שרשור הסמים הגדול

FunkyGiraffe

New member
פעם כבר היה מקרה כזה

שששרשרתי אנשים לשרשור אחד גדול והתחילו להתלונן למה מחקו להם ת'הודעה אז שלא יהיו אי הבנות שוב ע"ע החוק החדש

B עדי

New member
הם בעצמם צחקו על זה-

הם הרי נעצרו בדרך לפסטיבל "שיר היונה" אני הייתי שם וכל ההופעה שאנן כזה-"אם יש לכם חומרים אסורים לשימוש-אל תסעו דרך וואדי ערה זה מסוכן" ואח"כ הוא כזה"יו אני מוציא סטיקר כזה-עם יש עליך לא דרך וואדי ערה" ובהתחלה בהתחלה של ההופעה הוא הודה למשטרת מרחב עירון על ה-"ליווי הצמוד"

חן j

New member
לבשמת!

בבקשה, צאי מהסרטים הרעים וההזויים שאת נמצאת בהם!או לפחות על תכתבי אותם פה.. יאללללה כולה עישנו גראס, כל בן אדם שלישי מעשן אז בגלל שהם מפורסמים אסור להם? הם לא בני אדם? וטוב שלא הגזמת "הרסו להם את הכל" ומי את בכלל שתכתבי לאחד מהם אימייל??? מה הם חייבים לך דין וחשבון??? הם לא ראש ממשלה או חברי כנסת שחייבים לך דין וחשבון על כל מיני דברים שהם עושים בחייהם הפרטיים!! וואי,בהתחלה צחקתי מהשטויות שכתבת אך אם הזמן מצאתי את עצמי מתעצבנת... וואי אני בשוק שכתבת לו אימייל.מה את המשטרה שהוא צריךם לתת"את הצד שלו" בעניין??? מה נסגר איתך???

טיפקסית

New member
חן האימייל לא קשור רק לזה

אני מתכתבת עם שלומי אלון כבר כמה וכמה חודשים טובים [בערך מחודש יולי או אפילו קצת לפני] ופשוט הוא הבטיח לי שהוא השבוע יענה לי על האימיילים מהתקופה האחרונה שהוא פשוט לא הספיק לענות ולכן שלחתי אימייל גם כדי להזכיר לו לבדוק אותם . זו התכתבות שהיא כבר תקופה מסוימת זה באמת לא קשור לזה, אגב ששלומי בנאדם ממש חמוד, ואפילו כל פעם אני מגלה עוד משהו שלא ידעתי עליו [כמו זה שיש לו הומור מטורף לפעמים]. אנחנו מדברים על הכל, גם על הלהקה,המוסיקה וסתם מה שבא. האימייל בקשר לנושא הסמים היה פשוט לדעת מה הולך להיות הלאה [לפי מה שהבנתי מהעיתונים כנראה שלא יוגש כתב אישום נגדם כיוון שמדובר בכמות קטנה לשימוש עצמי] ולדעת מה התכנונים אחרי ארה"ב [גיא אמר לי שיהיו הופעות בצפון ורציתי לברר פרטים]. זהו זה הסיפור

חן j

New member
טוווווווב עדיין אני חושבת שהגזמת עם

התגובה שלך... מתי הם מופיעים שוב בצפון?

טיפקסית

New member
חן בקשר להופעות בצפון שאלה טובה

אני מתה כבר לעוד הופעה אצלינו בצפון אני מניחה שהם יודיעו אחרי החזרה מארה"ב הלוואי הלוואי שיבואו שוב

FunkyGiraffe

New member
הכתבה מידיעות

ב4 בבוקר הבהלתי את השליח של העיתון הוא ראה שאני בא לקחת אותו קפץ אחורה לא הבין מאיפה הגעתי לו חח

Shani276

New member
מעניין האמת,שבכל מקור אחר יש מידע

שונה לגבי החומר שנמצא.ב-X אין אקסטזי,ב-Y יש אקסטזי,ובמקור שונה לגמרי החליטו להרבות את כדור האקסטזי ש"נמצא"[נו,לך תדע..],לכדורי אקסטזי.וואלה,ממש אמינים.

Shani276

New member
נו,אז סביב מה כל הרעש?כל ההמולה

הזאתי בגלל קבלת מידע מוטעה? דיס אינפורמציה

טיפקסית

New member
בואנ'ה על זה כל הרעש......... כמה ש

זה אומר שקבלו את התנצלותי כמה שאני נגד סמים מוכרים חגיגת בכל מקום וזה חוקי אפשר למצוא בכל פיצוצייה כדורים כאלה מוכרים גם במסיבות איזה הגזמה העיתונים עשו אם על זה כל הרעש

double M

New member
הבורות שלך רק מתעצמת...

זה שמוכרים את זה בקיוסקים לא הופך את זה לדבר יותר טוב/בריא מדברים לא חוקיים. גם רעל עכברים מוכרים בהרבה חנויות. משרד הבריאות שלח את החגיגת לבדיקות מעבדה כי אף אחד לא יודע מה יש בהם. רק שתביני, הכדורים האלה משמשים בתור סוג של תחליף לקוקאין, סם הרבה יותר קשה מחשיש/מריחואנה.

jowi

New member
לא, את פשוט...

תקשיבי! זה מובן לגמרי! אף עיתון לא הפך אותם למכורים, או לפאנאטים... אמרו עובדות! עצרו אותם, מצאו להם אקסטזי, מריחואנה וחשיש, עצרו אותם ושיחררו...מה אתם חופריםםםם!??!?1 זה לא היה לכם ברור????

טיפקסית

New member
כמה דברים שלא ידעתם על חגי-גת

הנה עובדות על החגיגת מאתרים שונים [אתרים רשמיים] חגיגת" נועד להגברת החשק המיני לגברים ונשים, לשמש כמעורר טבעי צמח הגת נפוץ בארץ כגידול לשיווק עלים וענפים צעירים למאכל . " וקצת על הצמח עצמו מאתר משרד הבריאות מיום 15.3.2004: עלי הגת מותרים לשימוש בצורתם הטבעית , משרד הבריאות מתנגד לשימוש בחומרים הפעילים שבעלי הגת בצורתם הסינטטית או המזוקקת לרבות שימוש בתוספי תזונה או במזון אחר המכיל חומרים אלו כגון חליטות תה,גומי לעיסה וכדומה . משרד הבריאות איננו מתנגד לגידול צמח הגת או לייבואו בתנאים האמורים לעיל. ומאתרים אחרים: יצרני הכדור טוענים, כי קפסולה המכילה אבקת גת מרוכזת גורמת לעירנות מוגברת, הרגשה נינוחה, מעוררת את החשק המיני מכילה רק חומרים טבעיים, אינה גורמת לתופעות לוואי ואינה ממכרת הגת אינו ממסטל! בקיצור ולעניין גת זה דבר חוקי אפשר לקנות במשתלות,בפיצוציות במחיר סביר [עלות לפי ידיעה שלי בין חמישים לשישים שקלים לצמח] מקווה שלמדתם

טיפקסית

New member
שכחתי שני ציטוטים של הדג

" אז יאללה מה כל הרעש כל הבלאגן יאללה שמענו עליכם עופו מכאן" וציטוט שאמיר אמר בראיון ההוא בשהע לילות [שבאמת היה די פרי דמיון של הכתבת ההיא] " חצי מדינה על פרוזאק אז..מה הרעש?

or001

New member
זה גם יכרסם לי את הגוף מבפנים

ויהרוס לי את החיים?

למעלה