שרשור דוליז חדשות!

חדשה שלי

כבר מזמן לא הייתי בפורום כי הייתי בתקופת למידה, הנה הדולי שהכנתי בכל תקופת הלמידה, אני רוצה תגובות ארוכות ומפורטות כמה שיותר אבל גם תגובות קצרות זה בסדר
אני יודעת שהשער יצא איום ונורא אבל לא הצלחתי לשפר אותו, אולי אני פשוט יעשה שער חדש חוץ מזה עבדתי על הדולי הזאת יותר משבוע, אז בבקשה ת-ג-י-ב-ו

made in china

New member
שלי!!! מקווה שהשירשור לא יירד.. ):

חדשה שלי שעבדתי עלייה בימים האחרונים.. תגיבו לי בבקשה כי אני משתדלת להגיב לכולם (עכשיו אני שמה אותה ומתחילה להגיב לכן) אז בבקשה תגיבו כי בד"כ לא מגיבות לי הרבה.. ): וקראתי לה גולד פיש אם מישהי מעוניינת לדעת...:) הבייס של דודל דוליז אם מישהי תרצה..

the sofa city

New member
מגניב ביותר...

היא ממש ממש חמודה! נראה לי שהכול טוב! הסרבל ממש יפה! נראה לי שהכול מוצלל טוב!!! ממש חמודה! :)

netaK

New member
וואו היא באמת מקסימה!

רק שלא היית צריכה לעשות קו מתאר מתחת לחזה חוץ מזה היא ממש מושלמת!

Jelly Beans

New member
ממש יפה!!!../images/Emo60.gif

השיער מהמם! ממש אהבתי
החולצה (טוב.. 2 החולצות) יפות מאוד! והאוברול ממש יפה *אבל* הכתפיות של האוברול אמורות להיות מאחורה ולא מקדימה. לא קריטי אבל עקרוני
אבל מממממש יפה!
אפשר את הבייס?

made in china

New member
תודה על התגובה!

לא הבנתי למה התכוונת בקשר לכתפיות... והבייס.. אני אחפש אותו בשבילך.. הוא ממש חמוד, לא?

Jelly Beans

New member
תודה על הבייס ^-^ ../images/Emo60.gif

בקשר לכתפיות: כאילו, כשאת סוגרת את הכתפיות אז בעצם ה"חוט" של הכתפיה נמצא מאחורה ומקדימה יש כפתור מוזר כזה ועל הכתפייה, שבאה מאחורה, יש אבזם מוזר כזה שתופס את הכפתור. אם למישהו יש תמונה של אוברול להמחשה

made in china

New member
אה.. הבנתי!!!

את מתכוונת שהכתפיות עצמן צריכות להיות מאחורה ורק הכפתורים מקדימה? יאאאפפפ.. יש משהו בדברייך, אבל אין לי כוח לשנות..:)

made in china

New member
יווווו (((((((:) יופי דוווו הייי!

תודה! אני חושבת שהנעליים לא טובות.... עוד מישהו?

Mooa-Numi

New member
נחמד למדי...

אבל האוברול (או שמא זה אוורול? או אולי בכלל שאול?) נראה כאילו הוא דוגמה על המכנס. תוסיפי אור על הציצי, וצל מתחתיו וזה מכחללי, אין יל כוח להתעמק בפרטים...

netaK

New member
דולי חדשה!

מה דעתכן? ניסיתי לעשות ג´ינס רגיל...בגוון ורדרד...

made in china

New member
תגוביה

הרעיון נחמד ביותר, בעיקר הרעיון של החצאית ג´ינס :) *איך אני לא חשבתי על זה?....* בעיקרון היא נחמדה, ואני לא יכולה לראות אותה באיכות טובה ובגדול כי יש לי בעיה במחשב ה-&*)%$^&* נראה לי שחסרה קצת הצללה בחגורה ובמגפיים ביקורת בונה לשלטון!

למעלה