שרשור פרק יום רביעי

נינייה

New member
משחק מכור

אני לא יודעת לגביכם אבל לי יש סימן שאלה גדול מאוד לגבי המשחק ההוגן פה. לא ראיתי את העונה הקודמת ולכן אין לי אינדיקציה. ראיתי עונה אמריקאית אחת אבל יש לי היגיון בריא והרבה שעות טלויזיה. מתחילת העונה נראה שההפקה עושה הכל למען שבט קניבה. הכל כדי לחזק אותם. ממש לא ברור לי העניין הזה. מה זה משנה להם. הרי דרמות אפשר לייצר מכל שבט אפשרי. שיא השיאים היה בפרק שעבר שגל "התחנן" שידיחו אותו. במקום שידיחו מתמודד אחר נוסף על גל שפרש. על מה ולמה? למה מגיע להם פרס? הבנתי שבעונות האמריקאיות הדיחו אנשים בנוסף על מתמודדים שפרשו בגלל פציעות. והיום עם מתנת הלחם בסוף הפרק. מה זה זה? למה מגיע להם פרס? עלק בשביל לחגוג לגיא יומולדת..... מישהו אמר שיפרה ?! בארו זכו בחסינות שלוש פעמים!!! ולא קיבלו שום פרס נוסף. האנשים שם כבר רזים בצורה קיצונית. באמת תודה רבה שסוף סוף נזכרו לתת להם אבן אש. אופסססס אין להם סיר. העיקר יש להם אבן....לפחות שיתחממו קצת. הקיצר, משחק מכור. אני מנסה להתנתק רגשית ולראות בלי להתעצבן אבל זה קצת קשה לי. ולגבי מאיר -איזה יצור הבן אדם הזה. מגעיל ומעצבן ברמות על. יאללה שיעיפו אותו כבר. גם אותו ההפקה שומרת בצמר גפן העיקר שלא יעוף כי הוא גורם לדרמות בגלל השנאה כלפיו. פשוט בן אדם דוחה.

מסכימה בהחלט...

אני ראיתי הרבה עונות של הגרסה האמריקאית וגם את העונה הראשונה של הגרסה הישראלית (שגם בה כמובן הכל היה מכור בצורה שקופה). מהפרק הראשון היה ברור בעד מי ההפקה, כבר כשחילקו את השבטים ראו שכל הגברים החזקים והדוגמניות והערביה כולם באותו שבט, וכל הפחות מעניינים בתאוריה בשבט השני. בכל הגרסאות האמריקאיות שראיתי, המשימה הראשונה היא על אבן אש וחסינות יחד, ואז במוצעת שבט הראשונה מרחמים גם על המפסידים ונותנים גם להם אבן אש. אבל למה שבגרסה הישראלית יהיו הגיוניים? איך זה לעזאזל שהשבט שניצח נשאר בלי אבן אש, והשבט שהפסיד מקבל אותה? איך זה שהמנצחים צריכים לבוא חלשים ומורעבים למשימות, והמפסידים אוכלים ונהנים ובאים עם כוח? ובמשימת פרס אחר כך, קניבה יכולים לקבל גם ציוד דייג, אבל לבארו בכלל אין סיכוי, אפילו אם הם היו מנצחים אחרי שהם באו חלשים, הם היו מקבלים רק אבן אש (שאותה קניבה קיבלו חינם רק כי הם הפסידו), בכלל לא הייתה להם אפשרות להילחם על ציוד הדייג. זה היה פשוט בושה. :/ אחר כך כשגל עוזב את המשחק בגלל פציעה (שבגרסה האמריקאית ברגע שעוזבים בגלל פציעה אז מודחים אוטומטית מהמשחק, בלי שום קשר למועצת שבט שתהיה אחר כך), פתאום כשקניבה הפסידו שוב, במקום שידיחו עוד מתמודד, נותנים להם להישאר גדולים ומדיחים את גל המודח במילא בטקס פתטי. ואם הם היו רוצים להדיח מישהו אחר, אז גל היה יכול לחזור? איזה שטויות. אחר כך כשבארו רוצים להעיף את מאיר, ההפקה מעבירה אותו לשבט השני, ועד שכבר טרחו להעביר את נטע לי (כי הרי אי אפשר סתם להעביר רק את מאיר) אז נותנים להם אפשרות לחזור - כשהיה ברור מראש ובמליון אחוז שנטע לי תרצה לחזור ומאיר לא. הקטע עם גל והקטע עם מאיר גרמו לבארו לאבד את היתרון המספרי שהם הצליחו להשיג בקושי אחרי התרגיל המכוער שעשו להם עם האבן אש. אם בכל מקרה בסוף נתנו להם אותה בחינם ובלי משימה - אז למה לעזאזל חיכו עד עכשיו? למה לא נתנו אותה ככה כבר בהתחלה ולקניבה כן? בקיצור, הפקה מפגרת, לא למדו בכלל מהעונה הראשונה... הסיבה היחידה שאני עדיין רואה, זה כי אני עדיין מקווה שבארו ינצחו למרות ההפקה.

זאת כבר בעיה שלהם,

אבל אתה לא יכול להגיד שזה לא הוגן, כי זה מה שהם בחרו בעצמם, הייתה להם אפשרות לבחור שבט חזק יותר והם בחרו לא לעשות את זה. אבל ברגע שההפקה מחלקת את השבטים ככה, זה ברור שמשהו פה לא הוגן, החלוקה שהם עשו היא מאוד ברורה. גם בעונה הקודמת ההפקה חילקה לבד את השבטים, אבל שם הייתה חלוקה הרבה יותר הגיונית, פה זה חלוקה שברור לגמרי שהיא ככה בכוונה.

deathly hallows

New member
הישראלי הטיפוסי

תמיד יתלונן, לא היית בעניין עונה שעברה אבל אז התלוננו שהם אוכלים יותר מדי ובכלל לא איבדו משקל. אז תחליטו כבר! פעם רזים מדי פעם שמנים מדי תראו ותהנו וזהו... מסכימה שהעונה ההפקה יותר קמצנית בשלב הזה בעונה שעברה היה להם מחנה מסודר כבר ברזנט ועוד דברים לאלה אין כלום אבל לשני השבטים אין פשוט כלום!!אני לא רואה אי שוויון

נינייה

New member
מעניין מאוד

את לא רואה שום אי שיוויון? אז תני לי להזכיר לך, אנגליה שכמותך - התחיל בחלוקת שבטים קצת מוזרה ולא שווה בעליל - אי אפשר לשים את כל הגברים החזקים בשבט אחד ובשבט השני את העדינים. ויתרו לקניבה על הדחה אחת בתרגיל המטומטם עם גל. מה פתאום? תנו לגל לפרוש בכבוד ותעשו את ההדחה כמו שצריך. קניבה קיבלו אבן אש אחרי שהפסידו במשימת חסינות - על מה הפרס? אם כבר פרס תנו אותו למי שמנצח. אתמול קיבלו שוב פרס משנה - כמה כיכרות לחם. שוב, על מה ולמה? חסר להם אוכל? ולקינוח העברת מאיר ונטע לי בין השבטים ואז במקרה מחזירים את נטע לי אבל גם משאירים את מאיר. שוב, למה? אז אל תדברי איתי על שיוויון צרפתיה מקסימה שכמוך! כי הוא ממש לא קיים בהישרדות ישראל. ואני ממש לא היחידה שחושבת ככה. על החתום ישראלית גאה עם אבחנה דקה

deathly hallows

New member
אני לא צרפתיה ולא אנגליה

ואני לא תקפתי אותך אישית, כשכתבתי הישראלי הטיפוסי כללתי גם את עצמי בהגדרה הזו. אנחנו תמיד נתלונן לא משנה מה ההפקה תעשה וזה תקף לכל תחומי החיים ולא רק להישרדות. ואני אפילו לא אתייחס לכל הדוקטורט שרשמת פה אין לי כח לקטנוניות שכזו.

פרק מעולה

בדיוק מה שצריך. המזל הנאחס של קניבה צריך מתישהו להיגמר ובארו צריכים כבר להדיח מישהו. מאיר הוא פשוט מגעיל, בעעעעעע לא סובלת אותו
הוא מעצבן ברמות, בהדחה הבאה של קניבה אם הוא בלי חסינות הוא פשוט עף. הקטע עם הבזיזה והסיר גם לי הזכיר את הקטע עם אלכס בעונה הקודמת וזה רק מוכיח כמה מאיר הוא טיפש, באמת נראה לו שהם יתנו לו את האורז בכזו קלות? הם הרי לא סובלים אותו אז למה שיתנו. לדעתי בפרק הבא מי שתעוף תהיה או מיכל או סיון. סיון חלשה וקשה לה ואת מיכל אם כל זה שבזכותה הם ניצחו בחסינות שבוע שעבר אף אחד שם לא סובל, בקשר לאופיר הוא מצא את הפסלון והוא חסין הוא יכול להשתמש בו. הרעיון של מיכל על ברית נשים הוא מעולה, אבל עדיין הסיכוי שישאירו אותה הוא קטן. לפי השער של פנאי פלוס מי שישאר לאיחוד בין השאר אלו דיוה וגיא. דיוה חזקה וגיא גם,ודיוה היא גם אסטרטגית. את אפרת אני פשוט לא סובלת, היא שחצנית ומגעילה, עוד אחת שצריך מהר להעיף.

חבר'ה, זה היה פרק מלא בציטוטים

הרג אותי שגי"ז צעק להם: "לא באלימות!" במשימה של המכות. קרע אותי שמאיר אמר "שילכו לבשל באין-סיר שלהם". הכי קרע אותי שמאיר עוזב את בארו עם הסיר,כולם יושבים בבאסה ויואב ממלמל "מישהו רוצה אננס?"
היו עוד אבל כרגע הם ברחו לי.

omrimayo

New member
החזרה של נטע לי לקניבה רק גרועה לבשבקין...

הוא יעוף, עוד שבוע, עוד שבועיים גג... יש להם יתרון מספרי של נטע לי, אריק (אני שונא אותו ברמות קשות), אפרת ואנסטסיה. גיא, איתי ובשבקין... מאיר לא ברור ולא יהיה ברור בחיים, וגם אז... זה תיקו, על הפנים לקבוצה של הבנים בקניבה בכ"א.

droriko

New member
צריך לתת למאיר יותר קרדיט לדעתי

מהרגע הראשון הוא עם נתן זה שהוא סיפר לכולם על התכניות של אריק זה לא מקרי , היתה לו טקטיקה לשרוף אותו

אף אחד לא אמר שמאיר לא מפעיל את השכל

מאיר כן מתכנן אסטרטגיות וכן עושה כל מה שהוא יכול כדי לדחות את ההדחה שלו. אבל זה הקטע, ההשרדות שלו זה לא על מנת להשאר עד הסוף זה פשוט לדחות את הקץ, כי מההתחלה הוא שרוף. בגלל האופי שלו הוא בולט, ובולט לרעה, אז במוקדם או במאוחר הוא יודח. גם ככה אף אחד לא ממש סומך עליו.

הם לא בונים עליו מגדלים

אופיר חכם מכדי לבנות עליו יותר מדי, חוץ מזה שהוא בונה עליו שהוא יגיע לאיחוד, והוא יודע שזו פנטזיה. נתן זו לא כל כך דוגמה, כי מסבנים אותו בקלות. הוא גם סמך על אריק, גל ואפרת.

droriko

New member
ואופיר אומר שהוא רואה במאיר קלף

זה נקרא לבנות על בן אדם צריך אמון בשביל זה

אבל זה לא משנה את מה שאמרתי

אמרתי שהוא לא ישרוד הרבה זמן כי גם ככה אף אחד לא ממש סומך עליו. זה שאופיר סומך עליו זה לא משנה, כי כרגע לאופיר אין שום שליטה אם מאיר ישאר או יעוף, כי הוא בשבט השני. וגם לבשבקין אין הרבה שליטה, כי גם ככה הוא במיעוט והוא המועמד הפוטנציאלי הבא להדחה.

emili3

New member
אני מאד כועסת על קאניבה

קודם כל מה זה המשימות האלימות האלה? ממש הגזימו-אנשים כמעט הרגו אחד את השני. איך גרמו לאיגור לפתוח את השפה התחתונה, או איך בשבקין הגזים באלימותו. דבר שני-רצו לקחת לבארו את האורז. גם ככה אין להם מה לאכול, אז לקחת את הדבר היחיד שיש להם? זה לא אנושי! אתם רואים אנשים רעבים, חסרי אנרגיה ועצובים ולמרות שיש לכם מה לאכול אתם רוצים עוד רק כדי להחליש עוד יותר את השבט השני? ומאיר-גם כן חולירע-הוא רואה שאין אורז אז הוא לוקח להם את הסיר? לקאניבה אין סיר? ברור שיש. רק כדי לעשות רע לשבט שהוא היה בו עד לפני 3 ימים? מאיר הזה-בכלל לא בן אדם אני ממש לקחתי את זה קשה-איך שפוגעים בבארו שלי. בארו תמיד נותנים פייט רציני למרות שלא אכלו כלום ואין להם אנרגיה. כואב לי הלב איך שההפקה בבירור לטובת קאניבה. ונתן-כל הצורת דיבור הזאת-פשוט מגעיל בטירוף. יודח נתן לאלתר!

למעלה