בנוסף לכל אתה גזען
מ מוסי לוסי ופלוסי New member 24/1/09 #147 אתה מוכנה לעוף לי מהפרצוף,את לא מבינה שאני תפ תפוס..? אני לא רוצה אותך-אני לא אוהב בלונדיניות,לא אוהב שמנמנות,לא אוהב חיקויים זולים של שחקנים הוליוודים-אני אוהב את מיכל,תפנימי,מ -י -כ -ל!
אתה מוכנה לעוף לי מהפרצוף,את לא מבינה שאני תפ תפוס..? אני לא רוצה אותך-אני לא אוהב בלונדיניות,לא אוהב שמנמנות,לא אוהב חיקויים זולים של שחקנים הוליוודים-אני אוהב את מיכל,תפנימי,מ -י -כ -ל!
L liron98 New member 21/1/09 #7 ומה האסטרטגיה פה בדיוק?../images/Emo12.gif להישאר 6 בנות מול קניבה עם בנים כאלה חזקים? ממש אסטרטגיה מוצלחת כי ברור שמעיין תנצח את איתי וברור שמירית תנצח את גיא ואתה יודע מה הכי ברור??? שסיוון תנצח את נתן אני עם האסטרטגיה של מיכל
ומה האסטרטגיה פה בדיוק?../images/Emo12.gif להישאר 6 בנות מול קניבה עם בנים כאלה חזקים? ממש אסטרטגיה מוצלחת כי ברור שמעיין תנצח את איתי וברור שמירית תנצח את גיא ואתה יודע מה הכי ברור??? שסיוון תנצח את נתן אני עם האסטרטגיה של מיכל
D droriko New member 21/1/09 #8 אסטרטגיה מוצלחת כי על ידי ברית השישה מיכל , שעד אתמול היתה מועמדת בטוחה להדחה, שומרת על המעמד שלה בשבט
אסטרטגיה מוצלחת כי על ידי ברית השישה מיכל , שעד אתמול היתה מועמדת בטוחה להדחה, שומרת על המעמד שלה בשבט
מ מוסי לוסי ופלוסי New member 21/1/09 #10 אבל מירית היא פריחולה סתומה שלא תסתדר בלי פינס,אז היא תהרוס את זה.
ק קפצילי New member 22/1/09 #77 אפרת פדלאה ?! פדלאה זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על הבחורה הזאת. אני חולה עליה ! חולה !!!!!!!!!!!!! אם היא לא לוקחת את הפרס, זאת תהיה באמת תכנית הריאליטי האחרונה שאני רואה. נכון שאמרתי את זה גם אחרי השרדות1 והאח הגדול, אבל הפעם אני רצינית.
אפרת פדלאה ?! פדלאה זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על הבחורה הזאת. אני חולה עליה ! חולה !!!!!!!!!!!!! אם היא לא לוקחת את הפרס, זאת תהיה באמת תכנית הריאליטי האחרונה שאני רואה. נכון שאמרתי את זה גם אחרי השרדות1 והאח הגדול, אבל הפעם אני רצינית.
N NP16 New member 22/1/09 #109 אז תתכונני כבר לפרוש, אפרת ,וזה מניחוש כן.? כנראה הולכת לעבור בלינדסייד רציני. היא יותר מדי מראה את עצמה כאיום ויחד עם זאת לא מספיק חזקה פיזית. וגם יכולה להרגיז בקלות.
אז תתכונני כבר לפרוש, אפרת ,וזה מניחוש כן.? כנראה הולכת לעבור בלינדסייד רציני. היא יותר מדי מראה את עצמה כאיום ויחד עם זאת לא מספיק חזקה פיזית. וגם יכולה להרגיז בקלות.
S sharoon14 New member 22/1/09 #110 אפרת?!?!? טוב.. זאת הדעה שלך.. אני פשוט בכלל לא אוהבת אותה!! לא את הצורת דיבור, התנהגות בקיצור לא הפיבוריטית שלי.. חח
אפרת?!?!? טוב.. זאת הדעה שלך.. אני פשוט בכלל לא אוהבת אותה!! לא את הצורת דיבור, התנהגות בקיצור לא הפיבוריטית שלי.. חח
L liron98 New member 21/1/09 #17 נכון, זה מוצלח בשביל מיכל אבל לא בשביל מירית אבל לוסי היקר שלנו צחק על מירית ש"תשקול את זה" כי מה היא תרוויח? המקום שלה מובטח כרגע גם עם בנים וגם עם בנות
נכון, זה מוצלח בשביל מיכל אבל לא בשביל מירית אבל לוסי היקר שלנו צחק על מירית ש"תשקול את זה" כי מה היא תרוויח? המקום שלה מובטח כרגע גם עם בנים וגם עם בנות
D droriko New member 21/1/09 #18 כן דיברתי על מיכל ואת צודקת לגבי מירית(למרות שאין לנו מה השיקולים שלה בכלל)
מ מוסי לוסי ופלוסי New member 21/1/09 #22 למירית פשוט אין ראש אסטרטגי וראייה לרחוק כי אם הבנות מדיחות את הבנים אז הם יכולים להגיע לשבט קניבה עם רוב בנות ולהדיח את הגברים אחד אחד.
למירית פשוט אין ראש אסטרטגי וראייה לרחוק כי אם הבנות מדיחות את הבנים אז הם יכולים להגיע לשבט קניבה עם רוב בנות ולהדיח את הגברים אחד אחד.
מ מוסי לוסי ופלוסי New member 22/1/09 #35 אם רק בנות ישארו בשבט מסוים אז ההפקה תארגן משימות שיוויוניות שלא ידרשו עבודה פיזית כדוגמת היום.
D droriko New member 22/1/09 #37 אבל זהו שאנשים שם לא בונים על ההפקה הם עדיין לא הבינו שלהפקה יש חוקים משלה