שרשור דוליז חדשות.

Pheonix

New member
איזה כתב מדליק!

זה של וואלט דיסני נכון? מאיפה השגת? (אופס שחכתי להגיב על הדולי) היא ממממממשש יפה! אהבתי את השער, ואת משמיכה הזו...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifטודע../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

טודע רבה
הרבה אוהבים את השיער, אה
כן, זה הפונט של וולט דיסני
אני מממממממש לא זוכרת מאיפה הורדתי אותו
סורי

ronit330

New member
פאוור פאפפפפפ../images/Emo110.gif

חברה שלי הייתה איתי ועשתה איתי את באבלס,אחר כך הוספתי את באטר-קאפ ואת בלאסם..וזה מה שיצא..
ובקשה קטנה ממכן,תגידו,מישהי יכולה לעשות בבקשהההההההההההה בבקשהההההההההההההה לבאבלס ארנבון כזה שהיא מחזיקה..פליייז:))) תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שתעשה!!

ronit330

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo110.gifיאאאא

תודה תודה תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יאאאאאא ממש יפה!!! תודה חמודה!!!

טובבב אז ככה:

החולצה- מ-ג-נ-ו-ב-ה ביותר!! המכנס מזר *אלא אם זה צמר* כי אם זה היה אמור ליהיות ג´ינס, תנסי לשים כפליים יותר טוב וצבע אחר כי ג´ינס לא כל כך בהיר. שיער- חמוד נורא בהיר *זאת רק אני, אני אוהבת צבעים כהים חח אל תייחסי* חשיבות.. אחלה דולי!!!!!
נ.ב הגעתי לרינרן כי פרצתי בוויכוח בדיוק בדולי שלה, *אני יודעת איך זה* ולא רציתי שהדולי שהיא השקיעה מלא תרד לטימיון...

oOsheOo

New member
>>>>>>>>>>>>>>>../images/Emo6.gif<<<<<<<<<<<<<<<

סופסוף חזרתי לי מים המלח (כן.....לא הייתי פה כמה ימים ואני בטוחה שלא שמתן לב...אז הנה אחת שעשיתי בצייר לפני שנסעתי...בבקשה תגיבו

shaililo

New member
תגובתי הכנה../images/Emo86.gif

שיער- יפה מאד! (אולי תעשי טיוטוריאל לשיער בצייר? זה ממש יפה איך לעזעזל את עושה את זה?!)
שמלה- טוב אז הקטע הלבן פשוט מדהים!... ממממממש אהבתי השמלה עצמה גם ממש מקסימה... הכפלים פשוט וואו!!! ממש ממש ממש ממש יפה!

oOsheOo

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

חשבתן שתתחמקו הפעם מהנשיקות שלי?! !big mistake...huge תודה רבה לשתיכן על התגובות הכה נחמדות
! שי - אני לא אעשה טיוטוריאל כי אני גם לא מרגישה שאני יודעת בעצמי מה לעשות מספיק טוב כדי להגיד לאחרות, וגם עדיף לדעתי שכל אחת תנסה ותמצא את השיטה שלה לכל דבר...יצא משפט מעוות משהו
. מיילא...

מיה ק

New member
דולי חדשה

אתן אף פעם לא מגיבות ונותנות ביקורת על הדולי ז שלי, אז תעשו את זה לפחות הפעם, בבקשה...

shaililo

New member
מיה!!!../images/Emo86.gif../images/Emo11.gif

אני יודעת שאת חדשה אבל לא שמים דולי יותר מפעם אחת בשרשור! אם לא מגיבים אין מה לעשות... זה לא יעזור שתשימי שוב.

merisaforever

New member
דול חדשה...בתקווה שהיא תעלה....

זהו, תגיבו.....אה ודרך אגב בחצאית הכחולה יש הצללה!!!!

למעלה