שרשור הסמים הגדול

nap3

New member
כ"כ כן מתאים!!!!!!

ומי את בכלל שתגידי כ"כ לא מתאים את בכלל מכירה אותו?!?! חוץ מלבקש ממנו חתמימה יצאה לך לדבר איתו?!! מה את חברה שלו? מסתובבת איתו? מאיפה את יודעת בכלל מה מתאים לו ומה לא?!?!?!?!?! אוי גאד בשמת תצאי כבר מהסרט שאת חייה בו ותנחתי מהר מאוד אבל מהר מאוד למציאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jowi

New member
מאמי את כל כך סתומה!

תפסו אותו עם סמים ואת אומרת שזה לא מתאים לאופי שלו? מי את בתכירי את האופי שלו? ומי את שתגידי שזו מעידה של פעם אחת? סמים לא מעשנים פעם אחת בובה!! את יכולה להגיד שזה לא אכפת לך, או שזה אכפת לך אבל לא נורא...אבל אל תנסי לתרץ את זה...זה פתטי!

shunsine

New member
אני לא מבינה

מה הביג דיל? בסדר, סמים. סו פאקינג וואט? חוץ מזה, אני לא מבינה מה חלקכם מופתעים כל כך שהם משתמשים... אבל, דגים, תדעו! אנחנו פה אתכם! ואני משוכנעת שזה לא ישפיע על האהבה של אף אחד, לפחות בפורום הזה, כלפיכם! המון המון המוןןןןןןן הצלחה בארה"ב! תראו להם מה זה חומר מקומי! ;)

Shani276

New member
זהו,ידעתי.

ידעתי שלמשטרה אין משהו יותר טוב לעשות חוץ מלחפש סמים אצל חבורת אנשים בוגרים,משמע=לא קטינים. מה?פתאום אין קסאמים?אין רוצחים?שודדים?פסיכופטים?או אולי קטינים שמעשנים,מתמסטלים,עוסקים בסחר בסמים ושותים כאילו אין מחר? אי אפשר לדעת אם זה נכון,לא נכון,אם היו עיוותי פרטים או דברים אחרים,ואת האמת-זה גם לא ממש מעניין אותי.זה לא סותר את העובדה שאני אוהבת את המוסיקה שלהם.מאוכזבת?אולי,ואם כן-אז זה רק קצת.אני רק מקווה שהם יודעים מה הם עושים,שלא ידפקו את עצמם כי אז אני באמת אהיה מאוכזבת,זה מה שאני יודעת,או שלחלופין ינסו להגמל.שינסו,מה רע?מתהליך גמילה עדיין אף אחד לא מת,להיפך.(למרות שאני לא יודעת אם הם מכורים,או שהם רק לוקחים קצת מידי פעם.)

shiepki

New member
חחח.. אז הם דברו ברצינות בשיר היונה

כשהם עלו להופיע הם אמרו שמי שנושא עליו חומרים לא חוקיים שלא ייסע דרך וואדי ערה. אבל הנה- עובדה שהם הופיעו! אז לא לקחו אותם למעצר או משהו. וזה אולי מסביר את ההופעה הדי-שכונתית שהם נתנו שם.. :)

jowi

New member
הופעה שכונתית אבל

וואחד קוזינה!!! אחלה הופעה...מצחיקים כאלה... :)) אח"כ דיברתי עם גיא והייתי צרודה אז ביקשתי ממנו שיקרא ליאיא, אז הוא אמר לי שגם הוא צרוד...חחח חמוד!

parnar

New member
הטלת מטבע

יש שני צדדים למטבע: צד אחד - עץ - אני לא בעד סמים, ואני חושב שזה סתם חומר שגורם לך להרגיש יותר "קל" בחיים, אבל ההפך הוא הנכון. מצד שני - פלי - זה גורם להם להרגיש כיף ונותן להם מוזה לשירים כנראה. עכשיו תבחרו עץ או פלי לפני הטלת המטבע. (ולא אני לא על סמים)

double M

New member
מה זה?!

אין לי כוח לבדוק בכרטיסים האישיים, אבל לפי ההודעות שלכם הגיל הממוצע פה הוא בערך 12. מודבר בחשיש. לא הרואין. תלמדו לעשות את ההפרדה, ואל תהיו מזועזעים כל כך. הם שרים על זה כבר במשך שלושה דיסקים ושמונה שנים. מה אתם מתפלאים? בהתחלה הם עוד רק רמזו על זה, אבל בדיסק האחרון זה גלוי לגמרי. "מכורים" "ילמדו את הלקח". הם עישנו, מעשנים וכנראה יעשנו. ותגידו תודה, כי אני משער שהמוזיקה שלהם הייתה שונה אם הם לא היו מעשנים, זה יכול רק לעזור מהבחינה הזאת. וצאו מהבועה שלכם. בערך 50% מהאנשים בקבוצת הגיל שלהם, מעשנים, חלק פחות, חלק יותר. אל תתיממו ותנסו לאכול קצת פחות מכל החרא שמאכילים אתכם....

טיפקסית

New member
מצידי שימשיכו להרוס את עצמם

קודם כל אני בת 18 [ועוד מעט חודשיים] דבר שני אני עדיין חושבת שהרעיון של סמים הוא לא אופציה מבחינתי לחיות איתו ,אבל אני לא אבוא ואגיד להם תשמעו זה לא בסדר , כי הרי מה הכוח שלי [אפס במקרה הזה]. אני חושבת ששימוש בסמים פשוט מזיק, ותאמינו לי יצא לי לראות חבר'ה מהקיבוץ שלי שלקחו אותם סוגי סמים בדיוק [חשיש,מריחואנה] וזה לא מראה נעים. דרך אגב גם לי הציעו כמה וכמה פעמים את התענוג המפוקפק הזה ואני ויתרתי על זה כי אני יודעת מה טוב בשבילי. אני נגד שימוש בסמים אבל מצידי שימשיכו אם הם מרגישים שזה עוזר להם בצורה אישית במקרה הזה אני אתמוך כי יש מחקרים על זה שאצל חלק מהאנשים סמים עוזרים. מבחינתי הם עדיין עשו שטות שאני בטוחה שעוד כמה שנים הם יתחילו להרגיש בה, אבל אני לא יותר מדי מזועזעת למשל על גיא כבר שמעתי [לפחות פעם אחת] שהוא עישן חשיש ואני בטוחה שזו לא הייתה הראשונה ולא האחרונה. עם הידיעה על אמיר הייתי קצת מופתעת כי הוא פשוט באופי לא נראה כזה, אבל אני מניחה שהתרגלתי לזה עכשיו וכנראה שגם לו זו לא הפעם הראשונה ובטח שלא האחרונה. אני רק אומרת שעכשיו הם יצטרכו לשים לב יותר, אל תשכחו שיש להם תיק פלילי במשטרה [שזה עסק בפני עצמו]. אם הם מרגישים שזה עושה להם טוב אני לא אעצור אותם במקרה הזה.

double M

New member
את עושה מזה עניין גדול מידי...

משטרת ישראל לא עושה מזה כזה עניין. גם אם יתפסו אותם שוב, עם כמות לשימוש אישי, לא יקרה כלום. הם לא קטינים, הם לא סוחרים, והם לא ידפקו. אלא אם כן הם יפלו על שוטר עם זין קטן שלא מקבל בבית. בכלמקרה, את גם מתנגדת לסיגריות ואלכוהול? כי אלו סמים שמזיקים הרבה יותר מחשיש ומריחואנה. אני חושב שכל הראייה שלך לגבי הסם הזה קצת מעוותת, לא יודע מאיפה קיבלת את זה. גם אני קיבלתי הרצאות של אל-סם והרשות למלחמה בסמים בביצפר, אבל יש לך מוח, תשתמשי בו.

jowi

New member
בואנה אל תשחק אותה!

זה שהם מעשנים, את זה אני יודעת, ואני לא בת 12! ולדעתי מי שבשוק באמת אידיוט כי האנשים שרים "מה נעשה שאני מסטול כזה" לא סתם... אבל לא צריך להשלים עם זה! לדעתי צריך לצאת מזה...כי לעשן זה לא דרך לברוח!!! אז אני לא תמימה, ולא מתפלאה שהם מחששים, אבל לא אומרת תודה שהם מעשנים! הם מעולים, אני אוהבת אותם! אבל אני ממשיכה לומר לא לסמים

MiToOsH

New member
מתן!!! ../images/Emo104.gif

אין דבר כזה סמים קלים. יש סמים קשים, וסמים קשים יותר. גם חשיש זה לא משהו \=

אני חייבת לציין

שכל מה שהפריע לי בידיעה על הסמים, זה שהם נסעו בכביש 6. זה כביש שצריך להיות מוחרם ע"י אנשים שאכפת להם! וחשבתי שאכפת להם מספיק... דרך אגב, מי זה היפה הזה עם הכובע באמצע התמונה? מה התפקיד שלו בלהקה?

Shani276

New member
אני מאמינה שהם לקחו בכמות שהם

יוכלו "לשלוט" בה,כמות שלא תעשה להם נזקים על הכביש או אחרי. מה הלך שם,אני לא יודעת. מה שכן,על מה ששאלת אני יכולה לענות לך: דודוש קלמס,על הקלידים.

למעלה