שרשור דוליז חדשות!

made in china

New member
תגובה- ואל תשכחי את הנשיקה!

היא כזאתי מתוקה! השיער- ממממוווושלם! נורא נורא אהבתי אותו ושלא תעזי לשנות :) השימלה- בסיידר, אבל תמחקי או תרככי את הצבעים של קו המתאר שלמטה ואיפה שהצווארון או מה שזה לא יהיה.. מקווה שהבנת.. אהבתי!

MaMi liraz

New member
../images/Emo26.gif דולע חדשה....

שוב בשיטת השערה שערה
ואממ עם הדפב על החולצה וגינס!! מה דעתכם? והפעם לא שכחתי את הקוביץ!!

PrinseC

New member
תגובה ../images/Emo13.gif ../images/Emo183.gif

טוב.. אז ככה:
שיער: ממ..יפה! הוא כאילו רטוב כזה.. אהבתי, אבל חסר שם יותר ניגודים בהצללה.. כאילו זה נראה כאילו זה רק בצבע אחד.
חולצה: נחמדה.. כאילו רגילה כזאת... הציור יפה
מכנס:יפה! אהבתי.. אין יותר מידי אפקטים כמו להרבה בנות פה... אבל מפריע לי שאין נעליים... כאילו אם המכנס הוא על הנעליים אז שתהיה בליטה כזאת... חח... אני מסבירה ממש גרוע
בכלליות... נחמד, אהבתי, אבל הרעיון של הבגדים דיי חוזר על עצמו.. (יעני ג´ינס וחולצה)

oOsheOo

New member
תגובה

ככה....הדולי מאוד יפה וחמודה.....כמה הערות בונות:
החולצה - חמודה, אבל....יש פס דק כהה שמפריד בין שני ה***** שלה - הם אמורים להיות יחידה אחת (יכול להיות שאני מדמיינת אותו...?). השאר מוצלל טוב. השילוב צבעים בין האדום לחרדל די לא משהו אבל אף אחד לא שואל אותי אז אני אשתוק
שיער - צורה חמודה מאוד ומיוחדת יחסית לשאר התסרוקות שרצות כאן...הוא נראה קצת יותר שיערה שיערתי בצד אחד וגושי בצד השני. כשפתחתי בצייר ראיתי שיש בו הצללה אבל כמו שאמרו לפני - לא רואים בקטן.זה לא אשמתך - תצבעי אותו עם פלטה שיש בה מרווחים יותר גדולים בין כל צבע.
מכנסיים - טובים מאוד...
גם החגורה. סה"כ דולי חמודה מאוד וטובה...ההערות רק כדי שתוכלי לשפר.... אם תוסיפי נעליים היא תראה הרבה יותר גמורה ויפה - זה מוסיף!

made in china

New member
תתתתגובבבבבההההה

השיער- דפיניטלי חסרה הבהרה.. ג´ינס- נורא נחמד! אהבתי אותו ואת המטפחת, אבל הייתי מצלילה אותה קצת יותר חולצה-חמודה!

PrinseC

New member
../images/Emo139.gifחדשה שלי,מטריה|../images/Emo139.gif

אמ... אחרי שמזמן לא עשיתי דולי.. וראיתי את הבייס החמוד, החלטתי לעשות דולי חדשה
היא בסגנין כפרי כזה... אמ.. אז בבקשה תגובות.. ולפתוח בגדול

merisaforever

New member
../images/Emo7.gifלמה אף אחד לא מגיב על הדולי שלי?

היא לא עד כדי כך מגעילה... בבקשה תגיבו. היא כמה הודעות למעלה...

PrinseC

New member
ממ.. תגובות?

פליייז... השקעתי בה דיי הרבה
אז אפשר תגובה? תגובונת? משהו?

תגובה

חמודה מאוד היא לא נרראית בסגנון כפרי כל כך...אבל מילא... אממ...החצאית משו בה לא מסתדר לי.. ובשיער בצד ימין בסלסול השמאלי לא יודעת אם הבנת אותי אז במקום לצבוע את זה בבלונדיני צבעת את הסלסול בצבע של החולצה.. ~דין~

תגובה

חמודה מאוד היא לא נרראית בסגנון כפרי כל כך...אבל מילא... אממ...החצאית משו בה לא מסתדר לי.. ובשיער בצד ימין בסלסול השמאלי לא יודעת אם הבנת אותי אז במקום לצבוע את זה בבלונדיני צבעת את הסלסול בצבע של החולצה.. סורי אם העלבתי לא התכוונתי..
~דין~

made in china

New member
she´s cute!

באמת, נורא מתוקה! את יועת מה הפריע לי? הבייס עצמו הוא בייס שנעשה בצייר, וכל מה שעשית נראה די מציאותי ואפקטי כזה.. אז יש ניגוד וזה נראה מוזר אבל עדיין נורא חמודה!

Nitsניץ

New member
חדשה שלי!!! ../images/Emo163.gif

יש לי דולי חדשה, שהרגע סיימתי. בעייני היא די בסדר. בבקשה תגיבו תגובות בונות כמה שיותר, אני מאוד אשמח להשתפר, ואני גם לא אעלב אם תגידו שהיא מכוערת וכו´. המכנסיים אמורים להיות פדלפון, החלק העליון זה חולצה ועליונית (אם זה עד כדי כך לא ברור
) ואת השיער ניסיתי לעשות בשיטה אחרת, נדמה לי שקוראים לה שיערה שיערה, אבל אני בורה בנושא
. ואני מאוד מצטערת אם זה התעוות קצת, אבל הצייר שלי לא משהו.

Nitsניץ

New member
לא קצת מעוות, מאוד מעוות ../images/Emo163.gif

אני אנסה שוב, סליחה על העומס. וכדאי לפתוח בגדול כי זה עוזר קצת.

למעלה