אני מניחה שכבר גידלת זקן בעבר? אתה מעדיף את זה או שהפנים יהיו חלקות?כנראה שהיום זה היום האחרון של הזקנקן. כבר מתחיל לגרד ולא בא לי להשקיע בכל מיני טיפוחים. אולי אשאיר חתימת זקן (פיסה קטנה של שיער מתחת לשפה ולשפם שגם הוא יירד כנראה).
אני לא יודעת מה עובר עליי, היום בבוקר נתקלתי בחפץ, איבדתי שיווי משקל ונפלתי על הגב. בדרך כלל אני מנסה לא לעשות ביג דיל מהנפילות שלי אבל זה ממש כאב שפשוט צעקתי מהכאב. אחלה דרך להעיר אנשים בבוקרואתמול איבדתי שיווי משקל ונפלתי, הפציעה בברך הייתה פחות חמורה מהמרפק, כנראה שהמכנסיים עזרו לרכך את המכה בברך. המסקנה שיצאתי איתה כמובן הייתה שאם היה קר מספיק כדי ללבוש חולצה ארוכה, היה לי שפשוף על המרפק במקום הפציעה שיש לי(זה כנראה המקום לציין שזה בצחוק, המצב האידיאלי היה שאני לא איפול ואפצע בכלל).
הכל בסדר?אני לא יודעת מה עובר עליי, היום בבוקר נתקלתי בחפץ, איבדתי שיווי משקל ונפלתי על הגב. בדרך כלל אני מנסה לא לעשות ביג דיל מהנפילות שלי אבל זה ממש כאב שפשוט צעקתי מהכאב. אחלה דרך להעיר אנשים בבוקר![]()
בינתיים נראה שכן, בעיקר יושבת. נראה בהמשך היום מה יהיה.הכל בסדר?
אאוץ'. בריאות, בריאות ובריאות. כל השאר בטל בשישים.בינתיים נראה שכן, בעיקר יושבת. נראה בהמשך היום מה יהיה.
לרוב חלק. גם בעבר גידלתי שפמפם פה ורבע זקנקן שם. זקן צרפתי אמיתי לא גידלתי 4 שנים. עכשיו כנראה שאשחק עם זה ואגדל אחת לתקופה, למשך שבוע. או שאחליט שאני "רוצה להאריך את המנוי".אני מניחה שכבר גידלת זקן בעבר? אתה מעדיף את זה או שהפנים יהיו חלקות?
בהצלחה!לרוב חלק. גם בעבר גידלתי שפמפם פה ורבע זקנקן שם. זקן צרפתי אמיתי לא גידלתי 4 שנים. עכשיו כנראה שאשחק עם זה ואגדל אחת לתקופה, למשך שבוע. או שאחליט שאני "רוצה להאריך את המנוי".
יצא טריילר ראשון ל Ant-Man and The Wasp: Quantumania
קאנג!!!!!!!!!!
או איכ-שלא-קראו-לו בסדרה לוקי.
אבל את זה ידעתי.
חוץ מזה יש את ביל מארי
אין לי מושג את מי הוא משחק אבל אני שמח שהוא בMCU
וחוץ מזה נראה מגניב ויזואלית
איפה אתתתתתתתתתתתתתתתת??זה נראה כל כך מגניב!!!!!!
וכמובן שהשיר בטריילר מעולה! אלטון ג'ון
* מארוול יודעים לקנות את הטריילרים שלהם עם הבחירות שיר
אני ממש אוהבת את סרטי אנט מן אז אני ממש ממש מצפה לזה
נראה מעולה!
חחחחח, כן נעלמתי קצתאיפה אתתתתתתתתתתתתתתתת??
לא מאושרחחחחח, כן נעלמתי קצת
תישארייייייייייייייייייייייייייחחחחח, כן נעלמתי קצת
אבל קרו כל כך הרבה דברים מגניבים ביממה האחרונה שהיית חייבת לקפוץ לביקור
עדימון מיוחסת.
יאוו איזה באסה רעש בכל מקוםאבל אצלי בקומפלקס החליטו שדווקא היום זה יום נהדר לבדוק את הגלאי עשן בכל הדירות ומהבוקר עד 17:00 אחה"צ כל איזה כמה דקות הם מדליקים את האזעקה כדי לוודא שזה עובד. והדבר הזה יכול לעורר מתים
אז ברחתי מהבית ובאתי לעבודה ב-10:00 בבוקר ועכשיו קצת בא לי לבכות![]()
כמובן ששלי, באיזו עוד יכולה להיות במבה?זו הכוס תה שלך?
אם כן, כוס יפה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.