תלחצי על שלח תגובות באימייל תלחצי על שלח תגובות באימייל ואז זה יעבוד לך.
ל ללוש hilla New member 13/12/02 #144 תלחצי על שלח תגובות באימייל תלחצי על שלח תגובות באימייל ואז זה יעבוד לך.
ט טרופית סגלגלה New member 11/12/02 #139 הממ הממ ../images/Emo26.gif טוב אז היי אני שרגע [שני] ואני מפורום בנוט! אזז.. סתם עשיתי דולי היום, וזאת הדולי הראשונה שלי! אז ביקורות יתקבלו בברכה.. וכן אני יודעת שזאת הדולי המכוערת ביותר שראיתן בחיים.. אבל היי! זאת הדולי הראשונה שלי!
הממ הממ ../images/Emo26.gif טוב אז היי אני שרגע [שני] ואני מפורום בנוט! אזז.. סתם עשיתי דולי היום, וזאת הדולי הראשונה שלי! אז ביקורות יתקבלו בברכה.. וכן אני יודעת שזאת הדולי המכוערת ביותר שראיתן בחיים.. אבל היי! זאת הדולי הראשונה שלי!
R RinRan New member 11/12/02 #141 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo24.gif דבר ראשון- וולקאם דבר שני- הדולי יפה מאד רק חבל שלא הצללת אני יודעת שכרגע המדריך לא עובד אבל כדשהוא יעבוד אז תיכנסי אליו דחווווף
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo24.gif דבר ראשון- וולקאם דבר שני- הדולי יפה מאד רק חבל שלא הצללת אני יודעת שכרגע המדריך לא עובד אבל כדשהוא יעבוד אז תיכנסי אליו דחווווף
R RinRan New member 11/12/02 #142 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifכדשהוא=כשהוא