שרשור אוף כיפור

dory30

Well-known member
כנראה שהיום זה היום האחרון של הזקנקן. כבר מתחיל לגרד ולא בא לי להשקיע בכל מיני טיפוחים. אולי אשאיר חתימת זקן (פיסה קטנה של שיער מתחת לשפה ולשפם שגם הוא יירד כנראה).

It's Always Sunny

Well-known member
כנראה שהיום זה היום האחרון של הזקנקן. כבר מתחיל לגרד ולא בא לי להשקיע בכל מיני טיפוחים. אולי אשאיר חתימת זקן (פיסה קטנה של שיער מתחת לשפה ולשפם שגם הוא יירד כנראה).
אני מניחה שכבר גידלת זקן בעבר? אתה מעדיף את זה או שהפנים יהיו חלקות?

It's Always Sunny

Well-known member
ואתמול איבדתי שיווי משקל ונפלתי, הפציעה בברך הייתה פחות חמורה מהמרפק, כנראה שהמכנסיים עזרו לרכך את המכה בברך. המסקנה שיצאתי איתה כמובן הייתה שאם היה קר מספיק כדי ללבוש חולצה ארוכה, היה לי שפשוף על המרפק במקום הפציעה שיש לי :-D (זה כנראה המקום לציין שזה בצחוק, המצב האידיאלי היה שאני לא איפול ואפצע בכלל).
אני לא יודעת מה עובר עליי, היום בבוקר נתקלתי בחפץ, איבדתי שיווי משקל ונפלתי על הגב. בדרך כלל אני מנסה לא לעשות ביג דיל מהנפילות שלי אבל זה ממש כאב שפשוט צעקתי מהכאב. אחלה דרך להעיר אנשים בבוקר :-D

Lion_Heart

Well-known member
אני לא יודעת מה עובר עליי, היום בבוקר נתקלתי בחפץ, איבדתי שיווי משקל ונפלתי על הגב. בדרך כלל אני מנסה לא לעשות ביג דיל מהנפילות שלי אבל זה ממש כאב שפשוט צעקתי מהכאב. אחלה דרך להעיר אנשים בבוקר :-D
הכל בסדר?

dory30

Well-known member
אני מניחה שכבר גידלת זקן בעבר? אתה מעדיף את זה או שהפנים יהיו חלקות?
לרוב חלק. גם בעבר גידלתי שפמפם פה ורבע זקנקן שם. זקן צרפתי אמיתי לא גידלתי 4 שנים. עכשיו כנראה שאשחק עם זה ואגדל אחת לתקופה, למשך שבוע. או שאחליט שאני "רוצה להאריך את המנוי".

Lion_Heart

Well-known member
לרוב חלק. גם בעבר גידלתי שפמפם פה ורבע זקנקן שם. זקן צרפתי אמיתי לא גידלתי 4 שנים. עכשיו כנראה שאשחק עם זה ואגדל אחת לתקופה, למשך שבוע. או שאחליט שאני "רוצה להאריך את המנוי".
בהצלחה!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יצא טריילר ראשון ל Ant-Man and The Wasp: Quantumania
קאנג!!!!!!!!!!
או איכ-שלא-קראו-לו בסדרה לוקי.

אבל את זה ידעתי.

חוץ מזה יש את ביל מארי
אין לי מושג את מי הוא משחק אבל אני שמח שהוא בMCU

וחוץ מזה נראה מגניב ויזואלית

Aranel Nenharma

Well-known member
יצא טריילר ראשון ל Ant-Man and The Wasp: Quantumania
קאנג!!!!!!!!!!
או איכ-שלא-קראו-לו בסדרה לוקי.

אבל את זה ידעתי.

חוץ מזה יש את ביל מארי
אין לי מושג את מי הוא משחק אבל אני שמח שהוא בMCU

וחוץ מזה נראה מגניב ויזואלית

זה נראה כל כך מגניב!!!!!!
וכמובן שהשיר בטריילר מעולה! אלטון ג'ון
* מארוול יודעים לקנות את הטריילרים שלהם עם הבחירות שיר

אני ממש אוהבת את סרטי אנט מן אז אני ממש ממש מצפה לזה
נראה מעולה!
וחסר להם שלא יהיה אל לואיס שיסכם את כל הMCU

didalf

Well-known member
זה נראה כל כך מגניב!!!!!!
וכמובן שהשיר בטריילר מעולה! אלטון ג'ון
* מארוול יודעים לקנות את הטריילרים שלהם עם הבחירות שיר

אני ממש אוהבת את סרטי אנט מן אז אני ממש ממש מצפה לזה
נראה מעולה!
איפה אתתתתתתתתתתתתתתתת??

LeAnnDylan

Well-known member
עושים אצלנו שיפוצים בעבודה אז אני עובדת מספר שעות מצומצם כי אי אפשר להביא לקוחות בזמן ששוברים פה קירות וכזה.
אז היום הייתי אמורה להתחיל לעבוד בשעה 13:30 והתלהבתי שאני יכולה לישון עד 12 כמו איזה עדימון מיוחסת.
אבל אצלי בקומפלקס החליטו שדווקא היום זה יום נהדר לבדוק את הגלאי עשן בכל הדירות ומהבוקר עד 17:00 אחה"צ כל איזה כמה דקות הם מדליקים את האזעקה כדי לוודא שזה עובד. והדבר הזה יכול לעורר מתים😫😫😫
אז ברחתי מהבית ובאתי לעבודה ב-10:00 בבוקר ועכשיו קצת בא לי לבכות :-(

didalf

Well-known member
עדימון מיוחסת.
:-D:-D

אבל אצלי בקומפלקס החליטו שדווקא היום זה יום נהדר לבדוק את הגלאי עשן בכל הדירות ומהבוקר עד 17:00 אחה"צ כל איזה כמה דקות הם מדליקים את האזעקה כדי לוודא שזה עובד. והדבר הזה יכול לעורר מתים😫😫😫
אז ברחתי מהבית ובאתי לעבודה ב-10:00 בבוקר ועכשיו קצת בא לי לבכות :-(
יאוו איזה באסה רעש בכל מקום|פנים|

dory30

Well-known member
ירד הזקן. אם חוזרים אחורה בזמן לצה"ל, אפשר להגיד שגידלתי אותו "מסיבות רפואיות". אפילו הכנתי אישור למקרה שמ"צ תגיע... :-P:

למעלה