שרשור דוליז חדשות!

made in china

New member
היא ממממממש חמודה!

חבל שאמני לא יכולה לפתוח אותה בגדול.. /: נורא אהבתי את החולצה והשיער

TRaffiC LiGhT

New member
דולי חדשה!../images/Emo13.gif../images/Emo117.gif

מה יש גם לי מותר?
וואו, הרבה זמן לא פירסמתי פה דוליז, ודווקא הכנתי לא מעט... עבדתי על הצללה בצייר נגמלתי קצת מהפיינטשופ ואני מרוצה, אני לא יודעת אם אני רוצה בכלל לחזור אליו. אז הנה דולי שסיימתי היום, לקח לי משהו כמו שבוע להכין אותה. עברו עליה איזה חמש סוגי שיער שהחליף גם צבע מכחול לירוק. שתי חולצות ששתיהן לפניכן. ואיזה חמש חצאיות והמכנס הנוכחי. אז אני רוצה תגובות בונות, ותעשו לי טובה אל תתביישו בגלל שאני מנהלת או משו, תגידו ת´אמת. ואיזה חולצה עדיפה בעיניכן?

Jelly Beans

New member
הן ממש יפות!../images/Emo60.gif

הכל בצייר?
בכל אופן, שתי החולצות ממש יפות, ואהבתי יותר את זאת עם הפסים
השיער חביב ביותר המגפיים מגניבות
והמכנסיים רגילות
בקיצור, ממש יפות!
אין לי טענות.

TRaffiC LiGhT

New member
המכנסיים היו אמורות להיות רגילות...

[אין מקום.
] אם כל פריט הוא מיוחד הוא יכול להיות מקסים לחוד אבל ביחד בעיני זה יוצר "עומס" על הדולי.(או משהו כזה.
אני לא בטוחה אם הצלחתי להסביר את זה כל כך טוב...
) כן, הכל בצייר. ותודה.

made in china

New member
תגובה

אהבתי יותר את זאת עם המעויינים! חסר לה מחבט גולף והיא מסודרת...:) אהבתי את הנעליים- סטייל מגפי כתה ב´ ואין לי הערות בקשר לשיער והמכנס תוסיפי פנים? אהבתי!

netaK

New member
דולי חדשה

שנראית לא מוצללת
אבל דווקא כן הצללתי לפחות ניסיתי

netaK

New member
זה גדול מדי

איך אני יכולה להקטין את זה ושעדיין יראו את זה טוב?

made in china

New member
תגובה

הבייס- לא נראה לכם אנורקסי להחריד? זה מה שאני חושבת בכל פעם שאני רואה אותו.... אבל בקשר לדולי: חצאית- הלוואי שיכולתי לפתוח בגדול... נראה לי שבסיידר חולצה- גם כן, אבל הייתי מוסיפה הצללה מגפיים- לא אהבתי... הם יותר מידי חולצתיים.. כלומר הם יותר מידי מתאימים לחולצה שלה שיער- טוב, אבל בלי הקווים באמצא או עם מעבר צבעים בין קו לקו

אוקיי...../images/Emo186.gif

הבייס די אנורקסי, כן.
למה את לא יכולה לפתוח בגדול
אני אוהבת שדברים התאימים- אבל מילא.
השיער אמור להיות בקבוצות.

made in china

New member
אהמממפפפפ

לא ניסיתי להעליב אותך או משהו! אני לא יכולה לפתוח בגדול ובכלל להשתמש בקישורים כי יש לי בעייה בwindows ובקשר למגפיים אני פשוט קצת מתקשה לדמיין מגםיים שעשויים מאותו החומר או הבד כמו החולצה בדיוק באותו הצבע... אבל זאת רק אני :) והשיער בסדר, עדיין נראה לי שהקווים באמצע קצת מוזרים... מקווה שקיבלת את זה כתגובה בונה.:)

netaK

New member
דולי חדש

ואני תיכף אנסה לשים את הקודמת ששמתי שלא נפתחת

שמוצה

New member
ואו../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

היא ממש יפה! אהבתי את הבגדים! היא דוגמנית כזו! אהבתי

למעלה