שרשור דוליז חדשות.

Mooa-Numi

New member
שרשור דוליז חדשות.

ואני יודעת שיש מתחתי, אבל הבטחה זו הבטחה. לשרשר להודעה ראשית בלי דוליז בתגובות ובלי עניינים שהם אל דוליז חדשות. פרסמו, ואני מוחקת מה שלא...

Gothic Lolita

New member
אני ראשונה!!!../images/Emo9.gif יש לי חדשה!../images/Emo13.gif

אז ככה, עשיתי חדשה, והיא מופיעה בשרשור הקודם אבל רק אחת הגיבה עליה ואמרה שהכל בסדר חוץ מההצללה בחולצה. אז פליז.... תגיבו.
ומישהו יכול להסביר לי איך עושים רקע שקוף בפיינטשופ?
וכמובן איך לכל הרוחות עושים הצללה נורמלית בחולצות!!!!!!!!

shaililo

New member
תגובתי הכנה...../images/Emo86.gif

שיער- פשוט, רגיל, אין לי מה להוסיף...
חולצה- גאש!!! מה עשית לה? ההצללה ממש לא נכונה... לא יודעת איך להסביר זה נותן הרגשה כאילו יש לה כרס ענקית והיא שמנה לאללה ואני מכירה את הבייס הוא לא שמן.
מכנס- וואו תשמעי ממש אהבתי מוצלל נכון ממש יפה! זה אמור להיות כזה ג´ינס ירוק כזה? כי זה נראה ככה.

made in china

New member
תגוביה:

שיער- פשוט מחמוד! זה הסוג שנראה לי הכי אמיתי, אבל אני אישית לא מתה עליו. עדיין, טוב !
חולצה- מסכימה עם זאת שמעליי (שי, לא?..). החולצה פשוט מוצלל לא טווב... זה נראה קצת כאילו היא הכניסה כרית מתחת לחולצה
כשאת מצלילה משהו תחשבי איך זה אמור להיראות. אם זה עוזר לך, אפילו תסתכלי על עצמך במראה ותשימי לב איך האור נופל עלייך ואיך זה נראה. אה, ועוד משהו, תורידי את הקו שבין החזה לשאר החולצה. זה נראה מוזר.
מכנס- יפיייייי! הוא ממש טוף! הכפלים קצת משונים אבל הוא די טוב! ביקורת בונה...

עדי161616

New member
הנה הדולי הראשונה שעשיתי, אני מקווה

שיספיקו לענות לי עליה לפני שימחקו לי את ההודעה כרגיל...
טוב אז קיצר זאת הדולי הראשונה ראשונה שעשיתי בפיינט שופ עם הצללה והכל, ונראה לי שלא מספיק הצללתי בשיער, עשיתי את זה חלש מידי? אני ממש צריכה תגובה כי זאת הראשונה שלי ואני צריכה לדעת אם הכל בסדר...

shaililo

New member
תגובתי הכנה...../images/Emo86.gif

חולצה/חזיה - יפה.. נראה לי שזה מוצלל נכון אני לא ממש בטוחה השקוף יצא לך אחלה! והמכנס יצה לך בסיידר רק חסרות נקודות אור.

עדי161616

New member
תודה ובקשר למכנס-

עשיתי אותו לפי ההצללה של הגוף, בזמן שהצללתי אותו הסתכלתי על אותו הבייס כשהוא ריק וראיתי איפה יש אור ואיפה יש צל, אז אם תשימי לב יש טיפונת אור בלמעלה שלו, נראה לך שאני צריכה פשוט לחזור עם ההבהרה על הקטע שהבהרתי? שיהיה קצת יותר חזק?

mini cat

New member
יש אני ראשונה

טוב זו אחת חדשה שהכנתי בצייר בבקשה תגובות בונות.........

Pheonix

New member
מממם...

זה איכשהו קשור להארי פוטר? אניוואי, זה ממש יפה!
את הפנים לא ממש אהבתי, אבל לא משנה... זה יפה!

עדי161616

New member
ועוד אחת שעשיתי מטיוטוריאל של-

Silly Janine´s ואני מודיעה לכם מראש שזאת לא דולי שלי! העתקתי אותה כמעט בדיוק מההוראות של הטיוטוריאל (חוץ מהשיער שעשיתי לבד), כי עשיתי אותה רק כדי ללמוד את הטכניקות...

זה לא מעניין אותנו../images/Emo58.gif

בבקשה אל תשימי דברים כאלה פה. וגם אל תפרסמי את אותה דולי פעמיים. זה מכביד על הפורום, מעיק, ומאט אותו. אם לא הגיבו לך פעם אחת, לא יגיבו לך גם פעם שנייה. תחיי עם זה.

עדי161616

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

טוב דבר ראשון מזה אל תפרסמי דברים כאלה פה? לא שמתי את זה כדי שיגידו לי "וואו איזה יופי איזה מדהים!" שמתי את זה כדי שיגידו לי מה עשיתי לא נכון בהצללה ואיך אני משפרת! הטיוטוריאלז לא מלמדים אותי את זה! דבר שני לא שמתי את זה פעמיים!!! מחקו לי את זה!!! וזאת הסיבה שאני שמה את זה שוב! כי אני רוצה לקבל תגובה, אולי כן הגיבו לי והיא מחקה את זה לפני שראיתי או שהיא מחקה את זה לפני שהספיקו בכלל להגיב!

באמת, גם לי מחקו הרבה דוליז

והן היו ח-ד-ש-ו-ת ואני משתדלת להגיב על דוליז אחרות.. פרצתן בוויכוח , ואם אני ישים את הדולי אחר כך ימחקו לי אותה, וזה אומר שסתם עשיתי את הדולי הזאת..
*קורה הרבה*

עדי161616

New member
מאיפה אני אמורה לדעת לאן לשרשר???

אני חדשה! וחוץ מלמחוק לי הודעות ולהגיד שאני לא משרשרת למקומות הנכונים אף אחד לא טרח להודיע לי לאן לעזאזל אני אמורה לשרשר! אמרתם לשרשר ולא לפתוח הודעות חדשות, שירשרתי. עכשיו מה אתם רוצים?

totsade

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo187.gif

כתוב בהודעה של הדוליז החדשות...

merisaforever

New member
חדשה...../images/Emo3.gif

זאת בובה חדשה של אחותי, לא שלי של אחותי, ואחותי בת 8...... ונראה לי יותר טובה ממני....אז יאללה תגיבו...

תגובה לדולי...

החולצה- החזה צריך להיות בגוש אחד ולא בשניים... ואני חושבת שהחולצה מוצללת מצוין...
המכנס- לא מוצלל טוב...
בשיער- בכלל לא מוצלל

למעלה