שרשור הסמים הגדול

טיפקסית

New member
באתר שנקרא חבר'ה

במקרה ככה סיפרו לי מישהו סיפר לי שהוא רשום שם והתחלתי לחפש לפי הפרטים וכן זה היה הוא התחלנו להתכתב קיבלתי ממנו הודעה חזרה והוא פשוט ביקש שאני אכתוב לו לאימייל ונתן לי את הכתובת אבל מן הסתם הם עסוקים עד מעל הראש אז כמעט אין לו זמן לענות אז ככה שחוץ מהפגישות פנים מול פנים לא יוצא לנו לדבר באתר זה או אחר

jowi

New member
זה מה זה שטויות!

אםא ת חושבת שהסמים זה מה שגורם לבני אדם לעשות מוזיקה טובה אז תני לי להעמיד אותך על טעותך... זה מה זה לא נכון!! ואני מתה על הדג נחש! אבל לא צריך לתת יד לסמים! באמת שלא! ואגב, באמצע ההופעה שאנן אמר: "חבר'ה רק תדעו שאם יש עליכם כל מיני דברים, אל תסעו דרך וואדי ערה!" ישר הבנתי... ואני מתה עליהם! ממש! אבל סמים???? לא...

oRockGirLr

New member
זה בסדר ../images/Emo105.gif

את בשלבי הכחשה חמודה.. אבל לא אהרוס לך יותר שום דבר.

idanri

New member
הכתבה יותר מורחבת

הכתבה יותר מורחבת ועכשיו יותר ברור כל קטע הזה עם הסמים.

טיפקסית

New member
חברי הדג הודו בחקירה בשימוש בסמים

אוקיי יש צעד רשמי הל הודייה בשימוש ופתיחת תיק בעוון חשד לאחזקה ושימוש בסמים. אני לא מבינה למה בכלל להתחיל עם סמים? האם הם לא יודעים שזה הורס את האדם עד כדי מוות? סמים זה משהו שהורג, זה לא סתם פעם אחת וזהו ומפסיקים להיפך זה פעם אחת ומתמכרים אליו. אלוהים אדירים עכשיו גם אנחנו מעריצי הדג נמצא את עצמינו עמוק בתוך כל הג'יפה הזאת. אגב יש שאומרים שאחד מהשניים שנפתח להם תיק זה שלומי שלחית אליו אימייל אני מקווה שברגע שהוא יוכל הוא יכתוב ואז נוכל לשמוע את הצד שלהם לעניין. מה ששמענו עד כה היה מאוד חד צדדי ברגע שכתוב בויינט שהם הודו בחקירה כבר יש פה צד שזה נכון השאלה לאן ממשיכים מכאן

oRockGirLr

New member
בשמת.. ../images/Emo105.gif

אם היית זמרת מאוד מצליחה והיית משתמשת בסמים [דוגמא בלבד.] מפרסמים בעיתון ובאינטרנט כתבה על זה שעצרו אותך על שימוש בסמים. מעריץ כמוך נורא סקרן לדעת אם זה נכון או לא ודי בטוח שלא. ואז שולח לך אימייל לשאול אם את באמת לוקחת את עומדת בסיטואציה כזאת , להגיד למעריץ את האמת ולאכזב אותו או להגיד שלא, להתחמק ולהמשיך הכל כרגיל... את מעמידה את שלומי בסיטואציה מאוד לא נעימה. ואני באמת מופתעת שאת לא יודעת למה כולם לוקחים סמים....

טיפקסית

New member
אור היי ביקשתי משלומי לשמוע את הצד

את יודעת לכל מטבע שני צדדים ומה ששמענו עד עכשיו זה צד אחד בסיפור, ולפני שאנחנו שופטים אני רוצה לשמוע מה להם יש להגיד אולי יש דברים שהיו ואנחנו לא יודעים, אולי יש פרטים שלא נכתבו זה פשוט שנוכל להגיד במדויק שהיה כך וכך וכך . אני גם לא חושבת שהוא יענה. אני מניחה שנזכה לשמוע מהם בערוצי התקשורת היום [רדיו/טלויזיה/אינטרנט] מעניין אותי פשוט לשמוע את הצד שלהם בעניין, כי ייתכן ויש דברים שאנחנו לא ידועים וכך נוכל לשפוט את הסיטואציה

double M

New member
קשה להאמין שאת בת 18...

קשה להאשים אותך על הבורות והבערות, אני חושב שנותר לי רק להשתתף בצערך.

לא הבנתי למה כולם חושבים שהם דפקו

לעצמם את הכל? מה אתם חושבים כבר שיעשו להם?

טיפקסית

New member
אתם חושבים שיראיינו אותם היום על זה

נראה לי שכן בכל אופן האם אתם בתור מעריצים תמשיכו לתמוך בהם בזמן כזה? או שתנטשו אותם? [שאלה די מיותרת אני יודעת אבל בכל זאת]

לא משנה לי..

אני לא חושבת שלהסתכל על כל המסביב למוסיקה זה כל כך טיפשי.. זה כמו להחרים את וואגנר כי הוא אנטישמי.. *יש פה ריח של שניצלים או משו מהשכנים... נאמי..

just me2

New member
אני ארוס לגמרי!!!

הדג נחש???? סמים????? איך זה יתכן? אני מחלק את החיים לשתי חלקים- לפני ששמעתי את הידיעה ואחרי ששמעתי את הידיעה

The Prisoner

New member
אבל נכון

כתוב במעריב 8.10.04 חברי הרכב הדג נחש "להקת השנה" להזכיר נעצרו בערב החג שברשותם מריחואנה ואקסטזי הם עוכבו לחקירה,הודו בהחזקת הסמים ושוחררו לבתיהם בתנאים מגבילים!

למעלה