שרשור דוליז חדשות.

טיפקסלי

New member
היי כולם../images/Emo70.gif

היי! אני חדשה בפורום, ובכלל בתפוז, אז אה... ראיתי לפני הרבה זמן וגם עכשיו את הדוליז שאתם עושים, ויש כאלה ממש יפים! טוב אז אני מקווה שתאהבו אותה...

צ´יכהההההההההה|../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

מה שלויימך
את יכולה לפתוח שרשור אחד, את יודעת...
בכויילופיין, אין לי כח לדולי, כבר אמרתי לך עליה.... ברוכה הבאה מוייתק
ומה לע**** הקשר- אזור השרון
טווווווב.......

לכם הבנות עם הניסיון....

בבקשה בבקשה תגיבו לי על הדולי הזאת
מאוד חשוב לי תגובות של הבנות שמבינות בדוליז עבדתי על הדולי מאוד קשה, הכל עשוי בצייר זה הג´ינס השני שעשיתי, ואני ממש גאה בו והחולצה הראשונה שעשיתי עם נצנצים והחולצה היא עיצוב אישי שלי 0 אני רוצה להיות מעצבת אופנה...) ומאוד חשוב לי שתגידי לי אם היא טובה או לא ואם אתן אוהבות את עיצוב החולצה (החלק העליון שלה בכלל צריך להיות התחלה של שמלת כלה...) אז בבקשה בבקשה, אני באמת לא מכריחה אותכן תגיבו לי עלייה, אפילו לא תגובה מפורטת זה מאוד ישמח אותי:) תודה מראש מורן.

KitKat nop

New member
תגובה --

אוקיי , קודם כל אל תעלבי כל כך אם לא עונים לך, לפעמים אין חשק להגיב - קורה. טוב אז התגובה: *שיער : יש בו בעיה. קודם כל תבחני ראש אמיתי (רצוי עם שיער) השיער ממשיך גם מעל המצח וגם מאחורה בולט . אממ מבינה למה אני מתכוונת? טוב צירפתי תמונת עזר.. :) מה שאת עשית זה פוני נחמד אבל אמורה להיות מעליו תוספת. לגבי ההצללה בשיער , בחלק מהמקומות היא לא הגיונית ואף חוזרת על עצמה אלה אם כן התכוונת לכך. הברק לא בכל מקום מתאים. ומתחת לראש ומעל הכתפיים אמורים להיות אזורים כהים. טוב תעבדי על זה קצת. *חולצה: אוקיי... :) הצורה שלה מענינת ... אני אישית לא הייתי לובשת אבל כיד הדמיון הטובה :) ההצללה שלך בחולצה בסיסית ובגלל שהשתמשת בפלטה טובה לא רואים "פשלות" אבל רצוי לעבור לרמת הצללה מתקדמת יותר (ורק אחרי שתלמדי אותה היטב תעברי לתוכנה מתקדמת ! לא לפני!) הנצנצים חמודים ובקטן זה נראה הרבה יותר טוב. *מכנס: הנקודות שעליו מיותרות ואפילו כשמקטינים הם בולטים לעין . לדעתי תורידי אותם . הפלטה וההצללה בהם טובה . *נעליים : את צריכה להתחשב בצל שנופל עליהם מהמכנס! *חגורה : נחמדה. בגדול -- דולי נחמדה עם כמה שיפורים. את לא חייבת לפרסם את השיפורים שהכנסת בה רק תנסי עם עצמך. בהצלחה עם עיצוב האופנה! נוש***

תגובה על התגובה... חי חי חי

אממ, אני לא נעלבת, פשוט באמת היה חשוב לי שיגיבו לי על הדולי הזאת ספיציפית..... ואת בטח מכירה את זה שחשוב לך שיגיבו לך הדולי ואף אחד לא שם עלייה.... ובקשר לשיער,אני יודעת טוב מאוד איך הולך השיער על הראש כל יום אני בוחנת את זה ( יש לי נטייה לבחון דברים לעומק...) אז ככה, אני ינסה להסביר לך מה הסרוקת הזאת בדיוק... כי זה לא פוני...: החלק הקדמי של הראש באיזור הפוני עושים בעצם שניי קבוצות עבות ולוקחים אותם שטוח מאחורי הראש שיראה כמו סרט ומחברים מוחר בגומייה, ואז עם השיער שנשאר מאחור לוקחים קצת קדימה ומתלתלים עם בייביליס..., זאת בעצם התספורת שעשיתי לה, אולי לך זה נראה קצת כמו פוני...ובקשר להצללה של השיער.. אני עדיין עובדת על זה...אני יודעת שאני צריכה ללמוד הרבה... ובקשר לחוצה, גם על הצללה של חולצה אני עדיין עובדת ואני לא מכירה סוג של הצללה אחר חוץ מזאתי... אם את מכירה עוד שיטות, אני ישמח שתשתפי אותי:) ואני לא יכולה להתקדם יותר מדי, כי אני עובדת בצייר.... המכנס, כן אני יותר ת´נקודות הקטנות....כדאי:) ותודה רבה על התגובה((((((((:) היה חשוב לי מאוד:) ותודה שאחלת לי בהצלחה אני צריכה הרבה:)

oOsheOo

New member
סתם הערה...

אני באמת לא מנסה להעליב או להתחכם או משהו כזה בכלל בכלל... אל תביני אותי לא נכון...אבל אפשר להתקדם בצייר ה-מ-ו-ן! זהו...רק רציתי לשתף.

תראי חומד...

אני, בתור מישהי שהתחילה לעסוק בדוליז רק לפני חודש, קצת יותר,אין לי מושג כמה אפשר להתקדם בצייר, אבל אני מאוד משתדלת. אני יודעת שלרוב פה יש כל מני תוכנות מתקדמות, שעוזרות להגיע לתוצאות יות טובות, ואני מאוד מנסנה להגיע לרמה שלכם

lol doll

New member
../images/Emo140.gifבובונת שלינונת

בובה חדשה שהכנתי היום השעה הדקה השניה הרגע הרגע ממש הרגע
תכתבו תגבובות בונות ובונבונות

lol doll

New member
../images/Emo12.gifלמה?

למה אף אחד לא מגיב אני ניביתי והתאמצתי לעשות את הבובה המושקעת והכי טובה

Sw££T BaBy

New member
תגובה על הבובה../images/Emo13.gif

טוב אז ככה.. הבובה ממש חמודה לדעתי
רק ש.. הפוני הזה לדעתי את צריכה לחבר אותו לשיער כי זה נראה קצת מוזר.. או שזו רק אני... החולצה לא מתחברת לשום מקום?(כתפייה או משהו?...) אותו דבר עם הנעליים.. החצאית מהממת! זהו.. אחלה בובה

Adidoosh14

New member
דולי חדשה..

זאת הדולי החדשה שלי ניסיתי לעשות אותה דומה לי אבל אמממ ממש לא הצליח.. הג´ינס יצא צמוד מדי, והחצאית היתה אמורה להיות מעטפת (ולא הצליח...) בכל מקרה השיער רק הצבע דומה, הצורה לא... בקיצר לא יצא דומה... והיא יחפה כי אני אוהבת להיות יחפה (אם אין נחשים....) אבל בכל זאת חסר הנעליים... אבל אהבתי את הסריג.. הוא יצא יפה
נ.ב. אממ למישהו יש הסבר (משהו כמו המילה הארוכה טיוטוריאל [כתבתי נכון?]) לנעליים טובות?

Adidoosh14

New member
אם זה בלי להעליב ובלי תגובה, למה

כתבת את זה? זה לא נותן לי כלום... לפחות תתני עוד איזה משפט.. וזבש"ך שלא אהבת

The Girl Who

New member
../images/Emo13.gif

הסוודר ממש ממש יפה!!! בלה... יש לי אחד דומה.
אניוואי, גם השיער יפה, אבל את החצאית והמכנסיים פחות אהבתי. הצבע של המכנסיים לא ממש מתאים לחצאית (זו רק דעתי)... וגם לא ממש אהבתי את הפרחים הקטנים האלה שהיו על זה, והיית צריכה פחות לטשטש ( או שזה למרוח?
) את המכנסיים והחצאית...... המממ...אבל ממש חמוד!

למעלה