@Lhuna3 שאלה לא קשורה לנושאים שדיברנו עליהם. אחרי ששאלתי את ניק מאיפה הגיע הכינוי שלו, אני חייבת לשאול אותך כי הרבה זמן אני תוהה מאיפה זה הגיע, יש לי ניחוש אבל אני מעדיפה לשאול קודם
לצערי אצלי זה לא מאהבת אוכל בריא, זה מאהבת אוכל טעים... פשוט פירות זה מאוד טעים (ברובם).
כשהייתי ילדה לא אהבתי נגיד פירות טרופיים כמו אננס ומלון. היום מתה עליהם.
אני כן כנראה הייתי ילדה בררנית יותר ממכם וסירבתי לטעום דברים, אבל זה כבר מזמן עבר לי.
כשאני אומרת ילדים קטנים אני מתכוונת ממש לשלב הטעימות, ברור שאחרי זה לא הסכמנו לאכול הכל. למשל, אני לא מסוגלת עד היום לאכול גזר חי אבל אין לי בעיה עם גזר מבושל.
זה באמת משנה אם את אוהבת אוכל בריא או אוכלת את המאכלים הבריאים כי זה טעים לך? שואלת ברצינות, נראה לי שזה לא משנה כל עוד את אוכלת בריא ונהנית מזה.
קשה לומר מאיפה באה בדיוק. אבא שלי דווקא לא חובב חיות גדול. אמא כן אוהבת.
כמובן שזה היה לי ממש עצוב כשהחתולה הורדמה, היא היתה ישנה איתי המון במיטה והייתי מאוד קשורה אליה בילדותי ונעורי.

היא הייתה אצלכם מאז שהיא הייתה גורה?
זו סיבה טובה מאד, וכל הכבוד שהחלטת לעשות את זה למרות החשש מהאחריות

אז את בד"כ זו שמוציאה אותו? גם בימים שממש נגיד יש סערה בחוץ?
אנחנו מתחלקים עם הטיולים.
בהתחלה הייתי מוציאה אותו בעיקר לבד, עכשיו כמעט תמיד עם אח שלי, פעם הייתי מעדיפה לצאת עם אוזניות, היום כבר לא, יותר נחמד שיש עם מי לדבר.
למזלי אין הרבה חורף בארץ אז זה לא ממש בעיה. כשיש סערה זה באמת יותר קשה. למעשה, באחד הטיולים עם הכלב (לפני כמעט שנה) הייתה רוח חזקה בחוץ והמשקפיים עפו לי
לפני הכלב הנוכחי היה לנו כלב שהסתדר טוב יותר עם טוני.
הם לא היו חברים, אבל הם לא הפריעו אחד לשני. חוץ מזה שהייתי צריך לשים את האוכל של טוני במקום מיוחד ומוגן שבו לכלב לא הייתה יכולת להגיע כי אחרת הוא היה זולל לו.
ככה היה עם כמה כלבים שהיו לי וחתולים שהיו לי.
אבל הכלבה שהייתה לי שמתה כשהייתי בן 6 הייתה ממש חברה של החתול שהיה לנו באותו זמן. היא הייתה שוכבת מול דלת הכניסה והחתול היה שוכב עליה.
אוי זה נשמע כל כך מתוק. הכי חמוד זה כשחתול וכלב הם חברים קרובים כאלה.
נראה לי שזה הכי אידיאלי (וכמובן חמוד כמו שלונה כתבה) שחתולים וכלבים מסתדרים. נראה לי שזה בעיקר מועיל לבעלים, אני לא יודעת איך אפשר להסתדר עם זה, אני מניחה שזה אפשרי אבל זה נשמע מתיש, כל הזמן לדאוג שהם לא יתחילו לריב.
אמא שלי ממש לא אהבה את הכלבים והחתולים. לכן לא מפתיע שהיא לא הסכימה שהם יהיו בבית.
אבל גם בחצר היא לא התרשמה מהם.
כלבה אחת שלי מאוד אהבה את אמא שלי וזה התבטא בכך שהיא עקבה אחריה לכל מקום בחצר. היא כנראה פשוט הבינה שהיא האלפא של המשפחה.
אבל אמא שלי הייתה מתעלמת ממנה. כשהיא הייתה צריכה לומר משהו עליה היא הייתה אומרת "הכלב עשה ככה וככה". כלומר לא רק שלא היה לה אכפת מספיק כדי לזכור את השם שלה, היא אפילו לא זכרה שזאת כלבה נקבה.
אני הייתי הסיבה היחידה שהיו לנו כלבים כשהייתי ילד. אומנם לאבא שלי היה כלב כשהוא היה ילד, אבל זה לא משהו שהיה חשוב לו במיוחד. לאחיות הגדולות שלי אף פעם לא היו חיות והן פחדו נורא מכלבים כשהן היו ילדות. אני לא זוכר מה גרם להורים שלי להביא לי כלבה וחתול, כנראה הבעתי רצון בחיות. או אולי הם פשוט רצו שאני לא אפתח פחד מכלבים כמו שהיה לאחיות הגדולות שלי.
נכון, כשקראתי את התגובה שלך נזכרתי שסיפרת פעם שאימא שלך התייחסה לכלבה כבתור זכר.
מעניין שלמרות שההורים שלך לא רצו כלבים וחתולים, הם כן (כנראה) הסכימו להביא במיוחד בשבילך.