטובת סצנות ממושכות יותר מהאי רק דבר קטן (כי אני חייב ליהות נודניק ) מה הטעם להקדיש כל כך הרבה זמן למשימה כשבפרומו שקדם לתכנית גילו מי ניצח בה

Optimus_Prime

New member
שחזור לאחד הרגעים הגדולים משנה שעברה..

תזכורת : אלכס מץ מגיע לסבאנה כשהמטרה שלו לקחת ברזנט "שלום שבט סבאנה היקרים" ההמשך ידוע
אגב BLUR, זה די מצחיק לראות 1935 עם דגל ישראל, יחשבו בסוף שאתה לא יודע מתי היה קום המדינה

droriko

New member
חחחחחחח אוי זה היה כזה גדול

הקטע של אלכס רוקד על הספינה בדרך חזרה היה הדבר הכי קורע בעונה הזאת

deathly hallows

New member
חח גם אני ישר נזכרתי בתקרית הברזנט

המצערת, ועם היתושים שוב נזכרתי בנעמה קסרי הנודניקית המתבכיינת.

למעלה