שרשור אוף כיפור

It's Always Sunny

Well-known member
כמובן ששלי, באיזו עוד יכולה להיות במבה? ;-)
תודה, אני באמת מאוד אוהבת אותה!
את יודעת שלמרות שאני לא אשתה תה עם במבה אני בחיים לא ארד עלייך בגלל זה :-):
אבל אולי זה קצת קשור לזה שאני שומרת פינה חמה לאנשים שסבלניים כלפיי (שזה בעצם כל הפורום הזה חחח)

It's Always Sunny

Well-known member
חוץ מזה, נראה לי שהגזמתי עם המתוק לאחרונה כי יכול להיות שמתחיל לי חור [בשן] (או דלקת, לא יודעת מה יותר גרוע).
הלכתי היום לרופאת שיניים, מסתבר שמה שיש לי זה בכלל שן שינה שבוקעת אז זו הסיבה שכאב לי. היא כמובן המליצה על שטיפות עם מי מלח. אימא שלי ממליצה על זה כל הזמן, הבעיה היא העצלנות שלי :-D:-D
אם הייתה תמיסה מוכנה של מי מלח, הייתי עושה שטיפה פעמיים ביום (אני מכורה למי פה) אבל בגלל שאני צריכה להכין את זה בעצמי (למרות שזה בדיוק שני צעדים) אז אני מתעצלת |פנים||פנים|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הלכתי היום לרופאת שיניים, מסתבר שמה שיש לי זה בכלל שן שינה שבוקעת אז זו הסיבה שכאב לי.
אאוץ, זה נשמע כואב
היא כמובן המליצה על שטיפות עם מי מלח. אימא שלי ממליצה על זה כל הזמן, הבעיה היא העצלנות שלי :-D:-D
אם הייתה תמיסה מוכנה של מי מלח, הייתי עושה שטיפה פעמיים ביום (אני מכורה למי פה) אבל בגלל שאני צריכה להכין את זה בעצמי (למרות שזה בדיוק שני צעדים) אז אני מתעצלת |פנים||פנים|
אני מתעצל בכל כך הרבה דברים
(כפי שערימת הכלים בכיור שלי שמחכה לי כבר כמעט שבוע תעיד וגם הרצפה הלא שאובה)
אבל דווקא דברים של שיניים זה משהו שיחסית לא.
כנראה בגלל שהחרדה שלי מרופא השיניים היא גדולה עד כדי כך.:eek:

אני לא שותה תה, אז החלק הזה מרגיש לי מוזר יותר,
אבל כן גרמת לי לחשק לבמבה.

סופש נעים
1666908170552.png

It's Always Sunny

Well-known member
נזכרתי היום בסרט מיס סאנשיין הקטנה, סרט שיצא לי לראות ביס/הוט ממש מזמן וחשבתי עליו כי נזכרתי בטוני קולט וגיליתי לא מזמן שהיא שיחקה את האימא במיס סאנשיין. הסתכלתי על רשימת השחקנים היום ופתאום קלטתי את סטיב קארל :-0 מה שאומר שבעצם יצא לי לצפות בטוני קולט ובסטיב קארל לפני שהכרתי אותם בכלל. לפעמים כשזה קורה לי זה מרגיש ממש מוזר, מחזיר אותי לתקופה שהייתי מזפזפת בטלוויזיה ורואה מה שיש. אין מצב שזה יקרה היום.

It's Always Sunny

Well-known member
אבל דווקא דברים של שיניים זה משהו שיחסית לא.
כל הכבוד |חיבוק|
למרות שהיום לא התעצלתי ועשיתי את מה שהרופאה המליצה לי. אני רק מקווה שאני אמשיך להתמיד בזה :-D

כנראה בגלל שהחרדה שלי מרופא השיניים היא גדולה עד כדי כך.:eek:
:-D:-D
מה, שהוא יהיה מאוכזב או ינזוף? או סתם כי ללכת לרופא שיניים זה קצת מלחיץ?

אני לא שותה תה, אז החלק הזה מרגיש לי מוזר יותר,
אז מה אתה מעדיף לשתות במקום תה?

סופש נעים
1666908170552.png
מה יש בתמונה?
ניסיתי להסתכל על זה עכשיו ואני לא מבינה מה זה.

Lhuna3

Well-known member
מה יש בתמונה?
זה נראה לי כמו סופלה.
אגב יש מתכון פשוט להכנת סופלה שוקולד בספל במיקרוגל אז ניסיתי את זה פעם ואיכשהו הצלחתי להרוס אפילו את זה |חבול|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נזכרתי היום בסרט מיס סאנשיין הקטנה, סרט שיצא לי לראות ביס/הוט ממש מזמן וחשבתי עליו כי נזכרתי בטוני קולט וגיליתי לא מזמן שהיא שיחקה את האימא במיס סאנשיין. הסתכלתי על רשימת השחקנים היום ופתאום קלטתי את סטיב קארל :-0 מה שאומר שבעצם יצא לי לצפות בטוני קולט ובסטיב קארל לפני שהכרתי אותם בכלל. לפעמים כשזה קורה לי זה מרגיש ממש מוזר, מחזיר אותי לתקופה שהייתי מזפזפת בטלוויזיה ורואה מה שיש. אין מצב שזה יקרה היום.
טוני קולט באופן כללי נמצאת באיזה מיליון דברים.
באמת במשך שנים רבות הייתי צופה בדברים הרבה פעמים במקרה כשהייתי מגיע אליהם תוך כדי זפזופ. עכשיו זה כבר שנים לא קרה,
עד לפני איזה שבועיים שאז השתמשתי בסטינג טיוי שלי (משהו שנדיר מאוד שאני משתמש בו) ואז בזפזופ קצר נפלתי במקרה על הסרט הישראלי הרפסודה, שבאמת אחרת בחיים לא הייתי רואה.
למרות שהיום לא התעצלתי ועשיתי את מה שהרופאה המליצה לי. אני רק מקווה שאני אמשיך להתמיד בזה :-D
כל הכבוד.
אם את רוצה אני כל יום יקטר לך כאן לעשות את זה.
מה, שהוא יהיה מאוכזב או ינזוף? או סתם כי ללכת לרופא שיניים זה קצת מלחיץ?
אני פשוט מעדיף לא ללכת לרופא שיניים. האמת שכבר שנים לא הלכתי ובשנתיים האחרונות ידעתי שאני ממש צריך כי באמת שעברו יותר מידי שנים.
אבל גם כשהלכתי אליו בפעם האחרונה זה היה אחרי שנים שלא הייתי אצלו והוא אמר לי שמצב השיניים שלי ממש טוב. אז אני נשען על זה ומאמין שהמצב עדיין טוב.
אז מה אתה מעדיף לשתות במקום תה?
אני שותה רק מים
מה יש בתמונה?
כן, אני באמת לא בטוח מה זה בתמונה. חשבתי שאנשים שיותר מבינים בדברים יידע.
זה נראה לי כמו עוגה קטנה בתוך ספל תה.
זה נראה לי כמו סופלה.
אגב יש מתכון פשוט להכנת סופלה שוקולד בספל במיקרוגל אז ניסיתי את זה פעם ואיכשהו הצלחתי להרוס אפילו את זה |חבול|
אה כן, אולי סופלה.
אני זוכר שראיתי פעם על איך עושים עוגה בספל. אבל הבנתי שאפילו שזה נראה פשוט, רוב האנשים הלא מנוסים יהרסו את זה.

It's Always Sunny

Well-known member
זה נראה לי כמו סופלה.
טוב, סופלה זה קצת מסובך להכין, לא? (נאמר בצחוק כמובן :-):)
אני מניחה ממה שאת כותבת שבמיקורגל זה לא אמור להיות קשה אבל בא לי לגרום לך להרגיש יותר טוב עם זה. אם זה מנחם, אני בחיים לא הכנתי סופלה, גם לא במיקרוגל, אז לפחות את ניסית, זה גם משהו, לא?

טוני קולט באופן כללי נמצאת באיזה מיליון דברים.
זה נחמד, כי מאז שראיתי את United States of Tara, גיליתי שאני נהנית מטוני קולט.

באמת במשך שנים רבות הייתי צופה בדברים הרבה פעמים במקרה כשהייתי מגיע אליהם תוך כדי זפזופ. עכשיו זה כבר שנים לא קרה,
עד לפני איזה שבועיים שאז השתמשתי בסטינג טיוי שלי (משהו שנדיר מאוד שאני משתמש בו) ואז בזפזופ קצר נפלתי במקרה על הסרט הישראלי הרפסודה, שבאמת אחרת בחיים לא הייתי רואה.
זה מגריש כאילו זה לפני איזו תקופת חיים. תראה, אני לא יכולה ממש להשוות כי אני כל החיים הייתי עם טלוויזיה ומחשב ואינטרנט בבית אבל כן זכורה לי תקופה שהייתי קטנה והייתי מזפזפת בטלוויזיה (והמחשב נועד בעיקר למשחקים ולגלישה אינטרנט). זה פשוט מצחיק לחשוב שהדברים שפעם נראו לנו לגיטימיים נתפסים כמוזרים עכשיו.
היום אני לא חושבת שהייתי יושבת מול טלוויזיה ורואה מה שיש. יוצא דופן היה המקרה לפני כמה חודשים כשעברנו להוט ופתאום היה vod וערוצים עם סדרות ישנות ואני הייתי בתקופה שלא התחשק לי לחפש משהו באופן אקטיבי, אז הדלקתי טלוויזיה וראיתי מה שיש.
אצלך בטח החוויה היא שונה.

אני פשוט מעדיף לא ללכת לרופא שיניים. האמת שכבר שנים לא הלכתי ובשנתיים האחרונות ידעתי שאני ממש צריך כי באמת שעברו יותר מידי שנים.
אבל גם כשהלכתי אליו בפעם האחרונה זה היה אחרי שנים שלא הייתי אצלו והוא אמר לי שמצב השיניים שלי ממש טוב. אז אני נשען על זה ומאמין שהמצב עדיין טוב.
ומה עם שיננית?
מקווה בשבילך שהכל טוב ושלא תצטרך לעשות שום טיפול בזמן הקרוב |הלוואי|

אני שותה רק מים
אפילו לא קפה?
גם אני מעדיפה רק מים (שונאת שתייה מוגזמת וכבר לא אוהבת שתייה מתוקה) אבל אם מדובר בשתייה חמה, אני (כמעט) תמיד אשמח לתה.

כל הכבוד.
אם את רוצה אני כל יום יקטר לך כאן לעשות את זה.
תודה, ממש נחמד מצידך :-):
האמת שנראה לי שאחרי שעשיתי את זה היום וגיליתי שזה נחמד, אני ארצה לעשות את זה.

LeAnnDyIan

Well-known member
למה נאמר בצחוק? זה באמת לא דבר פשוט להכין שאנשים שלא מנוסים באפייה אמורים לצלוח בניסיון ראשון.
למעשה, אפילו אנשים שכן אופים יכולים להרוס את זה.

יש כל כך הרבה דרכים להרוס סופלה שאני לא מבינה למה הרבה אנשים חושבים שזה כזה פשוט להכין🤷🏻‍♀️

It's Always Sunny

Well-known member
למה נאמר בצחוק? זה באמת לא דבר פשוט להכין שאנשים שלא מנוסים באפייה אמורים לצלוח בניסיון ראשון.
למעשה, אפילו אנשים שכן אופים יכולים להרוס את זה.

יש כל כך הרבה דרכים להרוס סופלה שאני לא מבינה למה הרבה אנשים חושבים שזה כזה פשוט להכין🤷🏻‍♀️
אופס, רציתי להוסיף עוד משפט ולא קלטתי שמה שאני כותבת משתנה בלי המשפט הזה.
רציתי לכתוב: זה מסובך להכין סופלה, אפילו במיקרו.
משום מה, הייתי בטוחה שמה שאני כותבת הגיוני |פנים|:-D

Lhuna3

Well-known member
אני מניחה ממה שאת כותבת שבמיקורגל זה לא אמור להיות קשה אבל בא לי לגרום לך להרגיש יותר טוב עם זה. אם זה מנחם, אני בחיים לא הכנתי סופלה, גם לא במיקרוגל, אז לפחות את ניסית, זה גם משהו, לא?
חחח כן נו ניסיתי :) יש מצב שאפילו קצת אכלתי את מה שיצא :-D

It's Always Sunny

Well-known member
היום הלכתי עם הכלב לטיול ופתאום קלטתי חתול (או חתולה, לא בטוחה) שוכב על המדרכה ובהתחלה לא הבנתי למה הוא לא זז ורק אז קלטתי את הזבובים סביבו :-(
ואני די בטוחה שזו פעם ראשונה בחיים שלי שראיתי חיה מתה וזה מוזר ומבלבל וקשה לי לעכל את זה שהחתול הזה היה בחיים עד לא מזמן ופתאום זבובים מרחפים מעליו ומישהו יצטרך לאסוף את הגופה שלו :-(
במשך הרבה זמן הייתה לי חרטה שלא הייתי עם הכלב (הקודם) בזמן שהרדימו אותו אבל עכשיו אני חושבת שזה כנראה לטובה, שהדבר האחרון שאני זוכרת ממנו זה שהוא היה בחיים.
תמיד ידעתי שלהביא בעלי חיים זה לא רק כיף ובסופו של דבר גם צריך להיפרד מהם אבל רק עכשיו קלטתי כמה קשה זה.

Lhuna3

Well-known member
היה טעים לפחות?
ניסיתי להבין ממה שרשמת אם את בסדר עם אפייה או לא ונראה לי שהתשובה היא לא אבל אני אשמח אם תאמרי לי בעצמך :-D
אני גרועה ביותר באפיה ואפילו בבישול (שזה אמור להיות קל יותר).
הייתה תקופה שעשיתי קצת נסיונות אבל כבר מזמן די ויתרתי. המקסימום שאני מבשלת זה פסטה או פירה :-D
אבל אם אני נתקלת במתכון כמו ההוא למשהו שאמור להיות ממש קל (ועוד במיקרו אז בכלל) אז אני עלולה להתפתות לנסות לפעמים.
איך אצלך? מבשלת לפעמים? וההורים שלך בשלנים טובים ויש אצלכם ארוחות מושקעות, או שחפיף כזה?
היום הלכתי עם הכלב לטיול ופתאום קלטתי חתול (או חתולה, לא בטוחה) שוכב על המדרכה ובהתחלה לא הבנתי למה הוא לא זז ורק אז קלטתי את הזבובים סביבו :-(
אוי :-(
ואני די בטוחה שזו פעם ראשונה בחיים שלי שראיתי חיה מתה וזה מוזר ומבלבל וקשה לי לעכל את זה שהחתול הזה היה בחיים עד לא מזמן ופתאום זבובים מרחפים מעליו ומישהו יצטרך לאסוף את הגופה שלו :-(
במשך הרבה זמן הייתה לי חרטה שלא הייתי עם הכלב (הקודם) בזמן שהרדימו אותו אבל עכשיו אני חושבת שזה כנראה לטובה, שהדבר האחרון שאני זוכרת ממנו זה שהוא היה בחיים.
תמיד ידעתי שלהביא בעלי חיים זה לא רק כיף ובסופו של דבר גם צריך להיפרד מהם אבל רק עכשיו קלטתי כמה קשה זה.
נכון... ויחד עם זה אני מוצאת את זה מנחם שיש אפשרות להרדים חיות מחמד כשהן זקנות/חולות במקום לתת להן לסבול יותר מידי לחינם.
בת כמה היית כשהרדימו את הכלב הקודם?

It's Always Sunny

Well-known member
אני גרועה ביותר באפיה ואפילו בבישול (שזה אמור להיות קל יותר).
הייתה תקופה שעשיתי קצת נסיונות אבל כבר מזמן די ויתרתי. המקסימום שאני מבשלת זה פסטה או פירה :-D
אבל אם אני נתקלת במתכון כמו ההוא למשהו שאמור להיות ממש קל (ועוד במיקרו אז בכלל) אז אני עלולה להתפתות לנסות לפעמים.
איך אצלך? מבשלת לפעמים? וההורים שלך בשלנים טובים ויש אצלכם ארוחות מושקעות, או שחפיף כזה?
אה, אז עכשיו אני מבינה למה רצית לנסות לעשות סופלה במיקרוגל.
אצלי בבית אימא שלי תמיד הייתה על תקן המבשלת, בשנים האחרונות היא מעודדת אותנו ללמוד לבשל, אני עדיין לא יודעת להכין דברים כמוה אבל יכולה להסתדר אם צריך.
(ואם אני לא יודעת מה לעשות, אני יכולה לפתוח מתכון, למרות שאני מעדיפה להתקשר אל אימא שלי כי היא מסבירה יותר ברור מהמתכון :-D)
המטרה הראשית של אימא שלי היא לדאוג שהארוחות שלנו יהיו טעימות אבל גם בריאות, היא מתה על פירות וירקות (אין לה פרי או ירק שהיא לא אוהבת), בקטע הזה אני צריכה לשאוף להיות כמוה.
אגב, בגללה הייתי בטוחה במשך שנים שמבוגרים אוכלים רק בריא ולא נוגעים בג'אנק פוד, אבל אז גיליתי שלא כולם ככה וזה היה די מפתיע. זה לא שאין לנו ג'אנק פוד בבית בכלל, אף פעם לא מנעו מאיתנו שוקולד או חטיפים אבל היה דגש על לאכול מאוזן ובריא.

נכון... ויחד עם זה אני מוצאת את זה מנחם שיש אפשרות להרדים חיות מחמד כשהן זקנות/חולות במקום לתת להן לסבול יותר מידי לחינם.
בת כמה היית כשהרדימו את הכלב הקודם?
הייתי בת 18, לא מאוד קטנה. אבל אף פעם לא הייתי בסיטואציה שהייתי צריכה להרדים כלב שלי.
גדלתי עם כלבים מגיל צעיר, לא כולם היו שלנו וגם אלו שהיו, לא היו איתנו עד שהם מתו.
לגבי המשפט הראשון שלך אני מסכימה, כי ברגע שהיה ברור שהכלב סובל לא חיכינו יותר מדי, אבל זה עדיין כואב קצת בלב. לקח לי הרבה זמן לרצות כלב חדש וזה בהחלט עזר להמשיך הלאה אבל פתאום קלטתי שגם הוא ימות מתישהו (אני כמובן מאחלת לו חיים ארוכים) ואם אני אביא בעלי חיים בהמשך חיי, זה יקרה שוב ושוב.
אני רוצה לסיים את הפסקה הזו בטון קצת יותר חיובי ולשאול ממתי את מגדלת חתולים. דיברנו על החתולה (היפה) שלך בעבר אבל אני לא זוכרת אם דיברת על חתולים אחרים (היו לך רק חתולים?)
ואם מדברים על חתולים, בשנים האחרונות יש ליותר ויותר אנשים שאני מכירה חתולים בבית, אני לא מכירה ממש חתולים ורוצה קצת להתיידד איתם אבל הבעיה היא שאני לא יודעת איך ללטף אותם, אני רגילה ללטף כלבים :-D יש דרך לגשת לחתולים?

Lhuna3

Well-known member
המטרה הראשית של אימא שלי היא לדאוג שהארוחות שלנו יהיו טעימות אבל גם בריאות, היא מתה על פירות וירקות (אין לה פרי או ירק שהיא לא אוהבת)
גם אני מתה על פירות. גם יש די מעט פירות וירקות שאני לא אוהבת (נגיד אפרסמון).
אגב, בגללה הייתי בטוחה במשך שנים שמבוגרים אוכלים רק בריא ולא נוגעים בג'אנק פוד, אבל אז גיליתי שלא כולם ככה וזה היה די מפתיע.
:-D
זה לא שאין לנו ג'אנק פוד בבית בכלל, אף פעם לא מנעו מאיתנו שוקולד או חטיפים אבל היה דגש על לאכול מאוזן ובריא.
כל הכבוד לאמא שלך! |כתר|
הייתי בת 18, לא מאוד קטנה. אבל אף פעם לא הייתי בסיטואציה שהייתי צריכה להרדים כלב שלי.
גדלתי עם כלבים מגיל צעיר, לא כולם היו שלנו וגם אלו שהיו, לא היו איתנו עד שהם מתו.
לגבי המשפט הראשון שלך אני מסכימה, כי ברגע שהיה ברור שהכלב סובל לא חיכינו יותר מדי, אבל זה עדיין כואב קצת בלב. לקח לי הרבה זמן לרצות כלב חדש וזה בהחלט עזר להמשיך הלאה אבל פתאום קלטתי שגם הוא ימות מתישהו (אני כמובן מאחלת לו חיים ארוכים) ואם אני אביא בעלי חיים בהמשך חיי, זה יקרה שוב ושוב.
אני רוצה לסיים את הפסקה הזו בטון קצת יותר חיובי ולשאול ממתי את מגדלת חתולים. דיברנו על החתולה (היפה) שלך בעבר אבל אני לא זוכרת אם דיברת על חתולים אחרים (היו לך רק חתולים?)
כשהייתי ילדה היתה לנו חתולה בבית. אני חושבת שגם הייתי בסביבות גיל 18 כשהרדימו אותה, וגם אני לא הייתי שם איתה, רק ההורים שלי.
אח"כ (מחוץ לבית ההורים) היה לי חתול אחד אחר, שמת כנראה מהרעלה :-(
ואחריו החתולה הנוכחית, כלומר היא החתולה השלישית שלי.
לא היו לי חיות מחמד אחרות (אלא אם מחשיבים כמה צבים שמידי פעם בילדותי היינו מוצאים ומחזיקים כמה ימים אצלנו בקרטון עם חסה ואז משחררים חזרה, או אפרוח שפעם אבא שלי הביא לנו הביתה לכמה ימים גם חחח. והיה לנו גם פעם אקוואריום עם דגים קטנים, אבל אני לא מחשיבה אותם בתור חיות מחמד, אני בכלל לא מתחברת לקטע של לגדל דגים.)
שלא תביני לא נכון, אני מאוד מאוד אוהבת גם כלבים |מאוהב|, אבל לגדל כלב זה יותר מידי בשבילי. אחרת ממש הייתי רוצה.
ואם מדברים על חתולים, בשנים האחרונות יש ליותר ויותר אנשים שאני מכירה חתולים בבית, אני לא מכירה ממש חתולים ורוצה קצת להתיידד איתם אבל הבעיה היא שאני לא יודעת איך ללטף אותם, אני רגילה ללטף כלבים :-D יש דרך לגשת לחתולים?
חחח זו שאלה טובה.
בדיוק לפני כמה ימים ראיתי בפייסבוק תמונה מוצלחת שעונה על השאלה איך ללטף חתולים, אני רגע אראה אם אני מוצאת לך אותה...
הנה:
1667051038234.png

(*בבטן הם למעשה גם אוהבים, אבל רק עם מי שהם מכירים טוב וממש בוטחים בו.)

חוץ מזה חתול עלול לנשוך/לשרוט באופן לא צפוי אם מעצבנים אותו, אז במיוחד עם חתול שעוד לא בטוחים איתו, הכי בטוח זה לתת להם לבוא אלייך מרצונם. (וליתר בטחון לא לקרב אליהם את הפנים)

It's Always Sunny

Well-known member
גם אני מתה על פירות. גם יש די מעט פירות וירקות שאני לא אוהבת (נגיד אפרסמון).
אז זהו שאימא שלי אוהבת גם אפרסמון (וגויאבה!) היא משהו מיוחד.
זה תמיד היה ככה אצלך? כי אימא שלי למשל תמיד אהבה אוכל בריא.
היא גם מספרת כשהיינו קטנים, אף פעם לא סירבנו לטעם משהו חדש, אני מניחה שזה ממש נחמד כשילדים לא בררנים.

כשהייתי ילדה היתה לנו חתולה בבית. אני חושבת שגם הייתי בסביבות גיל 18 כשהרדימו אותה, וגם אני לא הייתי שם איתה, רק ההורים שלי.
אז האהבה לבעלי חיים באה מההורים?
איך הרגשת כשהרדימו אותה? (אני מקווה שזה בסדר לשאול, אני לא רוצה להעלות זיכרונות לא נעימים).

אח"כ (מחוץ לבית ההורים) היה לי חתול אחד אחר, שמת כנראה מהרעלה :-(
אוי, מסכן קטן :-(:-(

ואחריו החתולה הנוכחית, כלומר היא החתולה השלישית שלי.
מאחלת לה חיים ארוכים וטובים ורק בריאות |תפילה|

שלא תביני לא נכון, אני מאוד מאוד אוהבת גם כלבים |מאוהב|, אבל לגדל כלב זה יותר מידי בשבילי. אחרת ממש הייתי רוצה.
לפי התגובות שלך, נראה שאת אוהבת כלבים, אז לא פיקפקתי לרגע, חח.
מבינה אותך לחלוטין. כלבים זה באמת לא פשוט, במשך תקופה ארוכה לא רציתי להביא עוד כלב כי פחדתי שהאחריות תיפול רק עליי ולא הייתי מוכנה לזה. למעשה, אימצנו את הכלב הנוכחי רק אחרי שהחלטתי שלהביא כלב ייתן לי סיבה לצאת מהבית.
אחד מהדברים שתמיד מסקרנים אותי זה אם היו לי חתולים בילדות שלי, האם הייתי מרגישה יותר בנוח לידם.
במשך תקופה ארוכה הייתי בטוחה שאני לא אוהבת חתולים בכלל, עד שאחד מהחברים אימץ חתול ופתאום קלטתי שהם דווקא חמודים.

1667051038234.png

חוץ מזה חתול עלול לנשוך/לשרוט באופן לא צפוי אם מעצבנים אותו, אז במיוחד עם חתול שעוד לא בטוחים איתו, הכי בטוח זה לתת להם לבוא אלייך מרצונם. (וליתר בטחון לא לקרב אליהם את הפנים)
תודה! זה קרה לי לא מזמן כשניסיתי ללטף חתולה ונראה לי שבאתי לה ברע :-D
אני אלמד לפעמים הבאות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי, איזה נוראי זה לראות משהו כזה.
אם כי זה עדיף נראה לי מאשר לראות חתול שברור מהשניה הראשונה שהוא מת כי הגוף שלו מעוך על הכביש או משהו מגעיל כזה.

מעניין שלא ראית חיה מתה אף פעם לפני כן.
אומנם זה שראיתי את הכלבה שלי מתה מול העיניים שלי כשהייתי בן 6 זה חריג, אבל חוץ מזה ראיתי תרנגולות מתות, ולא מעט פעמים ראיתי חיות מתות על הכביש.
חחח זו שאלה טובה.
בדיוק לפני כמה ימים ראיתי בפייסבוק תמונה מוצלחת שעונה על השאלה איך ללטף חתולים, אני רגע אראה אם אני מוצאת לך אותה...
הנה:
1667051038234.png

אוי זה מעולה.
כמובן שזה משתנה במידה מסוימת בין חתולים, אבל בכללי זה די נכון.
החתול שלי אוהב כשאני מלטף אותו בבטן, אבל הוא יכול בלי התראה לנצל את המצב כדי לתפוס את היד שלי עם הזרועות שלו ואז לנגוס עם הפה.

It's Always Sunny

Well-known member
אוי, איזה נוראי זה לראות משהו כזה.
אם כי זה עדיף נראה לי מאשר לראות חתול שברור מהשניה הראשונה שהוא מת כי הגוף שלו מעוך על הכביש או משהו מגעיל כזה.
נכון :-/

מעניין שלא ראית חיה מתה אף פעם לפני כן.
אומנם זה שראיתי את הכלבה שלי מתה מול העיניים שלי כשהייתי בן 6 זה חריג, אבל חוץ מזה ראיתי תרנגולות מתות, ולא מעט פעמים ראיתי חיות מתות על הכביש.
אני לא יודעת להסביר את זה, אולי זה קשור לעובדה שהכלבים שהיו בבית לא נשארו הרבה או שלא היו שלנו.

אוי זה מעולה.
כמובן שזה משתנה במידה מסוימת בין חתולים, אבל בכללי זה די נכון.
החתול שלי אוהב כשאני מלטף אותו בבטן, אבל הוא יכול בלי התראה לנצל את המצב כדי לתפוס את היד שלי עם הזרועות שלו ואז לנגוס עם הפה.
:-D:-D:-D
אם כבר מדברים על החתול שלך, קוראים לו טוני? (אני מנסה להבין האם השם משתמש שלך הוא השם של החתול)

למעלה