שרשור אוף כיפור

LeAnnDylan

Well-known member
[משולש העצבות]
אני מניח שזה נחשב סרט אינדי. ראיתי באמת שכתוב שהוא יצא בנתיים במעט מאוד אולמות בארה"ב.
רגע, חשבתי שאת גרה בלוז אנג'לס...
אני לא.
זה כמו שאני אגור בחיפה ותחשוב שאני גרה בירושלים. (מבחינת מרחק)
ראיתי באחד הביקורות שכתוב שזה סרט ששווה לראות באולם מלא אנשים ואני די מסכים.
אם זה לא יגיע לקולנוע ליד הבית סביר להניח שזה לא יקרה. בכל זאת אין שם באמת שחקנים שבשבילם אני אעשה את הנסיעה.
אבל זה יהיה שווה גם בטלוויזיה.
למה את חושבת שהוא יופיע באפל?
אה, לא התכוונתי כמו שאתה חושב.
פשוט סרטים אינדיים לרוב אפשר לרכוש איזה חודש אחרי באפל או אמזון. וראיתי שזה כבר זמין לפרי-אורדר באפל, אז כשיגיע, נצפה.

It's Always Sunny

Well-known member
מוזיקה חסידית, הם עושים הקפות ואלוהים יודע מה עוד(מה עושים בכלל בשמחת תורה?) יש כל מיני שירים דתיים בפול ווליום.

עכשיו הם שרים "הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך"8-{.
לפי המשתמע זה טרנד לא חדש, נכון?
מקווה בשבילך שזה ייפסק בקרוב |הלוואי|

dilia snake

Well-known member
לפי המשתמע זה טרנד לא חדש, נכון?
מקווה בשבילך שזה ייפסק בקרוב |הלוואי|
הם עושים את זה פעמיים בשנה, שמחת תורה ומימונה.

זה לא ייפסק לפני 12-1 ולעזאזל החוקים של הרעש|בוקס|(והפיקוח והמשטרה לא יעשו כלום אם נזמין אותם בטענה שהם מפרים את החוק, ייתנו להם לעשות מה שהם רוצים).

It's Always Sunny

Well-known member
הם עושים את זה פעמיים בשנה, שמחת תורה ומימונה.

זה לא ייפסק לפני 12-1 ולעזאזל החוקים של הרעש|בוקס|(והפיקוח והמשטרה לא יעשו כלום אם נזמין אותם בטענה שהם מפרים את החוק, ייתנו להם לעשות מה שהם רוצים).
אוף ממש מבאס :-(
אין לי ממש מה להגיד חוץ מהלוואי שזה ייגמר כמה שיותר מהר |נחמה|

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
מוזיקה חסידית, הם עושים הקפות ואלוהים יודע מה עוד(מה עושים בכלל בשמחת תורה?) יש כל מיני שירים דתיים בפול ווליום.

עכשיו הם שרים "הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך"8-{.
עכשיו הם שוב שרים את זה.

אם יש אלוהים, אני בטוחה שהם רואה שהם מנסים לחפות על משהו, או שהם לא בטוחים באהבה שלהם לאלוהים. בכול אופן זה מזיע ממאמץ(ואני כבר לא מדברת על כל הגברים שרוקדים ומזיעים אחד על השני שם, אלוהים כמעט אפשר להריח את ההומואירוטיקה דרך החלום הסגור שלי).

It's Always Sunny

Well-known member
אני מרגישה שהיה לי שבוע שלא היה בו כלום והיה בו הרבה בו זמנית.
החלטתי לנטוש את הרופא אא"ג הקבוע שלי כי התור אצלו היה רחוק מדי בשבילי ואין מצב שאני אוכל לחכות עד דצמבר בשביל ניקוי אוזניים (כבר עכשיו הן מציקות לי).
חוץ מזה, נראה לי שהגזמתי עם המתוק לאחרונה כי יכול להיות שמתחיל לי חור (או דלקת, לא יודעת מה יותר גרוע). שזה גם מתקשר לי לנושא נוסף, התור לאורולוג שקבעתי לעוד חודש. זה לא משהו מיוחד רק מעקב, לפני שמונה חודשים הייתי במיון וגילו שיש לי אבן בכליה, אבל עכשיו הכל בסדר. כשהלכתי לאורולוג הוא המליץ (מעבר לשתיית מים) לאכול בריא: להפחית בשר אדום ומתוק, לאכול יותר ירקות. אני אוהבת לאכול בריא, הבעיה היא שאני אוהבת לאכול מתוקים באותה מידה |פנים| בהתחלה באמת הקפדתי אבל מאז המשמעת התרופפה ואני קצת חוששת ללכת אליו :-D (למרות שברור שאלך).
ואתמול איבדתי שיווי משקל ונפלתי, הפציעה בברך הייתה פחות חמורה מהמרפק, כנראה שהמכנסיים עזרו לרכך את המכה בברך. המסקנה שיצאתי איתה כמובן הייתה שאם היה קר מספיק כדי ללבוש חולצה ארוכה, היה לי שפשוף על המרפק במקום הפציעה שיש לי :-D (זה כנראה המקום לציין שזה בצחוק, המצב האידיאלי היה שאני לא איפול ואפצע בכלל).

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
החלטתי לנטוש את הרופא אא"ג הקבוע שלי כי התור אצלו היה רחוק מדי בשבילי ואין מצב שאני אוכל לחכות עד דצמבר בשביל ניקוי אוזניים (כבר עכשיו הן מציקות לי).
חוץ מזה, נראה לי שהגזמתי עם המתוק לאחרונה כי יכול להיות שמתחיל לי חור (או דלקת, לא יודעת מה יותר גרוע). שזה גם מתקשר לי לנושא נוסף, התור לאורולוג שקבעתי לעוד חודש. זה לא משהו מיוחד רק מעקב, לפני שמונה חודשים הייתי במיון וגילו שיש לי אבן בכליה, אבל עכשיו הכל בסדר. כשהלכתי לאורולוג הוא המליץ (מעבר לשתיית מים) לאכול בריא: להפחית בשר אדום ומתוק, לאכול יותר ירקות. אני אוהבת לאכול בריא, הבעיה היא שאני אוהבת לאכול מתוקים באותה מידה |פנים| בהתחלה באמת הקפדתי אבל מאז המשמעת התרופפה ואני קצת חוששת ללכת אליו :-D (למרות שברור שאלך).
ואתמול איבדתי שיווי משקל ונפלתי, הפציעה בברך הייתה פחות חמורה מהמפרק, כנראה שהמכנסיים עזרו לרכך את המכה בברך. המסקנה שיצאתי איתה כמובן הייתה שאם היה קר מספיק כדי ללבוש חולצה ארוכה, היה לי שפשוף על המפרק במקום הפציעה שיש לי :-D (זה כנראה המקום לציין שזה בצחוק, המצב האידיאלי היה שאני לא איפול ואפצע בכלל).
הרבה עניינים בריאותיים... אבנים בכליות זה אחד הדברים שאני ממש מפחדת מהם. איך זה הסתדר אצלך, קיבלת איזה תרופה שהמיסה אותה או שהיה צריך משהו יותר רציני? את כמובן לא צריכה לפרט אם זה אישי מידי!
תורים ארוכים לרופאים עכשיו זה קטע ממש מעצבן.
וכמובן שתהיה החלמה מהירה למרפק!
(למרות שכתבת פעמיים מפרק, אני מניחה שזה המרפק ;-))

dory30

Well-known member
התערבתי עם עצמי על דבר טיפשי מאוד- לגדל זקן צרפתי במשך שבוע. לרוב אני מתגלח כמעט יום יום וכמעט באופן מלא. השיא שלי ארבעה ימים ואני רוצה לשבור אותו, בין היתר כי נחתכתי בגילוח באזור הסנטר. אבל סתם, לראות איך הזיפים הלבנים מתחילים להופיע. אני כבר יומיים בזה ונראה כמו ג'ורג' מייקל (הזמר, לא הדמות) בתקופה של "אולדר". רק שלו היה שיער ואני מקריח.

It's Always Sunny

Well-known member
התערבתי עם עצמי על דבר טיפשי מאוד- לגדל זקן צרפתי במשך שבוע. לרוב אני מתגלח כמעט יום יום וכמעט באופן מלא. השיא שלי ארבעה ימים ואני רוצה לשבור אותו, בין היתר כי נחתכתי בגילוח באזור הסנטר. אבל סתם, לראות איך הזיפים הלבנים מתחילים להופיע. אני כבר יומיים בזה ונראה כמו ג'ורג' מייקל (הזמר, לא הדמות) בתקופה של "אולדר". רק שלו היה שיער ואני מקריח.
מה זה זקן צרפתי?

dory30

Well-known member

It's Always Sunny

Well-known member

Lion_Heart

Well-known member
היה לי פעם זקן צרפתי, ואז נזכרתי שאני עצלן מדי להתגלח, ועכשיו יש לי זקן מלא

Lion_Heart

Well-known member
ואתמול איבדתי שיווי משקל ונפלתי, הפציעה בברך הייתה פחות חמורה מהמפרק, כנראה שהמכנסיים עזרו לרכך את המכה בברך. המסקנה שיצאתי איתה כמובן הייתה שאם היה קר מספיק כדי ללבוש חולצה ארוכה, היה לי שפשוף על המפרק במקום הפציעה שיש לי :-D (זה כנראה המקום לציין שזה בצחוק, המצב האידיאלי היה שאני לא איפול ואפצע בכלל).
החלמה מהירה וחסרת בעיות!

למעלה