שרשור דוליז חדשות!

made in china

New member
שייייטטטט...

הייתי מגיבה אבל אני לא יכולה לפתוח בגדול, וככה זה ממש באיכות גרועה.. סורי...

חדשה שלי כנסו!!!../images/Emo41.gif

הדולי הזאתי הייתה אמורה להיות לתחרות הצייר אבללא קיבלו אותה:( אז בבקשה בבקשה בבקשה תגיבו עליה כי אני צריכה יחס!!! פליייייייז תודה:)

תגובה בונה

שיער:טוב אבל הסרט די עקום ואין בו הצללה חולצה:אין הצללה מתחת לחזה חצאית:יצא די טוב! יש הצללה נעלים:גם יפה!

made in china

New member
איך שאני רואה את זה-

שיער גושי, חולצה חסרת צללות וכפלים וכאלה וחצאית חסרת הצללה... סורי אם העלבתי, אבל באמת נראה לי שיש מה לשפר..

אמממ.... מיו? ../images/Emo57.gif

(יצא לי בבחן את עצמך כלשהו שזו קריאת הקרב שלי. מיו? לשלטון!) דוליתי החדשה... עשיתי את השיער לפני יומיים וכמה זמן שתהיתי איזה בגד להכין לה... השיער הוא בערך לפי הטיוטוריאל של אנג´י-צ´אן, שעכשיו אני מתאמנת עליו... החלק הכי בעייתי הוא החותלות... אבל אני חושבת שהן יצאו בסדר

made in china

New member
למה אף אחד לא הגיב עליה?

היא כזאת פושפושה! השיער טוב, הכל טוב, רק שהסגנון של הצביעה שלך שונה מהסגנון של הבייס וזה טיפה מוזר.. אבל אהבתי אותה1 היא נראית כמו מישהי מסדרת אנימה

יאאאאא ../images/Emo9.gif ../images/Emo57.gif

סדרת אנימה
באמת?! אני חןלה על אנימה
. תודה על התגובה. באמת הייתי מדוכאת קלות שאף אחד לא הגיב.... אני יודעת שסגנון הצביעה שונה אבל לא כל כךידעתי איך לצבוע את הבייס. אני חושבת שהבעיה העיקרית היא בשיער... תודה

PinkBanana

New member
../images/Emo110.gifאמממ...יש חדש

חדשה- החולצה מבוססת על חולצה מ"פוקס" שקניתי (רק הכיתוב שונה) וחצאית וכו´. היא הוכנה במקור לאיזו תחרות באיזה אתר.... ושכחתי איפה!

DarkSpidey2000

New member
נחמד מאוד../images/Emo70.gif

החולצה - מדהימה
רק חבל שהיא לא מתאימה למיני (חולצה ארוכה ומיני לא מסתר לי טוב X_X)
המיני - מעולה
הנעליים - יפות
רק הגרביים קצת גבוהות מדיי...
השיער - נחמד, אבל הוא נראה מפוזר מדיי... נסי טיפה "לרסן" אותו... זו הייתה הביקורת הראשונה שלי...

Nitsניץ

New member
תגובה, משתדלת להיות בונה ../images/Emo163.gif

השיער - מאוד יפה, ממש אהבתי! חולצה - אין מילים, היא מקסימה וההצללה נראת לי בסדר חצאית - לא אהבתי, ההצללה לא טובה כלכך לדעתי והיא גם לא נראת לי מתאימה לחולצה, אני הייתי עושה מכנס ארוך. גרביים+נעליים - יפים מאוד! סיכום - אהבתי הכל חוץ מהחצאית הייתי, מחליפה אותה במכנס ארוך. חוצמזה הדולי מקסימה. מקווה שעזרתי. ובקשה.... את יכולה להגיב בבקשה על שלי כמה הודעות למעלה?

למעלה