כבר מזמן לא הייתי בפורום כי הייתי בתקופת למידה, הנה הדולי שהכנתי בכל תקופת הלמידה, אני רוצה תגובות ארוכות ומפורטות כמה שיותר אבל גם תגובות קצרות זה בסדר
אני יודעת שהשער יצא איום ונורא אבל לא הצלחתי לשפר אותו, אולי אני פשוט יעשה שער חדש חוץ מזה עבדתי על הדולי הזאת יותר משבוע, אז בבקשה ת-ג-י-ב-ו
חדשה שלי שעבדתי עלייה בימים האחרונים.. תגיבו לי בבקשה כי אני משתדלת להגיב לכולם (עכשיו אני שמה אותה ומתחילה להגיב לכן) אז בבקשה תגיבו כי בד"כ לא מגיבות לי הרבה.. ): וקראתי לה גולד פיש אם מישהי מעוניינת לדעת... הבייס של דודל דוליז אם מישהי תרצה..
בקשר לכתפיות: כאילו, כשאת סוגרת את הכתפיות אז בעצם ה"חוט" של הכתפיה נמצא מאחורה ומקדימה יש כפתור מוזר כזה ועל הכתפייה, שבאה מאחורה, יש אבזם מוזר כזה שתופס את הכפתור. אם למישהו יש תמונה של אוברול להמחשה
אבל האוברול (או שמא זה אוורול? או אולי בכלל שאול?) נראה כאילו הוא דוגמה על המכנס. תוסיפי אור על הציצי, וצל מתחתיו וזה מכחללי, אין יל כוח להתעמק בפרטים...
הרעיון נחמד ביותר, בעיקר הרעיון של החצאית ג´ינס *איך אני לא חשבתי על זה?....* בעיקרון היא נחמדה, ואני לא יכולה לראות אותה באיכות טובה ובגדול כי יש לי בעיה במחשב ה-&*)%$^&* נראה לי שחסרה קצת הצללה בחגורה ובמגפיים ביקורת בונה לשלטון!