שרשור הסמים הגדול

JoHnYmYsTeR

New member
2 חברי הדג נחש עצורים על החזקת סמים

חפשו באמ אס אן חדשות

עצוב ביותר.

לפי מה שאבא שלי אומר ואני מקווה שהוא לא הבין נכון 3 חברים מהדג נחש נעצרו בגלל סמים.... תודיעו לי משו ...אם אתם יודעים אני ממש הרוסה!!!

shiroo

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אנשים מה אתם כ"כ מתפלאים כאילו לא ידעת שהם לוקחים......אז תפסו שנים או שלוש מהם....אפשר לחשוב.....כאילו לא נתפסים עוד אנשים.....זה לא כזה סיפור היום בארץ שלנו כ"כ הרבה מעשנים....אז תפסיקו להיות כ"כ מזועזעים....אותי אישית זה דווקא דיי מבדר......ויאללה "צריך לצאת מזה"..... SHIROOO

Shani276

New member
ידעת?מאיפה ידעת?זאת אומרת..../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מאיפה קיבלת את האינפורמציה המעניינת?

FunkyGiraffe

New member
מה זה עניינך?

אני בטוח שאת חטטנית כמו שאר הכתבים/עיתונאים. במחשבה שנייה לא היה צריך לפרסם מי מהדג עשה את זה.

ק ר ח

New member
מה אתם עושים נחש מדג/פיל מזבוב?

ביג דיל...יש לי שאלה-הרב פה זה מעריצים שלהם-לא שמעתם אף פעם שירים שלהם תגידו לי(מה נעשה) אז מה?...לפחות הם עושים מה שהם מאמינים וזה לא סמים קשים אלא קלים ואני בטוח שהם לא מעשנים רק בגלל הפרסום,התהילה,אלא ממזמן ועוד משהו מה אתם לוקחים קשה הם כבר שוחררו,אם זה היה סתם בני אדם "רגילים" המשטרה הייתה מעכבת ובלגנים,אבל הם שוחררו כי הם "הדג נחש",והמשטרה רצתה להתרברב אז זה כתוב שם ב-MSN(ואאי המשטרה תפסה ת'דג נחש-איזה יופי) יאללה,צאו מזה דגים,יש משהו לעשן?

FunkyGiraffe

New member
בטח השוטר ביקש חתימה לילד..

אגב ב97 בקלטת שיש לי יש שיר שנקרא "רק עם גראס" "הדג נחש לא מזריקים לווריד - אבל חופשי בעד WEED" אז אין מה לדאוג קרח יש לך פה אולי רולים?

טיפקסית

New member
כל כך לא מתאים לאמיר

אמיר כזה ביישן,שקט, מופנם ופתאום לגלות שהוא עושה דברים כאלה זה כל כך בניגוד לאופי שלו לא שזה ממעיט את האהבה שלי להיפך אני אמשיך וממשיכה לאהוב אותו. אוקיי פעם אחת הם טעו מה הביג דיל? אוקיי תפסו אותו פתחו תיק במשטרה [מניחה שאין לאף אחד מהם עבר פלילי נוסף] אני מקווה שמזה הם למדו את הלקח

oRockGirLr

New member
אין מה ללמוד לקח מותק ../images/Emo105.gif

הם מכורים. הם ימשיכו עם זה כי טוב להם עם זה. וגם מסמים אי אפשר לצאת אף פעם...

Shani276

New member
אי אפשר לדעת.יכול להיות שהם לוקחים

מידי פעם.בכל אופן,מבחינתי כל האפשרויות פתוחות עד שהם יאמרו ככה או ככה.

טיפקסית

New member
יש תגובה של גיא בויינט אבל אני מעדי

אני באופן אישי לא רוצה לשפוט את כולם ובטח שלא את גיא ואמיר שגם ככה מסובכים עכשיו עד מעל לראש שלהם. אני רוצה לחכות לתגובה רשמית [או פה או דרך אמצעי התקשורת]. פסדר אבל לדעתי הם היו מצפים מאיתנו חברי הלהקה שבכל זאת גם אם זה שימוש עצמי שנמשיך לתמוך בהם ודווקא ברגעים כאלה שהם הכי צריכים תמיכה מאיתנו הם עשו שטות גדולה אני מודה, ויש לי אכזבה מסוימת שזה הגיע למצב כזה שזה הגיע עד לתקשורת. הם נמצאים עכשיו בסיטואציה מסובכת, ולכן הם צריכים גב כרגע

למעלה