שרשור דוליז חדשות.

מיה ק

New member
דולי חדשה חדשה...

זאת דולי שעשיתי עכשיו והייתי רוצה שתגיבו עליה (לפחות הפעם...)

Adidoosh14

New member
תגובה..

סתם בתור התחלה, זה שאת עושה כל כמה דקות דולי וישר מעלה אותה לא מוכיח לנו כלום... אני לא מנסה להיות רעה אבל זה מזכיר לי אותי כל חצי שעה דולי חדשה (לא שהעליתי אותה לפורום) מלא דוליז אבל עכשיו הבנתי, אחרי כל דולי שאני עושה (וזה מקסימום דולי ביום לא יותר) אני מסתכלת, רואה מה אני יכולה לשפר אם אני בכללת אוהבת אותה, ואחרי הכל ואני מרגישה שהבנות הנחמדות ולא ציניות (
) שיש פה יכולות עוד לעזור לי, אני מעלה אותה. תחשבי על זה קצת אולי זה יעזור לך
. ועכשיו לתגובה: שיער- מרובע, לא נראה אמיתי נראה כמו גוש או קרש.. אם יש הצללה בכלל לא רואים אותה (אני לא מסתכלת ממש קרוב למסך אז לא יודעת....) בכל שחור יש גוונים... שמלה- השמלה אמורה להיות נשפכת ולא נצמדת לגוף.. לא אהבתי את השמלה... הכנפיים- פשוטות ורגילות לא יודעת מה להגיד עליהן אני לא מתמחה בכנפיים... אל תעלבי הכל לטובתך (אני מקווה)

Adidoosh14

New member
תגובה..

סתם בתור התחלה, זה שאת עושה כל כמה דקות דולי וישר מעלה אותה לא מוכיח לנו כלום... אני לא מנסה להיות רעה אבל זה מזכיר לי אותי כל חצי שעה דולי חדשה (לא שהעליתי אותה לפורום) מלא דוליז אבל עכשיו הבנתי, אחרי כל דולי שאני עושה (וזה מקסימום דולי ביום לא יותר) אני מסתכלת, רואה מה אני יכולה לשפר אם אני בכללת אוהבת אותה, ואחרי הכל ואני מרגישה שהבנות הנחמדות ולא ציניות (
) שיש פה יכולות עוד לעזור לי, אני מעלה אותה. תחשבי על זה קצת אולי זה יעזור לך
. ועכשיו לתגובה: שיער- מרובע, לא נראה אמיתי נראה כמו גוש או קרש.. אם יש הצללה בכלל לא רואים אותה (אני לא מסתכלת ממש קרוב למסך אז לא יודעת....) בכל שחור יש גוונים... שמלה- השמלה אמורה להיות נשפכת ולא נצמדת לגוף.. לא אהבתי את השמלה... הכנפיים- פשוטות ורגילות לא יודעת מה להגיד עליהן אני לא מתמחה בכנפיים... אל תעלבי הכל לטובתך (אני מקווה)

מיה ק

New member
דולי פיצית וחמודה.

השיער לא יצא לי משהו אבל הדולי עצמה יצאה חמודה. עשיתי אותה לפני שבוע ורציתי שתגיבו, פליזזזזזזזזזז...

Adidoosh14

New member
את קראת בכלל מה שכתבתי לך? אם לא

כדאי שתקראי ותפנימי מהר!!!

מיה ק

New member
סליחה!../images/Emo11.gif

אני עשיתי את הדולי הזאת לפני שבוע ומאז כן הסתכלתי עליה (אני מודה שהייתי יהירה מדי באשר לאחרות) אבל אני באמת השקעתי אז אם לא אכפת לך! חוץ מזה אף פעם לא מגיבים לי עליהן אז אני לא יודעת איך לשפר!
=
תנו לחיות בשקט!!!

motib4

New member
*-*-*-*-*-*-*../images/Emo29.gif*-*-*-*-*-*-*

טוב, חדשה שלי.
אחרי המון זמן. שיניתי את הידיים שלה כדי שיהיו מתאימות.
תגובות בונות- ולפתוח בגדול. הבייס ע"י לולידו.

Shusho

New member
מוטי, ציפיתי ליותר ממך ../images/Emo4.gif

אתה משקיע יותר בדוליז שלך.. ההצללה ממש, אבל ממש לא ברורה (עד שלא הסתכלתי על זה טוב לא ראיתי שזה בכלל מוצלל). הרעיון טוב! כדאי לשפר.. בהצלחה!

motib4

New member
...../images/Emo29.gif

הצללה חזקה זה לא יפה וגם לא נראה כל כך אמיתי... ותודה.

oOsheOo

New member
מה שהכי הפריע לי זה

שהיא בקפיצה אבל היא נראית פשוט עומדת תלויה באוויר

רות82476

New member
תגובה למוטי../images/Emo15.gif

השער: אני לא ממש אוהבת את הצבע הוא מן ... קצת מגעיל כזה... והוא נירא סמרטוטי בקצה.
הידים ששינתה: הם ניראות מוזרות שכאלו... לא יודעת למה.
החולצה: בסדר אני לא רואה משהו רע. חצאית+חולצה קשורה: החצאית אחלה!
החולצה הקשורה לא ממש טובה.. זה נירא כמו... לא יודעת כאילו גלימה כזאת מאחורה... אולי ההיתה צריך שיראו את זה גם קצת מהצד.
הנעליים: בסדר יש בהם הצללה?
הכלליות: הבובה ניראת די מרחפת כי הרי ציירת שם למטה את הדשא וציירת אותה מחזיקה בחבל קפיצה... אבל היא באוויר ולא על הדשא.. או שהיא באמצע קפיצה? כי אם כן זה לא ממש נריא ככה... סה"כ אהבתי את הרעיון של הבובה. נ.ב- לא התכוונתי להעליב אבל ביקשת תגובות בונות אז זה מה שניסיתי מקווה שלא "העלבתי" הכול ברוח טובה

רות82476

New member
תגובה למוטי ../images/Emo15.gif

השער: אני לא ממש אוהבת את הצבע הוא מן ... קצת מגעיל כזה... והוא נירא סמרטוטי בקצה.
הידים ששינתה: הם ניראות מוזרות שכאלו... לא יודעת למה.
החולצה: בסדר אני לא רואה משהו רע.
חצאית+חולצה קשורה: החצאית אחלה! החולצה הקשורה לא ממש טובה.. זה נירא כמו... לא יודעת כאילו גלימה כזאת מאחורה... אולי ההיתה צריך שיראו את זה גם קצת מהצד.
הנעליים: בסדר יש בהם הצללה?
בכלליות: הבובה ניראת די מרחפת כי הרי ציירת שם למטה את הדשא וציירת אותה מחזיקה בחבל קפיצה... אבל היא באוויר ולא על הדשא.. או שהיא באמצע קפיצה? כי אם כן זה לא ממש נריא ככה... סה"כ אהבתי את הרעיון של הבובה. נ.ב- לא התכוונתי להעליב אבל ביקשת תגובות בונות אז זה מה שניסיתי מקווה שלא "העלבתי" הכול ברוח טובה

תגובה:../images/Emo41.gif

הרעיון יפה
אבל הביצוע לא ממש
זה נראה לא עשית הצללה הבגדים והשיער עשויים יפה אבל כמו שאמרתי לא נראים עם הצללה

למעלה