אני גרועה ביותר באפיה ואפילו בבישול (שזה אמור להיות קל יותר).
הייתה תקופה שעשיתי קצת נסיונות אבל כבר מזמן די ויתרתי. המקסימום שאני מבשלת זה פסטה או פירה

אבל אם אני נתקלת במתכון כמו ההוא למשהו שאמור להיות ממש קל (ועוד במיקרו אז בכלל) אז אני עלולה להתפתות לנסות לפעמים.
איך אצלך? מבשלת לפעמים? וההורים שלך בשלנים טובים ויש אצלכם ארוחות מושקעות, או שחפיף כזה?
אה, אז עכשיו אני מבינה למה רצית לנסות לעשות סופלה במיקרוגל.
אצלי בבית אימא שלי תמיד הייתה על תקן המבשלת, בשנים האחרונות היא מעודדת אותנו ללמוד לבשל, אני עדיין לא יודעת להכין דברים כמוה אבל יכולה להסתדר אם צריך.
(ואם אני לא יודעת מה לעשות, אני יכולה לפתוח מתכון, למרות שאני מעדיפה להתקשר אל אימא שלי כי היא מסבירה יותר ברור מהמתכון

)
המטרה הראשית של אימא שלי היא לדאוג שהארוחות שלנו יהיו טעימות אבל גם בריאות, היא מתה על פירות וירקות (אין לה פרי או ירק שהיא לא אוהבת), בקטע הזה אני צריכה לשאוף להיות כמוה.
אגב, בגללה הייתי בטוחה במשך שנים שמבוגרים אוכלים רק בריא ולא נוגעים בג'אנק פוד, אבל אז גיליתי שלא כולם ככה וזה היה די מפתיע. זה לא שאין לנו ג'אנק פוד בבית בכלל, אף פעם לא מנעו מאיתנו שוקולד או חטיפים אבל היה דגש על לאכול מאוזן ובריא.
נכון... ויחד עם זה אני מוצאת את זה מנחם שיש אפשרות להרדים חיות מחמד כשהן זקנות/חולות במקום לתת להן לסבול יותר מידי לחינם.
בת כמה היית כשהרדימו את הכלב הקודם?
הייתי בת 18, לא מאוד קטנה. אבל אף פעם לא הייתי בסיטואציה שהייתי צריכה להרדים כלב שלי.
גדלתי עם כלבים מגיל צעיר, לא כולם היו שלנו וגם אלו שהיו, לא היו איתנו עד שהם מתו.
לגבי המשפט הראשון שלך אני מסכימה, כי ברגע שהיה ברור שהכלב סובל לא חיכינו יותר מדי, אבל זה עדיין כואב קצת בלב. לקח לי הרבה זמן לרצות כלב חדש וזה בהחלט עזר להמשיך הלאה אבל פתאום קלטתי שגם הוא ימות מתישהו (אני כמובן מאחלת לו חיים ארוכים) ואם אני אביא בעלי חיים בהמשך חיי, זה יקרה שוב ושוב.
אני רוצה לסיים את הפסקה הזו בטון קצת יותר חיובי ולשאול ממתי את מגדלת חתולים. דיברנו על החתולה (היפה) שלך בעבר אבל אני לא זוכרת אם דיברת על חתולים אחרים (היו לך רק חתולים?)
ואם מדברים על חתולים, בשנים האחרונות יש ליותר ויותר אנשים שאני מכירה חתולים בבית, אני לא מכירה ממש חתולים ורוצה קצת להתיידד איתם אבל הבעיה היא שאני לא יודעת איך ללטף אותם, אני רגילה ללטף כלבים

יש דרך לגשת לחתולים?