שרשור אוף כיפור

didalf

Well-known member
1280_0_329c1609-c958-4098-86da-861df8f39037_.gif

הלוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
יאוו אתם לא מבינים איך התגעגעתי|מאוהב|
חשבתי שכרגיל אני אכנס מהטלפון ואגיב פחות כי זה לא נוח אבל תכלס היה לי זמן, לא היה יום שלא הייתה לנו איזה מנוחת טלפון ארוכה.
אבל אז מה קרה?? תפוז חסום בחו"ל!!!!! חשכו עיניי!!!! וככה נכפתה עליי גמילה כפויה. הרגשתי כמו ג'נקי שזקוק למנה שלו;-(
בחיי שנראה לי שתפוז זה מה שהכי התגעגעתי אליו בארץ.
עכשיו 5 בבוקר אז אני אלך לישון ומחר אגיב על הכל.

It's Always Sunny

Well-known member
חשבתי שכרגיל אני אכנס מהטלפון ואגיב פחות כי זה לא נוח אבל תכלס היה לי זמן, לא היה יום שלא הייתה לנו איזה מנוחת טלפון ארוכה.
אבל אז מה קרה?? תפוז חסום בחו"ל!!!!! חשכו עיניי!!!! וככה נכפתה עליי גמילה כפויה. הרגשתי כמו ג'נקי שזקוק למנה שלו;-(
:-0:-0
בהתחלה חשבתי שלא הגבת כי היית עסוקה בליהנות ואז קראתי את השורה האחרונה.

בחיי שנראה לי שתפוז זה מה שהכי התגעגעתי אליו בארץ.
עכשיו 5 בבוקר אז אני אלך לישון ומחר אגיב על הכל.
ברוכה השבה |חיבוק|
היה מוזר בלעדייך בפורום.
אבל השאלה החשובה יותר היא איך היה לך?

didalf

Well-known member
911 שלום אני רוצה לדווח על פשע.
זה מגריש כאילו זה לפני איזו תקופת חיים. תראה, אני לא יכולה ממש להשוות כי אני כל החיים הייתי עם טלוויזיה ומחשב ואינטרנט בבית אבל כן זכורה לי תקופה שהייתי קטנה והייתי מזפזפת בטלוויזיה (והמחשב נועד בעיקר למשחקים ולגלישה אינטרנט). זה פשוט מצחיק לחשוב שהדברים שפעם נראו לנו לגיטימיים נתפסים כמוזרים עכשיו.
היום אני לא חושבת שהייתי יושבת מול טלוויזיה ורואה מה שיש. יוצא דופן היה המקרה לפני כמה חודשים כשעברנו להוט ופתאום היה vod וערוצים עם סדרות ישנות ואני הייתי בתקופה שלא התחשק לי לחפש משהו באופן אקטיבי, אז הדלקתי טלוויזיה וראיתי מה שיש.
אצלך בטח החוויה היא שונה.
אני עדיין מזפזפת.

Lhuna3

Well-known member
911 שלום אני רוצה לדווח על פשע.
:-D מאוחר מידי.

איזה כיף שחזרת, באמת היה מוזר פה |פטיש| וגם איזה מוזר שתפוז חסום! 8-*
בעצם אני זוכרת שגם לדילן היו בעיות כאלו מתישהו.
יאללה יש לך שאלון לענות עליו!
נ.ב. שמחתי בשבילך לפני כמה ימים כשראיתי כותרת בהארץ (בפייסבוק, לא מנויה) שטיילור סוויפט שברה שיא בבילבורד ש-10 המקומות הראשונים היו שלה או משהו כזה... בטוחה שאת יודעת.

didalf

Well-known member
איזה כיף שחזרת, באמת היה מוזר פה |פטיש|
תודה|לב|
וגם איזה מוזר שתפוז חסום! 8-*
בעצם אני זוכרת שגם לדילן היו בעיות כאלו מתישהו.
זהו אני גם נזכרתי אחרי כמה רפרושים חסרי תוחלת שלדילן גם הייתה בעיה כזאת.
יאללה יש לך שאלון לענות עליו!
חחח בדרך! הלכתי לסופר ולאכול קודם.
נ.ב. שמחתי בשבילך לפני כמה ימים כשראיתי כותרת בהארץ (בפייסבוק, לא מנויה) שטיילור סוויפט שברה שיא בבילבורד ש-10 המקומות הראשונים היו שלה או משהו כזה... בטוחה שאת יודעת.
ברור|מאוהב| מלכה|כתר||כתר|

It's Always Sunny

Well-known member
יש מנחה, ודיברתי איתה על זה ואחר כך גם העלתי את זה בקבוצה וסיכמנו שאם אחרים רואים שאני לא מדברת אז ינסו לעודד אותי לדבר, בפועל זה לא ממש קורה ובאותו רגע שזה קרה לא הייתי במצב של להגן על עצמי ואף אחד אחר לא יעשה את זה עבורי. אז המסקנה שהגעתי אליה שפשוט לא משתלם לי לדבר על דברים שחשובים לי.
זה פשוט מרגיז איך בשתי הפעמים שניסיתי להיפתח הפריעו לי ואף אחד לא עשה משהו לגבי זה. כי זה מעצים עוד יותר את התחושה שאני לא חשובה ושבכלל לא כדאי להתאמץ ולדבר על מה שקשה לי. ואני לא מבינה איך יכול להיות שהמנחה ראתה שהייתי באמצע וזה נקטע בגלל אירועים חיצוניים והיא לא חזרה אליי. וזה לא שהיא לא שמה, ברור לי במאה אחוזים שהיא מודעת לכל מה שמתרחש בקבוצה. זה מרגיש לי כאילו אני שקופה ושלאף אחד לא אכפת ממני שם. אפילו שחברי הקבוצה אמרו לי שאני נפתחת וזה מעניין אותם, זו לא התחושה שאני מקבלת, אני מרגישה שאני אוויר ואני מבזבזת את הזמן שלי.
זה נופל על רגשי הנחיתות בול וזה מה שגרם לי לתהות האם אני הבעיה, אולי אני מעבירה תחושה כלשהי שגורמת להם לחשוב שאני לא רוצה לדבר.
אחרי זה שלא יתהו למה אני מסרבת לשתף את מה שעובר עליי...
לראשונה אחרי הרבה זמן, הרגשתי שמישהו רואה מה עובר עליי, מבין אותי ונותן לי מקום מבלי לבטל את הדברים שאמרתי. זו הרגשה שאני לא יודעת מה לעשות איתה כרגע.
כאילו במשפט אחד היא הצליחה להוציא ממני יותר ממה שאני מוציאה במקומות אחרים ונתנה לי מקום לשחרר רגשות שהרגשתי שזה לא בסדר עבורי להרגיש, כנראה שאחרי כל התקופה המחורבנת שאני חווה לאחרונה, בסך הכל הייתי צריכה מישהו שיגיד לי שזה בסדר להרגיש את מה שאני מרגישה ולא למצוא פתרון.
וסוף סוף הצלחתי לבכות בכי משחרר ולא סתם ולהרגיש רע עם זה שאני עצובה.

Lhuna3

Well-known member
לראשונה אחרי הרבה זמן, הרגשתי שמישהו רואה מה עובר עליי, מבין אותי ונותן לי מקום מבלי לבטל את הדברים שאמרתי. זו הרגשה שאני לא יודעת מה לעשות איתה כרגע.
כאילו במשפט אחד היא הצליחה להוציא ממני יותר ממה שאני מוציאה במקומות אחרים ונתנה לי מקום לשחרר רגשות שהרגשתי שזה לא בסדר עבורי להרגיש, כנראה שאחרי כל התקופה המחורבנת שאני חווה לאחרונה, בסך הכל הייתי צריכה מישהו שיגיד לי שזה בסדר להרגיש את מה שאני מרגישה ולא למצוא פתרון.
וסוף סוף הצלחתי לבכות בכי משחרר ולא סתם ולהרגיש רע עם זה שאני עצובה.
וואו זה טוב לשמוע! |חיבוק|

למעלה