שרשור הסמים הגדול

בקשר לתקרית הסמים

(סליחה שאני מגיבה על זה רק עכשיו - הייתי בחופשה) אני מצטערת אם אני חוזרת על דברים שכבר נאמרו בשרשר הההוא אבל באמת שאין לי כח וסבלנות לקרוא את כל ההודעות שהיו שם, מקווה שתבינו אותי. ובחזרה לענייננו - הגעתי רק עד להודעה שבה מישהי אמרה שהיא לא מאמינה שהם לקחו את הסמים והיא רוצה לראות ראיות, ברצני לחברך למציאות - למה נראה לך שלהקה שמהללת את הסמים שיריהם לא תעשן אותם? אני לא מבינה מה הפתעה הגדולה כאן; זה לא היה ברור לך שהם מעשנים? וגם זה לא שמצאו עליהם אקסטזי או משהו כזה, לפי מה שאני שמעתי ברדיו מצאו חשיש ומריחואנה. שיעשו מה שבראשם! אם בא להם לעשן גראס - שיעשנו גראס, אני גם לא מוצאת שום סיבה שזה ידפוק להם ת'עסקים, אוהבים אותם יותר מידי וגם כל מי שלא חי באופוריה בטח כבר תיאר לעצמו שהם מעשנים. אפילו יותר מכך - ישנו קובץ לא קטן של נוער שאפילו יאהב את הדג נחש יותר עקב הידיעה שהם לוקחים סמים, במציאות של היום את לא יכולה לדעת...

FunkyGiraffe

New member
תפסו אצל גיא ואמיר כדור חגיגת

וקצת חשיש ומריחואנה הם עוכבו לחקירה ושוחררו מכיוון שהכמות היתה קטנה ולשימוש עצמי

מישהו מוכן לספר על מה שקרה עם הסמי

רק שמעתי בגלגלצ שהם נתפסו בדרך להופעה ופתחו להם תיק

טיפקסית

New member
דמיון או מציאות

קודם כל אני ממש מקווה שמה שקראתי בכתבה ב-msn לא עד כדי כך נכון. אוקיי אני לא אומרת הם לא מעשנים סמים אבל הם ידעו שאם יעלו עליהם הם פשוט יסכנו את עצמם בכל התחומים. מבחינתי אם הם עושים את זה בזמנם הפרטי זה לא צריך להיות עסק של אף אחד. אם הדס שטייף שכתבה את זה תביא לי ראיות מוצקות,דו"ח מהחקירה שנעשתה או עדות שתוביל לאמת,שתביא את החשיש והכדור הממריץ שנתגלה בתיקים לטענתה אני אאמין ,עד שאני לא רואה ראיות קשה לי להאמין שדבר כזה קרה. חבר'ה לא כל מה שכותבים בתקשורת הוא אמת לאמיתה הרבה מהפעמים התקשורת מסלפת. אני מאמינה שאנחנו נזכה לשמוע תגובות מהדג היום או מחר, בימים הקרובים. עד שלא יביאו לי ראיות מוצקות אמיתיות לעניין לדוגמא את הסמים שנתפסו בתיקים, את דו"ח החקירה שנעשתה או כל דבר בכיוון הזה יהיה קשה לי להאמין. אנחנו כולנו פה או לפחות רובינו מכירים את חברי הלהקה באופן זה או אחר בצורה מאוד אישית ולכן אנחנו חייבים לעמוד מאחוריהם ברגעים כאלה, זה הדבר היחיד שהם היו מצפים מאיתנו בזמן כזה אם זה באמת נכון. דגי אני אוהבת אתכם עם סמים או בלי סמים, אתם מבחינתי האהבה שלי. אל תתנו לתקשורת לרמוס אתכם, הם פשוט מ-פ-ח-ד-י-ם מכם

t h u m p e r

New member
כמה רוע אפשר לבלוע?!

אז מסתבר שהם לא כל כך תמימים... מקווה שהקישורון עובד. אם לא אז כנסו לכאן: http://glz.msn.co.il/glz/news/76D865693D664475A79E8F67356ECCE9.htm
חחחחחח... LOL

טיפקסית

New member
גיא או יאיא תגיבו בהקדם

אתם נציגי הדג נחש בפורום הזה לכן אני חושבת שאם הייתם מתייחסים לפרשה העגומה [ואין לי מושג אם נכונה או לא] הזו זה יהיה טוב אם אחד מכם רואה את זה תנו תגובה בבקשה לי זה חשוב לשמוע את הצד שלכם בעניין

oRockGirLr

New member
תראי בשמת... ../images/Emo105.gif

אני ממש לא רוצה לאכזב אותך :\ אבל 90 אחוז מהאמנים המצליחים בארץ ובעולם לוקחים סמים. אני כבר גיליתי את זה על להקות שהייתי פנאטית שלהן בדיוק כמוך, אמנם די ביאס אותי אבל מה לעשות? ככה טוב להם, זה מה שגורם להם לעשות מוזיקה טובה אז שיהיה להם בכיף.. בסך הכל הם אלה שיסבלו מזה אחר כך. אם זאת הדרך שלהם להלחין ולכתוב מוזיקה כל כך טובה אז אין לי בעיה אם זה ... =\ אבל את חייבת להבין שלא הכל ורוד, ואולי גם הם לוקחים. שיהיה להם לבריאות.

טיפקסית

New member
אור אהלן לתגובתך

אני לא אומרת אוקיי הם לא משתמשים בסמים מבחינתי אם הם עושים זאת בשעות הפנאי וכבר כתבתי את זה קצת יותר למטה [שימי לב לתגובה בשרשור כמה רוע אפשר לבלוע] במידה והם עושים זאת בשעות הפנאי שיבושם להם הם יהרסו את עצמם בסופו של דבר אני לא יכולה להכריח אותם לא להשתמש, הם אנשים מבוגרים ואני משערת שהם יודעים מה ההשלכות של שימוש בסמים. אוקיי אם זה מה שעושה להם טוב שיבושם להם. אני חושבת שכרגע הם נמצאים בתוך סיטואציה שהם יצטרכו להסביר אין ספק. אני מניחה שעוד נזכה לשמוע תגובות על העניין מצד הלהקה. אני כמובן אנסה להשיג את שלומי באימייל [יתכן והוא נשאר אצל ההורים שלו בצפון] ואם תגיע תגובה אני אעדכן. אוקיי הם יצטרכו להסביר. זה לא אומר שאני לא אמשיך לאהוב אותם בתור בני אדם הם אנשים מקסימים ואני לא חושבת שבגלל כתבה אחת אני צריכה להיות מושפעת מהכתוב שטויות אני לא ממהרת להגיד שזה נכון אני רוצה שיביאו לי ראיות מוצקות למה שכתוב בכתבה אחד מהתפקידים של העיתונאי הוא להביא ראיות מוצקות לצד המילים שהוא כותב וכל עוד להדס שטייף אין ראיות כאלה יהיה לי קשה להאמין

idanri

New member
תגובה

טיפקסית,את צודקת בכל מילה. קודם כל הם יחליטו בעצמם אם הם ישתמשו בסמים או לא,מה שבא להם. דבר שני הכתבת צריכה להביא הוכחות שהם השתמשו ולא סתם לכתוב ששוטרים עצרו אותם ואז שיחררו אותם אחרי חקירה. יכול להיות שנכון ויכול להיות שלא,לכן היא צריכה להביא עוד הוכחות חוץ ממה שהיא כתבה.

just me2

New member
איזה ראיות מוצקות בדיוק את רוצה?

את רוצה תמונה שלהם באוטו עם הסמים? די כבר, זה לא שהם מכחישים את זה או משהו

jowi

New member
יש לך את האימייל של שלומי?

לא קצת יותר מדי חדירה לפרטיות?

טיפקסית

New member
קודם כל את האימייל קיבלתי משלומי עצ

שלומי ואני מתכתבים התחלנו להתכתב באיזה אתר לפני שנה ובהודעה הראשונה שקיבלתי ממנו הוא פשוט נתן לי את האימייל ביקש ממני לכתוב לו לשם מאז יש לי את האימייל ונראה לי שיש פה עוד כמה אנשים [אמה עידו] שיש להם את המייל הזה

למעלה