דמיון או מציאות
קודם כל אני ממש מקווה שמה שקראתי בכתבה ב-msn לא עד כדי כך נכון. אוקיי אני לא אומרת הם לא מעשנים סמים אבל הם ידעו שאם יעלו עליהם הם פשוט יסכנו את עצמם בכל התחומים. מבחינתי אם הם עושים את זה בזמנם הפרטי זה לא צריך להיות עסק של אף אחד. אם הדס שטייף שכתבה את זה תביא לי ראיות מוצקות,דו"ח מהחקירה שנעשתה או עדות שתוביל לאמת,שתביא את החשיש והכדור הממריץ שנתגלה בתיקים לטענתה אני אאמין ,עד שאני לא רואה ראיות קשה לי להאמין שדבר כזה קרה. חבר'ה לא כל מה שכותבים בתקשורת הוא אמת לאמיתה הרבה מהפעמים התקשורת מסלפת. אני מאמינה שאנחנו נזכה לשמוע תגובות מהדג היום או מחר, בימים הקרובים. עד שלא יביאו לי ראיות מוצקות אמיתיות לעניין לדוגמא את הסמים שנתפסו בתיקים, את דו"ח החקירה שנעשתה או כל דבר בכיוון הזה יהיה קשה לי להאמין. אנחנו כולנו פה או לפחות רובינו מכירים את חברי הלהקה באופן זה או אחר בצורה מאוד אישית ולכן אנחנו חייבים לעמוד מאחוריהם ברגעים כאלה, זה הדבר היחיד שהם היו מצפים מאיתנו בזמן כזה אם זה באמת נכון. דגי אני אוהבת אתכם עם סמים או בלי סמים, אתם מבחינתי האהבה שלי. אל תתנו לתקשורת לרמוס אתכם, הם פשוט מ-פ-ח-ד-י-ם מכם