שרשור דוליז חדשות!

חדשה

כואבת לי היד פחד... בקיצור עשיתי אותה עם יד כואבת זה מפוסטר של בובות קולומביניות שאחותי הביאה לי מ.... קולימביה!
אהבתי מאוד את התוצאה... ומי שלא זבש"ו אם יש לכן מצב רחו תגיבו אם לא אז לא...

made in china

New member
תגובהההההה

שימלה- אהבתי! נורא פשוטה וחמודה כזאת. עשית אותה עם הדפס של פסים באלכסון או שציירת את הפסים לבד? שיער- הרעיון פשוט גאוני, הביצוע טוב, אבל נראה לי שהתחלת את האמצע (המקום הזה שבו הוא מתפצל לשתיים) למעלה מידי, וזה עושה כאילו יש לה קרחת מוזרה כזאת... אבל אני עדיין אוהבת אותו! זהו, נורא חמודה!

תגובה לתגובות ../images/Emo13.gif

השמלה- ההדפס אני הכינותי... כנ"ל לכל השמלה היא פשוטה, כי היא מסורתית *נקודה למחשבונת* השיער- מה לעשות ככה היא.... זהו תודה נראה מה לעשות בנדון

on fire

New member
יש לי דולי חדשה! לה לה לה... ועכשיו

ברצינות... השיער יצא קצת מוזר, ולא הסתדרתי עם הנעליים, אז עשיתי גרביים... אתן(ם) מוזמנות(ים) לעזור... :) פלייייייז, תגובות...

made in china

New member
ממשששש חמודיה!

אין לי אותי מולי עכשיו כי יש לי בעיה עם פתיחת חלונות, אבל לפי מה שאני זוכרת היא נורא טובה

../images/Emo9.gifדולי חדשה חדשה!!!../images/Emo187.gif

אז ככה, אני אתחיל בזה שהרבה זמן כבר לא עשיתי דולי. נכנסתי לטיוטוריאל והחלטתי לנסות לעשות ג´ינס, שיער , חולצה ונעליים לפי הטיוטוריאל! נכון שזה מאוד דומה ואפילו ממש אותו הדבר, אבל זה היה רק כדי להתאמן. בכל זאת, אני ממש ממש ממש ממש רוצה תגובות (בונות בבקשה
) כדי לראות אם עשיתי הכל טוב, ומה צריך לשפר, להוסיף, להוריד... אז פליז............ תגיבו. זה מאוד חשוב לי. זאת הייתה מיו תקופת למידה כזאת.... אז תגיבו!

smile girl

New member
תגוביתוש../images/Emo185.gif

כריסטנוש!!! הבובה שלך מזה חמודה!!! תנחשי מי אני!! אני רגינה!!!! אז ככה... בשביל "מתחילה" (ממש...) זו דולי חמודה ומתוקה!!! לדעתי, (אני לא מבינה גדולה בדוליז, בפיינט שופ) אז... לדעתי הדולי מאממת, באמת... רק ההצללה בחולצה לא נראת אמיתית, ו... המכנסיים מאד יפים/יפות (איך אומרים?) הנעליים, ת´אמת לא אהבתי... אבל.. אה כן והשיער נורא יפה... לא כדאי לך לראות את הדוליז שלי בפיינט שופ! טוב עזבי... תגיבי, בקיצור, *פליז*! על שלי!!!

Nitsניץ

New member
תגובה ../images/Emo163.gif

הג´ינס די יפה החולצה לא מוצללת טוב בכלל! היא כולה אפקטים. השיער בסדר אבל קצת גושי

made in china

New member
טוףףףףף

הדבר הראשון ששמתי לב אליו זאת החולצה.. היא לא מוצללת ממש נכון, והיא נראית כאילו היא לובשת איזה חתיכת פלסטיק או משהו.. הג´ינס נחמד, והוא נראה לי צמוד למוות.... אבל זה רק כי אני רגילה לעשות אותם רחבים, אז אל תשימי לב..:) הנעליים- יש מה לשפר... (אני שונאת לתת תגובות מפגרות כאלה.. מצטערת..) והשיער נראה לי טוב! ניסיתי לעזור.. מקווה שלא העלבתי..:)

smile girl

New member
חדשושיתה!!!../images/Emo68.gif

תגיבו בנות/בנים! תגיבו!!!
כל תגובה תתקבל בברכה (כפרה עליכן/ם)! הרי אני לא יכולה להגיב לעצמי נכון?
אז יאללה, ביי!
אני יודעת שאני לא הכי טובה בהתאמת צבעים, אבל אני אוהבת להתאים בין צבעים שונים (ירוק-ורוד, צהוב-כחול וכ´ו...) אס אל תתיחסו!

היי. תגובה!../images/Emo13.gif

או. קיי. תגובה בונה:
השיער- הצורה פסיידר, אבל תוסיפי עוד קצת שיער לראש כי היא נראית טיפלה קירחת.
החולצה - בסדר גמור. (לפחות ממה שאני זוכרת
)
אוברול - חמוד מאוד. רק טיפה לעבוד על ההצללה.
נעליים - לא זוכרת. אבל נראה לי שצריך לעבוד על ההצללה של אפקט האור. סה"כ - בובה מודה מאוד. פשוט ציירת יפה את קווי המיתאר, אבל צריך לעבוד קצת על ההצללה.

little Fay

New member
תגוגוגוגוגוגביתה

השיער ממש נחמד אבל אם תוסיפי עוד כמה קבוצות זה יהיה עוד יותר נחמד
הצורה של האוהרול טובה אבל כמו שכבר אמרת הצבעים לא מתאימים. הכפכפים לא מגיעים עד העקב. קבלי
שעשית את זה בצייר.

merisaforever

New member
תגובה לסמייל גירל../images/Emo8.gif

אז ככה:
השיער: יפה, אהבתי את הצבע אבל באמת תוסיפי קצת שיער היא נראית קרחת.
החולצה: יפה מאוד
האוברול: מזה יפה,הוא נראה טוב על הגוף של הבובה.
נעליים:ת´את לא ממש אהבתי, אבל הם בסדר, תעשי הצללה.

made in china

New member
תגובה

טוב.. אולי זה הסגנון של הבובה אבל היא נראית לי שטוחה מידי.. אני לא מתה על הסגנון הזה.. אבל בכל זאת: נראה לי שאת צריכה לעשות את הצל יותר רחב, כלומר את המקומות שבהם את מצלילה תעשי ברוחב של יותר פיקסלים. תתמקדי יותר באור ובצל, ופחות בצבעים, כי ברגע שתביני את זה גם אם היא לובשת את הצבעים הכי לא מתאימים בעולם היא תיראה טובה מאוד! תיכנסי לכל מיני טוטריאלים (נניח שככה אומרים) ותבדקי איך האחרות מצלילות. בהצלחיישן! ותשימי פה את המשופרות שלך

למעלה