שרשור פרק יום רביעי

m e 2 2

New member
:) חח.. כי אני שמה לב לה-כ-ל...תמיד...

וזה הפריע לי בעיניים שיש חלקים בתמונה שהם מטושטשים...(עזבי..) אז הסתכלתי לכיוון כשטשטשו, ואז פתאום הפסיקו לטשטש... מזכיר לי את מה שקרה עם שחר מהישרדות 1 על העץ, רק ששם למזלינו טישטשו הכל כמו שצריך..

ther MeסAn

New member
WTF? יופי שנזכרו להביא להם את האבן אש

לקניבה הם הביאו על ההדחה הראשונה ואת בארו סתם מרחו. מה הקטע? ><

מענין מה ההפקה עושה עם כל הבשר הזה לאחר

מכן.. מה על האש או סתם זורקים את זה לפח? או שהביאו להם מלכתחילה בשר רקוב?

droriko

New member
התחזית שלי לפרק הבא

בתחילת הפרק האחרון היה נראה שיש לבנים סיכון כי לבנות יש פור של 2 עליהם אבל אז נטע לי עברה לשבט קניבה (מה הקטע לעשות טויסט ואז יומיים אחרי להביא טויסט הופכי?) ועכשיו גם רואים לפי הפרומו שעידן ודיווה מתקרבים יותר ויותר, מה שאומר שאם יש לו שכל הוא יצרף אותה לחבורה שלו הימור: או שיעיפו את סיוון כי היא לא תורמת כלום במשימות וכל הזמן מיללת שרע לה , או שיעיפו את מיכל כי תכלס הכי פחות התחברה אליהם (ולהרבה מהם נראית כמו צלקת ממאיר)

גיחוך

על ההתמכרות של כולנו לזבל הזה, אבל לי אין כלל על מה לדבר, כמו כולם מכורה. אני חושבת שזה סוג של השתחררות מהחיים וההתפלספויות הבלתי נפסקות לפחות בחיי, תסכימו איתי?

SimsY

New member
וואו כל כך מהר התעוררו כל אלה

שיש להם "מקורות רשמיים בהפקה" ? חשבתי שייקח להם יותר זמן להציג בפנינו את החסך שלהם בתשומת לב.

לא כל-כך שקוף

למרות שבוידוי היחיד שלה אתמול היא גרמה לי לחשוב על ליל מוריס מהעונה האמריקאית השביעית (שאגב גם צולמה באיי הפנינה), שתמיד הייתה עם הבעה כזו של מרמור. תמיד. אבל יש גם מועמדים אחרים - יואב שהוא גם אידיוט וגם דפק את האתגר הספציפי הזה בשביל בארו, או מיכל האאוטסיידרית, או עידן שהוא במיעוט מבחינת מלחמת המינים וגם איום פיזי. לא איכפת לי מי יודח - רק לא עידן אופיר או דיווה...

BeN ShaDe

New member
../images/Emo58.gif

היה לי ברור שזאת היא אחרי שבפרק הבא הראו את גיא מכבה את הלפיד ליד שחיפית. היא כ"כ סתמית , כ"כ חלשה , כ"כ מיותרת , כ"כ לא השרדות.

בלאגנית

New member
מאיר פשוט גועל נפש

בגלל רגשי הנחיתות שיש לו הוא מתנהג לשבט שלו לשעבר כמו שהוא מתנהג זה רק מראה עליו כמה שלא טוב לו עם עצמו פשוט גועל נפש.

TheCandyGirl

New member
מהתחלה מאיר נראה גועל נפש של בן אדם...

הוא נראה דוחה עם סגנון הדיבור הזול.. ומגעיל כלפי כולם... בן אדם שלא איכפת לו מאף אחד... עושה מה שבא לו.. ומחפש כל הזמן ת'שומת
... רגשי הנחיתות שלו כל כך בולטים... אז.. יאלללה לך הביתה מאיר.. שלום ותודה..........

SimsY

New member
רגע לא אמרו שמדיחים את זה שגנב אוכל מההפקה ??

למעלה