שרשור פרק יום רביעי

deathly hallows

New member
../images/Emo45.gif פרק מעולה!!!

סוף סוף- אפילו הספויילר בדף הראשי של תפוז
לא הרס לי (ראיתי רק עכשיו את הפרק), משימת חסינות מעולה! הטובה ביותר עד כה לדעתי משתי העונות גם יחד, משימה באמת קשה לשם שינוי. הפרק כולו היה מעניין, המשימת פרס קצת הייתה הזויה בסגנון של נעמה ומרינה- בי את נלחמת?!! אבל סך הכל פרק באמת טוב, אני מרוצה.
לא מאמינה שמאיר נפל בפח עם האורז איזה אהבל אלוהים לפחות תסתובב תבדוק יא אללה.

droriko

New member
הבנים של קניבה כאלה מטומטמים

"מאיר לא הביא אורז אז בואו נעיף אותו" חבורה של מפונקים שחושבים על המחר במקום על עוד חודש

droriko

New member
זה יוחס לסימבה ומינימולי

אני מקווה שלנתן נשאר שכל והוא יסיט אותם מהרעיון המטופש הזה

GALLL117

New member
ודרך אגב באמת שאי אפשר לסבול את אפרת

אבל אפשר להחזיק מעמד עם מאיר. כיף לראות פשוט תאחרים יורדים עליו.

droriko

New member
הוא לא כזה טיפש

למה אתה חושב שהוא לקח לשיחה דווקא את מיכל ואופיר? כי הוא זיהה אותם בתור האאוטסיידרים של האי , כאלה שאין להם בעיה להלשין ולשרוף את עצמם כי ממילא יעיפו אותם מה שהוא לא יודע זה שמאז שהוא עזב מיכל התחברה לבנות ושלאופיר יש אליל חסינות שיכול לסייע לו אסטרטגית

קפצילי

New member
ואיך אף אחד לא מדבר על אריק ?

מישהו מוכן להסביר לי מה זה הבן אדם הזה ? זה בן אדם בכלל ? הוא מביא לי עצבים.

rotkiss

New member
מה זה השטויות האלה?

מה זה שהעבירו את נעט-לי ואת מאיר לא? גם אם הוא לא רצה אסור להם.. עכשיו כל הייתרון המספרי של בארו הלך.. וזה שינוי חוקי המשחק וזה אסור !!! ההפקה הישראלית פשוט חרא עם כל השינוים שלהם שאסור לעשותת (כמו עם גל)

נראה לי יותר מגניב כשיש שבט לוזר שמובס

פעם אחר פעם. אני זוכר את העונה של בובי ג'ון וסטפני שנשארו לבד מהשבט שלהם והיה עונה טובה.

עדכני888

New member
אריק: "מאיר סתם ערס דפר"../images/Emo3.gif

מאיר צרפתי יודע רק להרוס ולא יודע לבנות קשרים לאורך זמן לכן הוא יעוף מהר... במיוחד כשהבנות לא צריכות אותו יותר עם שובה של נטע-לי...

הפרק הוא שעה..

לא יכלו להכניס את הקטע בו השבט בוחר במאיר ואומר לו שחסר לו אם הוא לא "גונב" אורז, לא יכלו להראות את הקטע בו הוא חוזר עם הסיר ואיך השבט מגיב כשהוא חוזר בלי אורז? אם חושבים על זה, יש פה משהו לא רציני, אם שבט בארו החביאו אורז, הם יכלו להחביא את כל החפצים, יכלו להגיד שאין להם אף חפץ ומאיר היה חוזר ביידים ריקות.

גם אם כן..

מאיר היה מתחיל לחפש, במידה והוא לא היה מוצא כי החביאו הכל טוב ורחוק, מה הוא היה יכול לעשות, להתלונן אצל זוארץ? היה חוזר בידיים רקות.

droriko

New member
כי הוא היה מבין שהם החביאו גם את האורז

אז הוא היה מחפש אותו גם כל היום עד שהיה מוצא

למעלה