שרשור אוף כיפור

It's Always Sunny

Well-known member
הרבה עניינים בריאותיים... אבנים בכליות זה אחד הדברים שאני ממש מפחדת מהם. איך זה הסתדר אצלך, קיבלת איזה תרופה שהמיסה אותה או שהיה צריך משהו יותר רציני? את כמובן לא צריכה לפרט אם זה אישי מידי!
תורים ארוכים לרופאים עכשיו זה קטע ממש מעצבן.
וכמובן שתהיה החלמה מהירה למרפק!
תודה רבה!
נתנו לי תרופה שממיסה, הלכתי לעשות אולטרסאונד, אבל אז האורולוג שלח אותי לעשות MRI כי הוא פחד שהאבן עדיין תקועה, אבל מסתבר שהכל היה בסדר.

(למרות שכתבת פעמיים מפרק, אני מניחה שזה המרפק ;-))
צודקת! תודה, תיקנתי :-):

החלמה מהירה וחסרת בעיות!
תודה רבה!

dilia snake

Well-known member
החלטתי לנטוש את הרופא אא"ג הקבוע שלי כי התור אצלו היה רחוק מדי בשבילי ואין מצב שאני אוכל לחכות עד דצמבר בשביל ניקוי אוזניים (כבר עכשיו הן מציקות לי).
בתור מזכירה רפואית (של אא"ג) אני מציעה לך שתנסי להתקשר לקופת החולים/מרפאה של הרופא ותגידי שאת חושדת שיש לך דלקת באוזן ושאת חייבת בדחיפות רופא.

זה לא בדיוק כשר או אתי אבל בד"כ אם אנשים מתלוננים על דלקות אוזניים/חשד לירידה בשמיעה אני מכניסה אותם בין התורים(ואם את לא מרגישה בנוח אז פשוט כל הזמן לבדוק באתר/אפליקציה אם פתאום התפנה תור).

It's Always Sunny

Well-known member
בתור מזכירה רפואית (של אא"ג) אני מציעה לך שתנסי להתקשר לקופת החולים/מרפאה של הרופא ותגידי שאת חושדת שיש לך דלקת באוזן ושאת חייבת בדחיפות רופא.

זה לא בדיוק כשר או אתי אבל בד"כ אם אנשים מתלוננים על דלקות אוזניים/חשד לירידה בשמיעה אני מכניסה אותם בין התורים(ואם את לא מרגישה בנוח אז פשוט כל הזמן לבדוק באתר/אפליקציה אם פתאום התפנה תור).
תודה על הדאגה :-] אבל נראה לי שהדקלת זה של השיניים, האוזניים סתם מציקות לי ואני צריכה ללכת לניקוי כל כמה חודשים (שעווה)

dilia snake

Well-known member
תודה על הדאגה :-] אבל נראה לי שהדקלת זה של השיניים, האוזניים סתם מציקות לי ואני צריכה ללכת לניקוי כל כמה חודשים (שעווה)
כן, הבנתי. אבל אם לא בא לך לחכות עד דצמבר, תתקשרי ותגזימי (אבל אל תספרי להם שמזכירה אמרה לך איך לרמות :-D ).

כאבים באוזניים זה הכי נורא שיש, אז אני יותר סימפטית כלפיי כאלו שמתלוננים על זה.

dory30

Well-known member
תורים ארוכים לרופאים עכשיו זה קטע ממש מעצבן.
וכמובן שתהיה החלמה מהירה למרפק!
מצטרף לאיחולי ההבראה. מנסיוני עם קרסוליים בגיל צעיר וכתף פרוקה (3 פעמים) בגיל יותר מתקדם, זה ממש לא תענוג להיות בבתי חולים.

LeAnnDylan

Well-known member
אין בעד מה. היתרון הגדול הוא שאין צורך להשקיע בו כמו בזקן מלא- מה שאני לא חולם אפילו לגדל.
דווקא מרגיש לי שזה מצריך יותר השקעה מזקן מלא, לא?
או שפשוט אני רגילה לכל ההומלסים פה שפשוט נותנים לזקן שלהם לגדול מבלי לטרוח לטפח אותו|חבול|
אני מרגישה שהיה לי שבוע שלא היה בו כלום והיה בו הרבה בו זמנית.
החלטתי לנטוש את הרופא אא"ג הקבוע שלי כי התור אצלו היה רחוק מדי בשבילי ואין מצב שאני אוכל לחכות עד דצמבר בשביל ניקוי אוזניים (כבר עכשיו הן מציקות לי).
חוץ מזה, נראה לי שהגזמתי עם המתוק לאחרונה כי יכול להיות שמתחיל לי חור (או דלקת, לא יודעת מה יותר גרוע). שזה גם מתקשר לי לנושא נוסף, התור לאורולוג שקבעתי לעוד חודש. זה לא משהו מיוחד רק מעקב, לפני שמונה חודשים הייתי במיון וגילו שיש לי אבן בכליה, אבל עכשיו הכל בסדר. כשהלכתי לאורולוג הוא המליץ (מעבר לשתיית מים) לאכול בריא: להפחית בשר אדום ומתוק, לאכול יותר ירקות. אני אוהבת לאכול בריא, הבעיה היא שאני אוהבת לאכול מתוקים באותה מידה |פנים| בהתחלה באמת הקפדתי אבל מאז המשמעת התרופפה ואני קצת חוששת ללכת אליו :-D (למרות שברור שאלך).
לא ידעתי שאכילת מתוקפים משפיעה על אבנים בכליות8-* כאילו נראה לי שהדיפולט של כל רופא זה להמליץ על אכילה בריאה. והרי ברור שאכילה מרובה של מתוקים היא לא הכי בריאה, אבל לא חשבתי שיש קשר ישיר בין זה לבין אבנים בכליות8-*
בכל אופן, מקווה שתרגישי טוב יותר במהרה|חיבוק|
ואתמול איבדתי שיווי משקל ונפלתי, הפציעה בברך הייתה פחות חמורה מהמרפק, כנראה שהמכנסיים עזרו לרכך את המכה בברך. המסקנה שיצאתי איתה כמובן הייתה שאם היה קר מספיק כדי ללבוש חולצה ארוכה, היה לי שפשוף על המרפק במקום הפציעה שיש לי :-D (זה כנראה המקום לציין שזה בצחוק, המצב האידיאלי היה שאני לא איפול ואפצע בכלל).
אאוווץ', גם אני התרסקתי לפני איזה שבוע ודפקתי את הברך. הענין הוא שלמראית עין זה נראה רק שפשוף לא רציני. אבל נראה לי שממש עיקמתי את הברך כי במשך איזה כמה ימים בקושי הצלחתי להירדם מרוב כאבים. שכבתי על הגב עם רגל ישרה והרגשתי כאילו מישהו נשען לי עם כל משקל הגוף שלו על הברך ומנסה לכופף אותה לצד השני. הבעיה היא שלהניח כרית מתחת לברך כדי שהרגל לא תהיה מתוחה מידי היה אפילו יותר כואב מליישר את הברך|חבול| אז אני איתך, השאיפה היא אכן שלא ניפול בכלל|הלוואי|

It's Always Sunny

Well-known member
לא ידעתי שאכילת מתוקפים משפיעה על אבנים בכליות8-* כאילו נראה לי שהדיפולט של כל רופא זה להמליץ על אכילה בריאה. והרי ברור שאכילה מרובה של מתוקים היא לא הכי בריאה, אבל לא חשבתי שיש קשר ישיר בין זה לבין אבנים בכליות8-*
בכל אופן, מקווה שתרגישי טוב יותר במהרה|חיבוק|
תודה רבה!

אאוווץ', גם אני התרסקתי לפני איזה שבוע ודפקתי את הברך. הענין הוא שלמראית עין זה נראה רק שפשוף לא רציני. אבל נראה לי שממש עיקמתי את הברך כי במשך איזה כמה ימים בקושי הצלחתי להירדם מרוב כאבים. שכבתי על הגב עם רגל ישרה והרגשתי כאילו מישהו נשען לי עם כל משקל הגוף שלו על הברך ומנסה לכופף אותה לצד השני. הבעיה היא שלהניח כרית מתחת לברך כדי שהרגל לא תהיה מתוחה מידי היה אפילו יותר כואב מליישר את הברך|חבול| אז אני איתך, השאיפה היא אכן שלא ניפול בכלל|הלוואי|
איך את מרגישה עכשיו? הלכת לבדיקה?
מקווה שאת מרגישה בטוב :-):

It's Always Sunny

Well-known member
מבלי להיכנס ליותר מדי פרטים (נושא קצת רגיש אצלי), אתמול והיום הבהירו לי שוב שאני לא יכולה להתעלם מהבעיות שלי :-/ אבל גם שאין לי מושג איך להתנהל בעולם וכשאני ניצבת בפני אתגר, בא לי להיכנס למיטה.
אתמול הייתה לי אינטראקציה עם מישהו שבאה מכוונות טובות אבל השאירה אותי מתוסכלת, גם היום זה המשיך ובא לי לבכות מהמחשבה על זה :-/ זה משאיר אצלי מועקה בלב ואני מרגישה חסרת אונים בסיטואציה הזו.
אני לא מצפה לפתרון, רק רציתי לפרוק.

Lhuna3

Well-known member
מבלי להיכנס ליותר מדי פרטים (נושא קצת רגיש אצלי), אתמול והיום הבהירו לי שוב שאני לא יכולה להתעלם מהבעיות שלי :-/ אבל גם שאין לי מושג איך להתנהל בעולם וכשאני ניצבת בפני אתגר, בא לי להיכנס למיטה.
אתמול הייתה לי אינטראקציה עם מישהו שבאה מכוונות טובות אבל השאירה אותי מתוסכלת, גם היום זה המשיך ובא לי לבכות מהמחשבה על זה :-/ זה משאיר אצלי מועקה בלב ואני מרגישה חסרת אונים בסיטואציה הזו.
אני לא מצפה לפתרון, רק רציתי לפרוק.
|נחמה| אוי, נשמע כמו אירוע מבאס...
שמחה ששיתפת, והלוואי שהיום יהיה לך יום טוב יותר!

dory30

Well-known member
דווקא מרגיש לי שזה מצריך יותר השקעה מזקן מלא, לא?
או שפשוט אני רגילה לכל ההומלסים פה שפשוט נותנים לזקן שלהם לגדול מבלי לטרוח לטפח אותו|חבול|
תקראי בטקסט שצירפתי ותראי שממש לא. כמו שזה נראה כרגע, אני נשאר איתו לעוד לפחות כמה ימים.

dory30

Well-known member
מהמרת עוד שבועיים.
את אופטימית, לונה. כבר עכשיו מגרד לי ובעוד שלישי הטמפרטורות עולות- אז זה יהיה גרוע יותר. להערכתי, עד אמצע השבוע בגג. מה גם שיש שם יותר שערות לבנות ממה שחשבתי. ג'ורג' מייקל בשנות הסמים שלו נראה טוב יותר ממני.

dory30

Well-known member
אני מהמר על שנה ושלושת רבע.
זה הזמן שאני בנתיים מחזיק.
ואני מאוד אוהב את הלבן בזקן
לא סביר, אבל תודה על העידוד. מעניין שלפני 2013-14 לא היה פופולרי לגדל זיפים וזקן. מאז זה נהיה פופלרי, לדעתי בגלל דאעש.

dilia snake

Well-known member
בת 31, נחשבת בעיני רוב האנשים לאינטליגנטית (ברמה זו או אחרת) ועדיין למרות שהיא רואה שיש סיכוי לגשם בערב הולכת לעבודה עם נעלי עקב(5 ס"מ, בקטנה) וללא מטרייה, מופתעת שהתחזית יכולה להיות מדויקת, רצה עם ברך וחצי על עקבים כל הדרך הבייתה(10 דק' הליכה).

(אבל לפחות למדה, ולא לבשה גופייה לבנה וחצאית כמו בחמישי)

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
עשיתי עץ או פלי, כשפלי לטובת הזקנקן. יצא פלי, אז גם מחר הוא יישאר.

למעלה