שרשור דוליז חדשות.

רות82476

New member
תגובה ../images/Emo15.gif

העשר: יצא בסדר אבל... למה עשית אותה בפיינט/פוטשופ כאילו.. את כול שאר הבובה עשית בצייר (או פשוט בלי אפקטים) אז זה קצת נירא מוזר...
החולצה: חמוד ביותר נירא לי שמוצללת טוב
חצאית: ממש חמודה *אהבתי* הלבבות ממש ממש חמודים!! וגם נירא לי שהצללת ממש אחלה!
פונפונים:הפונפון השמאלי ממש אחלה... זה נירא כאילו היא באמת תופסת את זה אבל הפונפון הימשני נירא מן... מונח כזה ... אבל סה"כ הם ממש אחלה !!
בכלליות: ממש יצא חמודה הבובה
נ.ב: אני ממליצה לך שאם התחלת בובה בלי אפקטים תסיימי אותה בלי אפקטים

motib4

New member
מסכים בהחלט עם ההערה האחרונה.../images/Emo29.gif

החצאית מהטיוטויראל של לולידו עדיין יפה, אבל כבר משעממת. קחו את הטיוטוריאל ותתפרעו קצת. לא צריך לעשות את אותה צורה ורעיון. הצללה מתחת לשיער חסרה, ונעליים.
בעיקרון- נחמדת.

אוווווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חיכיתי לזה... יש לך את הבייס
או קישור לאתר

lizaliz

New member
../images/Emo136.gifתגובונת

שיער - גושי מאוד. זה נראה כמו גוש עם קו או 2 (לפחות לי)
חולצה - חמודה מאוד... הצללה נכונה מאוד.
חצאית - מוצללת יפה וחמודה מאוד, אבל היא לא משו מסתדרת לי... לא יודעת למה...
פונפונים - כמו רות ומוטי
בכלליות - הייתי מוסיפה נעליים ומשפרת את השיער. חוץ מזה הייתי מטפלת בפונפון... סה"כ חמודה מאוד - גם הדולי וגם הרעיון.

lizaliz

New member
../images/Emo136.gifדולי חדשה *מתרגשת*

כבר מזמן לא פירסמתי דולי חדשה... אני רוצה ט-ו-נ-ה תגובות... להתחשב בכך שהדולי כ-ו-ל-ה בצייר בבקשה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo13.gif

ערכתי כמה שינויים... מקווה שלא אכפת לך

lizaliz

New member
../images/Emo136.gifאמממ

תודה שניסית לתקן, ברור שלא אכפת לי... אבל הכיא אמורה להיות רק בצייר - רשמתי את זה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifאני יודעת....

אבל זה לא נראה כמו ג´ינס, אז הפכתי את זה לג´ינס...

motib4

New member
לא אהבתי... ../images/Emo29.gif

השיער דק נורא, ומתחיל למעלה מדי, הצמות לא נראות צמות. הצללה מתחת לשיר חסרה, וגם מתחת ל... לדבר הזה שהיא לובשת. לעגל קווים ישרים.

lizaliz

New member
../images/Emo136.gifאמממ

נורא חבל שלא אהבת... אבל תודה על התגובה ולא רק "לא אהבתי"... אני אנסה לשפר ואני אראה את התוצאות, טוב?

Adidoosh14

New member
תגובה...

זה שדולי נעשית בצייר לא אומר שהיא צריכה להיות ברמה פחות טובה, אולי היא יותר פשוטה אבל אי אפשר להגיד עשיתי בצייר ובגלל זה זה מכוער... החולצה- האור לא בא מלמטה, הוא בא מלמעלה... אז למה החזה שלה שחור במקום שהוא אמור להיות בהיר?! זה לא טוב אפילו אם את עובדת בצייר... הגופיה בכלל לא מוצללת נכון...
ד´א קווים ישרים מדי... ומה הדבר החוצץ בין השניים באמצע?! הג´ינס- לא יודעת משהו בו לא טוב אולי הקפלים העבים מדי?! או אולי שהוא צמוד מדי? או אולי ההצללה הממש לא נכונה... השיער- הצמות לא יצאו לך משו.. והשביל- פיקסל זה דבר מאוד גדול, שביל לא יכול להיות פיקסל, את יכולה להכההות מסביב אבל לא ככה... בקיצור: את צריכה לעבוד על הצללה הרבה מאוד בצייר לפני שאת חוזרת (או הולכת) לתוכנה...

lizaliz

New member
../images/Emo136.gifאממממ

החולצה - תודה על התגובה.... ניסיתי לשפר (אני אראה מחר כנראה)
הג´ינס - אמממ... קצת קשה לעשות ג´ינס בצייר!!! והוא לא צמוד מדי, הוא רגיל. הוא פשוט לא מתרחב למטה... לי יש ג´ינסים כאלו...
הצמות - עוד בשיפור הקודם אני הפכתי אותן לקוקיות כדי לשפר... ולדעתי זה באמת יצא יותר טוב.... אבל עדיין, תודה על התגובה...

lizaliz

New member
../images/Emo136.gifניסיתי לשפר....

אבל זה רק לפי התגובות של מוטי וקארין. עכשיו אני אתייחס לתגובה האחרונה...
וחוץ מזה - תראו... אני יודעת ואני מודה שאני ברמה יותר נמוכה בהרבה משל כמה בנות בפורום (ומוטי)... אבל אני מנסה... וזה די מדכא שלא אומרים שום-דבר נחמד...

אממ חדשה?!

מה אתן+ מוטי ויובל{?!} חושבות/ים על השיער והחצאית? חשוב לי נורא לדעת! כי יצאה לי הצללה מוזרה..

yuval b1

New member
חחח../images/Emo8.gif

אמ..דולי ממש יפה!! במיוחד החצאית!! וגם החזיה..:)

למעלה