שרשור הסמים הגדול

or001

New member
זה ממכר כמו בנאדם שעושה ספורט

3 שנים כל יום. אין לגוף או לנפש צורך ממשי בזה. אני מאז שאני זוכר את עצמי - לא היה יום שלא שמעתי בו מוזיקה. אז אני מכור לזה נפשית? שטויות.

FunkyGiraffe

New member
כנס

אני מאז שאני זוכר את עצמי - לא היה יום שלא שמעתי בו מוזיקה. אז אני מכור לזה נפשית? שטויות. שאלה, יום אחד תוכל להפסיק עם זה אם תרצה? אצלי לא.. פשוט לא.. אותו דבר סמים קלים למרות שאני אפילו לא רוצה להכנס בזה כי אף פעם לא התנסיתי בזה

לא הבנתי את הקשר

יש אנשים חלשי אופי שמתמכרים לזה נפשית. אז הבאת לי דוגמא של חלש אופי שבנוסף לכל גם חיי בהכחשה. חבל שזאת הדוגמא אליה נחשפת. אבל אני בן אדם רציני עם שאיפות בחיים וכמוני גם רוב האנשים איתם אני מסתובבת...חבר'ה טובים, היו תלמידים טובים ובתפקידים חשובים בצבא. לא סוף העולם אם קורה, כשנפגשים, מעבירים איזה ג'ויינט, יש אפילו משפחות שההורים והאחים הגדולים מצטרפים. אני לא חושבת שזה נורא. כמו שמקובל להשתכר פעם בכמה חודשים אז להמתסטל פעם בכמה חודשים. (אישית אני חושבת שלהשתכר זה מגעיל ולא כיף אבל לא משנה) אז מה כל מי שמשתכר פעם ב הוא אלכוהליסט? הרי רוב האנשים לא מפתחים נטייה להמתכר לזה. קיצר, כמו שאמרתי, צאו מהשמרנות ומהדקלום של מה שמלמדים אתכם בבית הספר ובטלוויזיה. תלמדו לפתח חשיבה עצמאית ולהטיל ספק. תסמכו על יכולת השיפוט שלכם ועל המוסר שלכם. ילדים, אין לכם באמת תרוץ. אתם יודעים, החליפות לא שמות קצוץ. עליהם לסמוך משענת קנה רצוץ ויודעים שזאת ספירה לאחור עד הפיצוץ...

shiroo

New member
בשמתי מותק.....חלאס עם זה....

הם בס"כ אנשים....רגילים כמוך וכמוני....וכן גם הם מה לעשות מעשנים.....אני אישית בסמים לא נגעתי....אבל וואלה אני בסבבה שלי עם הסיגריות שלי....אז תפסו אותם....לא רציני.....אפשר לחשוב שאנשים אחרים לא נתפסים מידיי יום ואת לא עושה מזה כזה סיפור אז יאללה מספיק אם זה תצאי מזה....אם הם ירצו הם יגיבו ואם לא אז לא....זה זכותם....ואת לא צריכה להתעמק על כל סיפור כזה....אתמול סבבה אני מבינה...אבל היום...כבר מיצינו לא חושבת? את לא צריכה לפרש לנו פה תבעד ונגד לסמים....אני חושבת שגם היותר קטנים ממני לא שאני כזאת גדולה...כולה 17 מודעים לסמים ויודעים פחות או יותר מה מותר ומה אסור....אז אישית אני אומרת לך....תהשפעות של סמים כולנו פה יודעים....אנחנו לא צריכים פה איזה הרצאה בסגנון אל תשתמשו/תעשנו/תזריקו וכ'ו.....אבל תודה בכל זאת.... SHIROO

FunkyGiraffe

New member
האמת שהייתי בשוק ובהפתעה

מזה שעצרו אותם.. ולא מזה שהם עישנו מדינה אטומה.. במי הם פגעו שהם עישנו?

or001

New member
אוי נו, תפסיקו להיות צבועים!

אם הם היו נעצרים על נסיעה באור אדום גם הייתם כ"כ בשוק? לא משנים אם אתם תומכים בסמים או לא, העניין הוא שכרגע סמים הם לא חוקיים במדינת ישראל. לא משנה אם זה צודק או לא, והדג נחש עברו על החוק ולכן המשטרה עצרה אותם. מה ציפיתם? שהם ייתפסו עם סמים והמשטרה תתן להם פרס?

Shani276

New member
אולי בגלל שאני עדיין קטנה יחסית

אני לא יודעת מה חוקי ומה לא חוקי מבחינת סמים,אבל הבעיה העיקרית היא סוחרי הסמים.שלא נדבר שיש קטינים שהם סוחרי סמים.בהם צריך לטפל כבר מההתחלה.מילא אתה דופק את עצמך-סבבה.לאחרים זה לא עושה נזק ואתה אחראי למה שאתה עושה לך.אבל סוחרי הסמים דופקים אחרים,ועוד מרוויחים על זה המון כסף.כמה שזה נשמע נורא,אבל זה ככה.הבעיה העיקרית הם סוחרי הסמים,ועד שלא יטפלו בהם או לפחות באחוז יותר נרחב מהם,שום דבר לא יגמר.תיהיו בטוחים בזה.

just me2

New member
בגלל זה הרבה אנשים תומכים בלגליזציה

אם מישהו קונה סמים קלים מסוחר סמים, הסוחר יכול בקלות לשכנע את הקונה לעבור לסמים קשים ומשם הדרך לפשעים אחרים לא רחוקה. אני בעד לגליזציה מגיל 18, אם בנאדם יכול כבר להחזיק אלכוהול, הגה ורובה ביד ההגיון שיתנו לו לפחות לבחור אם לעשן או לא, הרי ברור שסמים לא מתאימים לכולם, בשביל סמים צריך נפש חזקה ובריאה ומוכנות לוותר על השליטה, אבל הממשלה יוצרת מחסום כללי וחבל, כי היא רק מדרדרת יותר אנשים לפשע ויוצרת תוצאה הפוכה. אה וסתם כתבה בשביל הנוסטלגיה, במקרה נתקלתי בה היום

אייל129

New member
אנשים, אני חייב להגיד לכם שאתם חיים

בסרט רע מאוד! אז מה קרה הם מעשנים חשיש או מריחואנה, מה שעושים חברי כנסת, רופאים, עורכי דין וכמעט כל בן אדם שני או שלישי במדינה! מה הרעש! ודרך אגב, לכל מי שכתב שמתמכרים לזה, אז רק לידיעה ממש לא ובטח שלא יותר מאלכוהול או סיגריות... ולא סתם בהולנד ועוד מדינות בעולם זה חוקי, כי זה לא כזה נורא! וגם כאן בפורום יש כאלה שמעשנים...

nap3

New member
יאאאאאאלההההההההה

כולה קצת סמים גם כן סמים..קצת חום וירוק מקצת חום וירוק עוד אף אחד לא מת חח סתם :) אבל יאאלה שיהיה להם בכף אני אומרת מה איכפת לכם?!?!?! אם זה מה שעושה להם טוב..שיהיה להם לבריאות מה אתם כאלה ילדים קטנים ואטומים!?!?!?!? כאילו שלא ידעתם שהם מעשנים מממממממ רמז..."מה נעשה" ממממממ ארררררמממממממממממ מממממממממ אררררררררררר ארמ ארמ ארמ... יש בשיר את כל המושגים שכל בנאדם שמעשן קצת ומבין יודע ומכיר. <רמז כל הבית של גיא בערך בשיר הזה "פרח אחרון בכיס וביד בקבוק של מיים.."> אז חפיף דגים לא נורא פעם הבאה תשדלו שלא יתפסו אתכם! "לא צריך כלום, אני הירוק והחום כשהחומר טוב זה דופק לי את הראש בום"

אופיר34

New member
הדכ נחש השתמשו בסמים!!!

תפתחו מעריב בעמוד 9 ותגלו שהדג נחש הבריחו סמים בתוך המכונית שנסאו בא היה קוקאין מריחואה ואקזי. אני אישית מאוד אוהב תדג נחש אבל הם מסכנים תקריירה שלהם בשביל סמים?

shanyz1

New member
רק עכשיו גילית את זה?

גם אני אישית מאוד אוהבת את הדג נחש,אבל אני לא חושבת שהם מסכנים את הקריירה שלהם בשביל סמים.

shunsine

New member
תודה לאל

בידיעות אחרונות, לא פרשו את זה על דף שלם... בידיעות זה דווקא די קטן... אם היה לי סורק, הייתי מעלה את זה. לצערי אין לי.

Maya 13

New member
../images/Emo12.gif כנסי .......

הסיפור עם הסמים היה כבר לפני כמה ימים .....
את יכולה למצוא מידע על זה גם באתר וואלה,כמובן בתפוז,ב-ynet ובעוד אתרי חדשות
ביי ביי
איי סי קיו: 337-200-101
מסנג'ר: [email protected]

or001

New member
הנה דוגמא חייה למה אומרים התשקורת

מצטטים רק חלק מהשיר ולא למשל חלקים כמו 'צריך לצאת מזה' או 'אני לא רוצה אני לא רוצה'.. ולפי דעתי, לא היה שם בכלל אקסטזי, עשו מהם סוחרי הסמים הגדולים ביותר במזה"ת. אגב, לפי דעתי שר לשעבר בממשלת ישראל המכובדת שמבריח סוכריות אמנאמם נראה לי קצת יותר חמור מג'וינט של כמה מוזיקאים. לא ראיתי את העיתונים מתרעמים על שלום חנוך או אריק איינשטיין בזמנם.

Shani276

New member
../images/Emo45.gif

בעיתון אומרים מה שנוח להם.הם מציגים את השיר כשיר שמביע דעה ואף מעודד שימוש בסמים,אבל השיר הזה בא לשקף את המציאות כאן,וגם גיא אמר את זה.בדיוק אותו עניין שעשו עם השיר "אף אחד",וטענו כי הדג מעודדים אלימות בנשים.מצחיק עד כמה אנשים יכולים לעשות את עצמם מטומטמים ולא מבינים כשהם רוצים. וגם לדעתי העניין עם האקסטזי תמוה,כנראה רצו לעשות מהסיפור קצת יותר מאשר שרידי מריחואנה וחשיש,'אז יאללה בואו נוסיף גם כדור אקסטזי'.אני כבר לא יודעת..,אבל שיהיה.זה לא שהעיתונים הם מקור אמין במיוחד.

FunkyGiraffe

New member
../images/Emo45.gif

אח של ירון מוהר סיפר לי שזה היה בכלל כדור חגי-גת חוקי למהדרין ומאושר עפ"י החוק ובדיוק כמו בכתבה שהדג נחש עידדו אלימות נשים בוואלה הם לא ציטטו את החלק של "אין אלימות שאין לה מחיר" או את הבית האחרון בקיצור: התקשורת בישראל רואה רק מה שהיא רוצה לראות

למעלה