שרשור דוליז חדשות!

Mooa-Numi

New member
שרשור דוליז חדשות!

יש לך דולי? שרשר לכאן! רוצה להגיב? שרשר לדולי. ובלי דוליז בתגובות. כמובן, שהפושעים ימחקו.

smurfette

New member
אני ראשונה?

דולי חמודה שלירז ו-on fire שיפרו לי... מחכה לתגובות בונות! ואם אתן יכולות לשפר לי אותה - תודה!

Solinka

New member
עוד פעם זאתי? ../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif

די כבר נמאס! תתגברי ותעשי אחת חדשה... הישרשור הזה זה שירשור דולי חדשות שמת לב לדגשה על החדשות? כבר נמאס לראות אותה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

אוקיי סה"כ דולי חמודה מאוט
ואני ממש לוידעת לתת תגובות בונות
אבל עצה- תוסיפי שיער למעלה כי היא נראית קירחת

smurfette

New member
אוקיי תרגעו!

שמתי אותה פעם וכמעט ולא קיבלתי תגובות (חוץ מלירז וON FIRE שסידרו לי אותה קצת) ועכשיו שמתי אותה בפעם השניה כדי לקבל עוד תגובות! אתן בעצמכן אמרתן שכדאי להשקיע הרבה בדולי אחת ולא להכין הרבה לא מושקעות, אז הנה, אני משקיעה ומראה לכן את השלבים כדי שתגיבו ותייעצו ואני לא סתם עושה דולי ועוברת לאחרת. אז אם מישהי רוצה להגיב על הדולי, שתגיב. אם אתן רוצות להגיב על זה ששמתי אותה כבר פעם, אז חב על הלחיצה שלכן.

shaililo

New member
../images/Emo28.gifע-נ-ק-י-ת../images/Emo28.gif

זאת הדולי הכי גדולה שעשיתי עד עכשיו... הבייס ענק לקח לי איזה 3 שעות לעשות אותה, זאת גם דיי פעם ראשונה שניסיתי לעשות הדפס... אני הכי אוהבת את השיער... אני מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה לתגובות שלכם...!

LeAnNe

New member
תגובה../images/Emo182.gif

שער:מדהים
חולצה: ממש יפה אבל את הקו המתאר של החזה את יכולה להוריד (כי ההצללה מספיקה, לא צריך גם קן מתאר).
חצאית: ההדפס לא נשאר כמו שהוא (אני לא יודעת ממש איך להסביר אז כדי פשוט שתקחי בגד עם הדפס ותראי מה קורה להדפס כאשר יש בבגד כפלים).
נעליים: לא ממש אהבתי, כדי לך להוריד את הNOISE

וואו... יפההה.... ../images/Emo57.gif

שיער: נחמד אם כי משהו ב... אה... קוויות של הפיזור קצת מציק בעיניים אבל הוא יפה
חולצה: אהבתי. מכנסיים: צורה: טובה הדפס: ההדפס לא צריך לעבור בצורה חלקה משרוול מכנס אחד לשני. הרי זה לא עשוי מאותה חתיכת בד... נעליים: הן אמורות להיראות פרוותיות? מה שכן, אהבתי את הצורה...

תגובה

השיער יפה, הצבע שולט (ג´ינג´י אדום זה קול) החולצה בסדר מוצללת יופי החצאית או המכנס חצאית משהו לא מסתדר לי בהם לא יודעת... הנעליים פרוותיות מוזר... אני לא יכולה לכתוב הרבה יש לי דלקת ביד...

Solinka

New member
תגובעעע../images/Emo79.gif

אני בבית... משעמם לי תפוס לי הצואר אז לא הלכתי לבצפר (רחמים בבקשה) אז החלטתי להגיב
אייי שאני מחייכת זה כואב!! שימו לבבבבבבב יש אייקונים חדשים!!
!!! טוב די להתלהב! לתגובעעע:
שיער- נחמד אבל... הוא מאוד ישר כזה, הוא לא נראה כאילו הוא מתפצל הוא נראה כמו גוש כזה שיושב לה על הראש, יש לה ראש גדול אני יודעת שקשה לעשות לה שיער כי אני עשיתי על זה בובה...
חולצה- היא בסדר אבל יש מין קו כזה מוזר על הבטן, מין כפל כזה שלא ממש מסתדר לי
מכנסיים-אהבתי... אבל יש בעיה את צריכה לעשות את הקו מתאר יותר מתארי כי זה לא נראה מספיר מופרד ואז המכנסיים נראות קצת מוזר
נעליים- כולם אמרו משהו על פרוותיות אבל אני לא רואה את זה.. הם נחמדות אבל תעשי את ההבדל בין הסוליה ללמעלה של הנעליים יותר ברור בשביל שהנעליים יראו יותר ברורות...
בכלליות- אהבתי את השילוב צבעים, יצא נחמד אבל יש כמה בעיות כפי שכבר ציינתי
ואמממ... זהו

made in china

New member
היא נורא חמודה!

את השיער לא כל כך אהבתי כיא ני לא ממש אוהבת את הסגנון שלו, כל הפסים וזה.. את החולצה אהבתי מאוד! את המכנסיים גם סורי שלא הרחבתי פשוט יש לי בעיה במחשב ואין לי את הדולי מול העיניים..

אוקיי

אני ניסיתי לעשות לתחרות משהו אבל בסוף רציתי משהו אחר.... רק שתידעו עשיתי בצייר

טוב../images/Emo41.gif

תגובה בונה: תמי זה לא אומר שאת עושה בצייר זה שאין הצללה בכלל צריך לקחת צבע כהה ואחר כך בהיר ואחר כך עוד יותר בהיר ומה שנשאר ממלאים בצבע הכי בהיר... אם תרצי אני יסבביר לך יותר ושי טיוטריאלז על זה אבל הבגדים השיער והכובע יפים!!! רק צריכים הצללה

למעלה