אני לא.[משולש העצבות]
אני מניח שזה נחשב סרט אינדי. ראיתי באמת שכתוב שהוא יצא בנתיים במעט מאוד אולמות בארה"ב.
רגע, חשבתי שאת גרה בלוז אנג'לס...
אם זה לא יגיע לקולנוע ליד הבית סביר להניח שזה לא יקרה. בכל זאת אין שם באמת שחקנים שבשבילם אני אעשה את הנסיעה.ראיתי באחד הביקורות שכתוב שזה סרט ששווה לראות באולם מלא אנשים ואני די מסכים.
אה, לא התכוונתי כמו שאתה חושב.אבל זה יהיה שווה גם בטלוויזיה.
למה את חושבת שהוא יופיע באפל?
באמת איפה יעל? הלווו אני צריכה המשך לסיפור של מוישל'ה!@Aranel Nenharma איפה את?
שמחת תורה ואתם יודעים מה זה אומר.
השכנים הנוראיים שלי מכים בפעם העשירית.
מוזיקה חסידית, הם עושים הקפות ואלוהים יודע מה עוד(מה עושים בכלל בשמחת תורה?) יש כל מיני שירים דתיים בפול ווליום.
קריוקי?
נשמע כיףמוזיקה חסידית, הם עושים הקפות ואלוהים יודע מה עוד(מה עושים בכלל בשמחת תורה?) יש כל מיני שירים דתיים בפול ווליום.
עכשיו הם שרים "הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך".
לפי המשתמע זה טרנד לא חדש, נכון?מוזיקה חסידית, הם עושים הקפות ואלוהים יודע מה עוד(מה עושים בכלל בשמחת תורה?) יש כל מיני שירים דתיים בפול ווליום.
הם עושים את זה פעמיים בשנה, שמחת תורה ומימונה.לפי המשתמע זה טרנד לא חדש, נכון?
מקווה בשבילך שזה ייפסק בקרוב![]()
אוף ממש מבאסהם עושים את זה פעמיים בשנה, שמחת תורה ומימונה.
זה לא ייפסק לפני 12-1 ולעזאזל החוקים של הרעש(והפיקוח והמשטרה לא יעשו כלום אם נזמין אותם בטענה שהם מפרים את החוק, ייתנו להם לעשות מה שהם רוצים).
עכשיו הם שוב שרים את זה.מוזיקה חסידית, הם עושים הקפות ואלוהים יודע מה עוד(מה עושים בכלל בשמחת תורה?) יש כל מיני שירים דתיים בפול ווליום.
הרבה עניינים בריאותיים... אבנים בכליות זה אחד הדברים שאני ממש מפחדת מהם. איך זה הסתדר אצלך, קיבלת איזה תרופה שהמיסה אותה או שהיה צריך משהו יותר רציני? את כמובן לא צריכה לפרט אם זה אישי מידי!אני מרגישה שהיה לי שבוע שלא היה בו כלום והיה בו הרבה בו זמנית.
החלטתי לנטוש את הרופא אא"ג הקבוע שלי כי התור אצלו היה רחוק מדי בשבילי ואין מצב שאני אוכל לחכות עד דצמבר בשביל ניקוי אוזניים (כבר עכשיו הן מציקות לי).
חוץ מזה, נראה לי שהגזמתי עם המתוק לאחרונה כי יכול להיות שמתחיל לי חור (או דלקת, לא יודעת מה יותר גרוע). שזה גם מתקשר לי לנושא נוסף, התור לאורולוג שקבעתי לעוד חודש. זה לא משהו מיוחד רק מעקב, לפני שמונה חודשים הייתי במיון וגילו שיש לי אבן בכליה, אבל עכשיו הכל בסדר. כשהלכתי לאורולוג הוא המליץ (מעבר לשתיית מים) לאכול בריא: להפחית בשר אדום ומתוק, לאכול יותר ירקות. אני אוהבת לאכול בריא, הבעיה היא שאני אוהבת לאכול מתוקים באותה מידהבהתחלה באמת הקפדתי אבל מאז המשמעת התרופפה ואני קצת חוששת ללכת אליו
(למרות שברור שאלך).
ואתמול איבדתי שיווי משקל ונפלתי, הפציעה בברך הייתה פחות חמורה מהמפרק, כנראה שהמכנסיים עזרו לרכך את המכה בברך. המסקנה שיצאתי איתה כמובן הייתה שאם היה קר מספיק כדי ללבוש חולצה ארוכה, היה לי שפשוף על המפרק במקום הפציעה שיש לי(זה כנראה המקום לציין שזה בצחוק, המצב האידיאלי היה שאני לא איפול ואפצע בכלל).
מה זה זקן צרפתי?התערבתי עם עצמי על דבר טיפשי מאוד- לגדל זקן צרפתי במשך שבוע. לרוב אני מתגלח כמעט יום יום וכמעט באופן מלא. השיא שלי ארבעה ימים ואני רוצה לשבור אותו, בין היתר כי נחתכתי בגילוח באזור הסנטר. אבל סתם, לראות איך הזיפים הלבנים מתחילים להופיע. אני כבר יומיים בזה ונראה כמו ג'ורג' מייקל (הזמר, לא הדמות) בתקופה של "אולדר". רק שלו היה שיער ואני מקריח.
תראי בקישור. אצלי זה תמיד זקן צרפתי מלא:מה זה זקן צרפתי?
תודהתראי בקישור. אצלי זה תמיד זקן צרפתי מלא:
![]()
עיצוב זקן צרפתי: המדריך לזקן צרפתי מושלם | המגזין לגבר המזוקן
זקן צרפתי הוא אחד מעיצובי הזקן הנחשקים ביותר. במאמר הזה נלמד אתכם את כל מה שאתם צריכים לדעת על עיצוב זקן צרפתי. כנסו עכשיו!www.beards.co.il
אין בעד מה. היתרון הגדול הוא שאין צורך להשקיע בו כמו בזקן מלא- מה שאני לא חולם אפילו לגדל.תודה![]()
היה לי פעם זקן צרפתי, ואז נזכרתי שאני עצלן מדי להתגלח, ועכשיו יש לי זקן מלאהתערבתי עם עצמי על דבר טיפשי מאוד- לגדל זקן צרפתי במשך שבוע. לרוב אני מתגלח כמעט יום יום וכמעט באופן מלא. השיא שלי ארבעה ימים ואני רוצה לשבור אותו, בין היתר כי נחתכתי בגילוח באזור הסנטר. אבל סתם, לראות איך הזיפים הלבנים מתחילים להופיע. אני כבר יומיים בזה ונראה כמו ג'ורג' מייקל (הזמר, לא הדמות) בתקופה של "אולדר". רק שלו היה שיער ואני מקריח.
החלמה מהירה וחסרת בעיות!אני מרגישה שהיה לי שבוע שלא היה בו כלום והיה בו הרבה בו זמנית.
החלטתי לנטוש את הרופא אא"ג הקבוע שלי כי התור אצלו היה רחוק מדי בשבילי ואין מצב שאני אוכל לחכות עד דצמבר בשביל ניקוי אוזניים (כבר עכשיו הן מציקות לי).
חוץ מזה, נראה לי שהגזמתי עם המתוק לאחרונה כי יכול להיות שמתחיל לי חור (או דלקת, לא יודעת מה יותר גרוע). שזה גם מתקשר לי לנושא נוסף, התור לאורולוג שקבעתי לעוד חודש. זה לא משהו מיוחד רק מעקב, לפני שמונה חודשים הייתי במיון וגילו שיש לי אבן בכליה, אבל עכשיו הכל בסדר. כשהלכתי לאורולוג הוא המליץ (מעבר לשתיית מים) לאכול בריא: להפחית בשר אדום ומתוק, לאכול יותר ירקות. אני אוהבת לאכול בריא, הבעיה היא שאני אוהבת לאכול מתוקים באותה מידהבהתחלה באמת הקפדתי אבל מאז המשמעת התרופפה ואני קצת חוששת ללכת אליו
(למרות שברור שאלך).
ואתמול איבדתי שיווי משקל ונפלתי, הפציעה בברך הייתה פחות חמורה מהמפרק, כנראה שהמכנסיים עזרו לרכך את המכה בברך. המסקנה שיצאתי איתה כמובן הייתה שאם היה קר מספיק כדי ללבוש חולצה ארוכה, היה לי שפשוף על המפרק במקום הפציעה שיש לי(זה כנראה המקום לציין שזה בצחוק, המצב האידיאלי היה שאני לא איפול ואפצע בכלל).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.