שרשור הסמים הגדול

לא התכוונתי שהם נהגו תחת השפעה../images/Emo6.gif

אני בטוחה שיש להם נהג או משהו... התכוונתי שעם כל המודעות הסביבתית שבאה לידי ביטוי בשירים שלהם וגם בדיבורים של שאנן בהופעות (ע"ע ההופעה בניצנים) ובזה שהוא מנחה את בולדוגי. לא יודעת, באיזשהו מקום זה הפתיע אותי שהם נוסעים בכביש הורס ישראל (ובכך נותנים לו לגיטמציה ורווחים למפעילים שלו). טוב נו, עוד אחת מיני סתירות רבות בין האידאולוגיה למעשים שלהם.

Shani276

New member
אה../images/Emo3.gif

נו,בקשה.לא רק אני אומרת שאני קשת הבנה מסוג א'.
ו..כנראה היו פקקים בכבישים כאלה או כאלה.אנשים מגיעים להופעות בכל רחבי הארץ,וכמובן שגם לפסטיבל שיר היונה,ורק כביש 6 נשאר ריק מתמיד.למה?הבה ננחש.
וכמובן שזה היה שיעור הזוי לחלוטין

FunkyGiraffe

New member
איך גיא אמר פעם..

כולנו חיים בבאבילון. הם לא יכולים להדריך את הנהג איך לסוע, וחוצמזה הם מיהרו להגיע להופעה.. אותו דבר שהם יורדים על רינגטונים 3 פעמים באלבום ולאלבום מצורף קטלוג רינגטונים.. הם לא אשמים בזה, זה הסכם של הד ארצי עם סלקום

FunkyGiraffe

New member
הד ארצי מפיצים את האלבומים שלבנטיני

הם מפיצים לאור ובערך עומדים מאחורי לבנטיני

איילת צודקת. גם אני נגד כביש 6. אבל

אפעם אתה לא תוכל לשלוט בסמים. הסמים, גם אם תכחיש חיים שלמים, יהיו אלה שישלטו בך. בהתחלה, אתה נהנה מכמות קטנה, ואז אתה ממשיך, כי זה כיף, ואתה לא מאמין שכיף כזה יפגע בך, ועוד ועוד, ואז מגדיל את הכמות כדי להגדיל את ההנאה ואתה מגלה שזו אותה מידת הנאה "אני צריך עוד" אתה חושב, ואז... אתה כבר מכור.. ומתחילות תופעות הלוואי, ואתה נהיה מדוכא (תופעת לוואי נפוצה), ומתחיל לזכור איך נהנת בהתחלה ואז אתה מוכן לעשות הכל כדי להנות כמו בהתחלה.... ואז הסביבה כבר יודעת ואתה עדיין מכחיש, כי האחרון שידע, ויודה שאתה מכור, הוא אתה. -סוף.- (לא אני לא מכורה /הייתי למשהו חוץ מלקרח אני רק בת 13...)[והמסקנה היא-אל תתבייש לומר לא. זה אותו דבר גם לסיגריות, ונרגילות..] ועכשיו זה באמת הסוף.. מובן?

טיפקסית

New member
על התמכרות לסמים

אוקיי זה מתחיל כאשר אתה אומר בפעם הראשונה "הרבה משתמשים אז למה שאני לא אשתמש גם" ואתה חושב שאתה מסוגל לשלוט בזה. ואז אתה מעשן/מזריק/מסניף. ולאחר מכן הגוף חייב לקבל את המנה שלו על פי פקודה שהוא מקבל מהמוח. הגוף חייב יהיה לקבל את המנה שלו ואתה אפילו לא מתאר לך כמה כל שימוש כזה מחדש גורם נזק בלתי הפיך לגוף. החומרים הכימיים [ולא סמים זה לא דבר טבעי ברוב המקרים] שנכנסים לגוף הורסים את התאים הבריאים ומחדירים אליהם את הרעל הכימי וכך הגוף כל פעם מתרגל לקבל את הרעלים שנספגים והוא כל פעם מאותת שהוא חייב לקבל את המנה. כל שימוש כזה אפילו הכי קטן בסם [ולא משנה מאיזה סוג] פשוט הורס את הגוף, שמעתם פעם על מנת יתר ברגע שהגוף מקבל יותר מדי חומרים כימיים המערכות מתחילות לקרוס כיוון שהגוף שלנו לא מסוגל להתמודד עם כמות הרעלים שנמצאת בתוך הסם. ברגע שהגוף קיבל יותר מדי רעלים המערכות החיצוניות נפגמות ומשתקות בתהליך גם את המערכות הפנימיות. זה מעגל שחלק מהאנשים לא מצליחים לצאת ממנו וכן אני מפחדת שזה מה שיקרה, כי ראיתי אנשים שהגיעו למצב כזה,שהיו על סף מוות וניצלו ברגע האחרון. לסמים יש הרבה תופעות לוואי ביניהם דיכאון,רעב קיצוני או להיפך דיאטת רצח,הזיות,צמרמורות חום וקור,עיניים שורפות,אישונים מורחבים,בולמוסי אכילה, מצבי רוח מתחלפים שיכולים לנוע בין אושר קיצוני לדיכאון עמוק עד כדי מחשבות אובדניות. תבינו סמים גם אם זה לא הורג פיסית זה הורג פסיכולוגית. האדם מושפע מהסם גם בתת מודע שלו. הגוף הוא השולט באדם ולהיפך האדם לא שולט בעצמו. ולא אני לא מגזימה ראיתי אנשים במצב כזה, בנקודה כזו אני לא חושבת שהיינו רוצים לראות מישהו מהלהקה נכון. עכשיו זה הזמן לעצור את זה. אבל אוקיי שחברי הלהקה יקחו אחריות על המעשים שלהם, הם אנשים מבוגרים אם זה עוזר להם שיבושם להם.

or001

New member
אתן שתיכן מקיאות עכשיו את מה

שהאכילו אתכן במשך שנים. אם לא ניסיתם - אל תדברו על דברים שאתם לא יודעים! אני בן 15 ומעולם לא ניסיתי סמים - לכן אני תמיד נשאר בחוץ בויכוחים על סמים כי אני לא יודע. אז די כבר לזרוק השערות לא מבוססות וצבועות. וטיפקסית - תחליטי אם את נגד סמים (ומכך, גם נגד זה שהדג יקחו סמים) או שאת בעד לתמוך בלהקה ברגעייה הקשים (למרות שמה שהם עשו זה לא חוקי). תני להגיון שבך להשתלט על הגרופיוּת.

טיפקסית

New member
תראה אור אני אומרת שהדג לא היו בסדר

הדג כמובן לא היו בסדר, בכלל להתחיל עם הקטע הזה של סמים. סמים אולי מעניקים סיפוק לכמה שעות אבל מה הלאה? אני חושבת שכל בנאדם טועה לפעמים, אף אחד מאיתנו לא מושלם. אני גם אומרת שאוקיי אני לא יכולה לבוא ולהגיד להם היי תשמעו הייתם לא בסדר למרות שהייתי רוצה לעשות זאת. הם אנשים מבוגרים הם יעשו מה שהם רוצים עם החיים שלהם, אני לא אעצור אותם שיבושם להם [אני הרי לא אוכל לעצור אותם נכון?] עוד כמה שנים הם ישלמו את המחיר כשהגוף שלהם יכרסם את עצמו מבפנים. אני חושבת שייתכן והם עשו את זה כי זה סיקרן אותם לנסות ולראות איך זה משפיע. אבל אם גיא יקרא את זה גיא תדע שאיכזבת אותי במידה מסוימת ואני רק מקווה שתדע איך לצאת מהבור הזה שנכנסת אליו. אבל אור זה לא אומר שאני אפסיק לאהוב אותם ולתמוך בהם. אני לא מתעסקת כל הזמן סביב העניין של כן סמים לא סמים, אני חושבת שדי לשמוע את המוסיקה שלהם, להבין את המסרים בשירים וגם להנות מהמוסיקליות בו זמנית. יש בדג עוד הרבה צדדים וחבל שהתדמית שלהם בעיניי אנשים תהרס רק בגלל משהו כזה, כי יש בהם עוד המון צדדים ששווה להכיר וללמוד. כרגע מה שהיה כבר היה, את ההווה צריך לנצל ורק הימים יגידו מה יהיה העתיד. אני נגד כל העניין של שימוש בסמים, וכן הדג נחש איכזבו אותי מאוד כשזה נודע לי אני רק מקווה שהם יצליחו לצאת מכל העניין הזה. התקשורת התקיפה וברור שעוד תתקיף אותם בימים הקרובים, אוקיי הם טעו יש אנשים שלוקחים כל יום סמים אצל הדג אני רוצה לקוות שזה לא ככה. וכן חברי הדג איכזבו אותי ואפילו מאוד ובכל זאת זה גל תגובות שיגיע ואני מאמינה שייעלם די מהר ונשכח מכל הפרשה הזאת. אני בכל אופן נגד העניין של שימוש בסמים, חושבת שזה לא טרנדי ובטח שלא מגניב. אבל...את הדג אני אמשיך לאהוב מבחינות אחרות לא כשזה מגיע לסמים. כן אני נגדם בעניין של שימוש בסמים, וכואב לי לשמוע שזה מגיע לכזה מצב. אבל...שיבושם להם מה אני יכולה לעשות כל אחד והחיים שלו אבל הם עדיין מוסיקאים מדהימים שיש להם הרבה מה לומר ובתור בני אדם הם מקסימים ולכן אני רוצה לשים את מה שהיה בצד מעדיפה להסתכל קדימה ולא על העבר. לדעתי בקרוב כולנו נשכח מה שהיה, ונוכל לפתוח דף לבן ואני רוצה לקוות שכך זה יהיה

just me2

New member
לאיזה בור גיא נכנס?

זה לא פעם ראשונה שהוא מחזיק סמים את חושבת שבגלל שהוא נתפס כל החיים שלו ישתנו עכשיו? התקשורת אולי תמשיך לדבר על זה כמה ימים אבל עוד שבוע אנשים בכלל לא יזכרו את זה את סתם עושה סיפור

or001

New member
אם תהיי יותר אמביוולנטית, הגוף שלך

יתחלק לשניים.. וואו, כמה סתירות בהודעה אחת, מיי גאד!

double M

New member
תפסיקי להטעות אנשים...

את מציגה את הגיבובי שטויות שלך כאמת אבסולוטית ואנשים פה עוד עלולים לחשוב שיש שמץ של אמיתות בכל החרא שאת מפזרת כאן. חשיש/מריחואנה לא ממכרים מהבחינה הפיזית, לא משנה איך תנסי להפוך את זה. התמכרות נפשית קיימת, אבל רק אצל אחוז קטן מהמשתמשים. מנת יתר לא קיימת במריחואנה וחשיש. אני מכיר מספיק אנשים שמעשנים הרבה זמן, לעיתים קרובות והם בסדר גמור. לא דכאוניים, אין להם הזיות, צמרמורות חום וכל שאר הגוזמאות שכתבת שם. אני משער שאין לך שום נסיון או הכרות קרובה עם סמים. אני לא מתגאה שיש לי, אבל כדי לדבר על נושא מסויים כדאי באמת להכיר אותו, לא לשמוע עליו. חבל שאת ממשיכה לכתוב הודעות בנושא הזה, ועוד מנסה להביא עובדות שהן פשוט שקריות.

לא רוצה להעליב אותך, אבל

ממרומי גילי המתקדם אני רוצה לומר לך שכתבת שטויות ברוטב... אני נותנת בשאכטות כבר המון שנים, לא הדרדרתי לסמים קשים, לא מכירה את תופעות הזוועה שאת מתארת. מילת המפתח היא: הכל במידה! שיהיו לך חיים יפים

וואי ילדים צאו מזה!!!

אני לא יודעת למה אני טורחת כי אתם כבר תגלו את זה כשתגדלו. אבל אני אעשה לכם הקדמה קטנה למה שתגלו שתתבגרו. זה פשוט עצוב לשמוע איך אתם פולטים את ניירות העמדה של הרשות למלחמה בסמים כמו מישהו שעשו לו שטיפת מוח רצינית. תהיו אובייקטיבים! אל תקנו כל כל מהר את כל מה שמאכילים אותכם בבית ספר ובמיוחד בעיתונים ובטלויזיה. תקראו את הספר 1984. תהיו מפוכחים! ולעניינו, תראו אני בת 21 ועברתי והתנסתי כבר בכמה דברים בחיים שלי. אני זוכרת שקראתי איפשהו שגיא מר אמר שהעמדה של הדג נחש זה שצריך לעשות הגדרה חדשה של כל נושא הסמים בארץ. משהו כזה. מה הוא בעצם אומר? שיש חומרים שמוגדרים כסמים בחוק, אבל בגלל שאין להם באמת מאפיינים של סם, הם לא צריכים ליפול לתוך ההגדרה הזאת של סמים. אני לא יודעת מאיפה מביאים את זה שמריחאונה זה ממכר, אבל זה ידוע שזה ממש לא! במקרה הכי גרוע זה ממכר נפשית כמו אלכוהול, ואלכוהול הרבה יותר מזיק ממריחאונה למכורים. הסמים שולטים בי!? הגעתי עד גיל 21 בלי לעשן סיגריה אחת ובלי להשתכר פעם אחת. אני חושבת שאני כן אחת שיודעת להגיד לא וכן יודעת לדאוג לבריאות שלי. יש דברים שאני פשוט מפוכחת מספיק בשביל להגיד, בואנה, החוק בארץ דפוק, הדבר הזה צריך להיות חוקי והוא יהיה חוקי יום אחד ואני כן יעשה אותו. ולהגיד שהדבר הזה שולט בי זה פשוט מעורר גיחוך. יום יבוא וזה יהיה מאוד מקובל להעביר איזה ג'ויינט במפגשים חברתיים בדיוק כמו ששותים איזה בירה או מקפיצים איזה טקילה. אהה סליחה, היום הזה כבר הגיע...זה פשוט עוד לא מועגן בחוק...

FunkyGiraffe

New member
יש משהו ששמעתי לא מזמן..

אני מקווה שתביני את ההקשר "אני מעשן חשיש כבר 3 שנים בתדירות של כל יום ואני אומר לכם זה בכלל לא ממכר!!!"

למעלה