שרשור אוף כיפור

didalf

Well-known member
והאם קיבלת אישור מהנהלת הפורום לטוס?
בתור סגנית מנהל מטעם עצמי נתתי לעצמי אישור לטוס.

אני קבוע אחראי הכנסת הכלים למדיח.
בסדר אחרי שמכניסים למדיח יש עוד שבעתלפים כלי הגשה קופסאות וסירים לשטוף.

אני פעם החלטתי שאם אחי יגע בכלים המלוכלכים כולנו נמות ממחלות מעיים(או צהבת) וכולם במשפחה זרמו איתי(כי הוא באמת השאיר כלים מלוכלכים אחרי ששטף אותם או לא טרח לשים אותם במקום הנכון) ועכשיו מי שבעיקר נדפקת זו אני(אבל לפחות אני לא אקבל צהבת או זיהום במעיים).
טעות.
אני אילפתי את אחי הקטן לעשות כלים. תמיד אחרי ארוחה אני ואחותי מפנות והכל ומשאירות לו את הכלים.
למרבה הצער שוטף הכלים שלי ברח לבוליביה בחגים האלה והשאיר לנו ערמות|שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה זאת אומרת בחצר? |תוהה| אתה רציני?
לא בחצר באוהל.
יחידות דיור בחצר.
זה מה שיש בכל המושבים.
המשפחה המורחבת שלך גדולה?
יש לי בסה"כ 15 בני דודים
ובשלב הזה להם כבר יש לפחות 30 ילדים
זה הרבה ביחס למשפחות אשכנזיות חילוניות
גם מכובד
כמה אחיינים כבר יש לך?
שיהיה בריא, אבא שלך, בין הקישוט של הסוכה לכלים, נראה שיש לו הרבה כוח.
לחלוטין. טפו טפו טפו איכשהו הוא מאוד בריא בגיל 76.
לא שזה גיל שצריך להיות במיטה כל הזמן (אם כי אבא שלו כבר היה בכיסא גלגלים בגיל הזה)
אבל אבא שלי כל הזמן בפעולהומסדר דברים בחצר, עוזר לאנשים במשפחה לעבור דירה.
אחייין שלי בן ה22 היה ארחאי כיסוח הדשא, אבל נסע לטיול בהודו לפני חודש ומאז אבא שלי לקח על עצמו את כיסוח הדשא
(זה מצב שבו כולנו חושבים שזה לא משהו שהוא צריך לעשות, אבל אף אחד לא רוצה להציע לעשות את זה בעצמו)
אבל אם אתה עושה את זה, הוא בסדר עם זה?
אני פעם החלטתי שאם אחי יגע בכלים המלוכלכים כולנו נמות ממחלות מעיים(או צהבת) וכולם במשפחה זרמו איתי(כי הוא באמת השאיר כלים מלוכלכים אחרי ששטף אותם או לא טרח לשים אותם במקום הנכון) ועכשיו מי שבעיקר נדפקת זו אני(אבל לפחות אני לא אקבל צהבת או זיהום במעיים).
כשאני עושה את הכנסת הכלים הבעיה היא הפוכה.
אני מאמין שגם כשמכניסים למדיח צריך לנקות קצת את הכלים לפני כדי שיתנקו במדיח טוב יותר. ולפעמים אני כמעט מנקה אותם לחלוטין לפני שאני מכניס למדיח (כלומר ברמה שלא ברור כר למה צריך מדיח)
בתור סגנית מנהל מטעם עצמי נתתי לעצמי אישור לטוס.
מזכיר לי את זה שרון היה נותן לעצמו רשות לעשות מה שבא לו בפארקים בפאוני.
בסדר אחרי שמכניסים למדיח יש עוד שבעתלפים כלי הגשה קופסאות וסירים לשטוף.
כן נכון. אותם לרוב לא אני עושה.
אבל זה בעיקר בגלל שאצל אבא שלי הסקוטש תמיד ספוגי באופן שמרגיש לי מוגזם וגם אין לו מעמד נורמלי לייבוש כלים.
טעות.
אני אילפתי את אחי הקטן לעשות כלים. תמיד אחרי ארוחה אני ואחותי מפנות והכל ומשאירות לו את הכלים.
למרבה הצער שוטף הכלים שלי ברח לבוליביה בחגים האלה והשאיר לנו ערמות|שפם|
יפה מאוד שאילפת אותו (אני מניח שהשתמשת בשיטה של לתת חטיפים קטנים לאכול ואולי כזה קליקר.
אבל לאלף זה לא מספיק. אם היית לו רצועה אז הוא לא היה מצליח לברוח

It's Always Sunny

Well-known member
לא בחצר באוהל.
יחידות דיור בחצר.
זה מה שיש בכל המושבים.
אה, אוקיי :-): פשוט הדגשת שאתה גר ביחידת דיור ועל אחותך והמשפחה שלך רשמת שהם גרים בחצר. עכשיו הכל מובן.
אז אתם בעצם נחשבים שכנים?

יש לי בסה"כ 15 בני דודים
ובשלב הזה להם כבר יש לפחות 30 ילדים
זה הרבה ביחס למשפחות אשכנזיות חילוניות
בהחלט.

גם מכובד
כמה אחיינים כבר יש לך?
4 :-):

לחלוטין. טפו טפו טפו איכשהו הוא מאוד בריא בגיל 76.
לא שזה גיל שצריך להיות במיטה כל הזמן (אם כי אבא שלו כבר היה בכיסא גלגלים בגיל הזה)
אבל אבא שלי כל הזמן בפעולהומסדר דברים בחצר, עוזר לאנשים במשפחה לעבור דירה.
אחייין שלי בן ה22 היה ארחאי כיסוח הדשא, אבל נסע לטיול בהודו לפני חודש ומאז אבא שלי לקח על עצמו את כיסוח הדשא
כל הכבוד לו.

(זה מצב שבו כולנו חושבים שזה לא משהו שהוא צריך לעשות, אבל אף אחד לא רוצה להציע לעשות את זה בעצמו)
:-D

כשאני עושה את הכנסת הכלים הבעיה היא הפוכה.
אני מאמין שגם כשמכניסים למדיח צריך לנקות קצת את הכלים לפני כדי שיתנקו במדיח טוב יותר. ולפעמים אני כמעט מנקה אותם לחלוטין לפני שאני מכניס למדיח (כלומר ברמה שלא ברור כר למה צריך מדיח)
אבל ככה צריך לעשות, כאילו לא ברמה של לנקות אותם אבל להעביר עליהם שטיפה קלה.

:-D

didalf

Well-known member

אבל לאלף זה לא מספיק. אם היית לו רצועה אז הוא לא היה מצליח לברוח
צודק, כשהוא יחזור אני אשים לו רצועה שלא יברח שוב.

didalf

Well-known member
מה הקטע של תפוז עם פרסומות לבולבולים?!
אני מאשימה את הפורום הזה ושרשורי הזימה שלכם|שפם|
הפכנו רשמית לאתר פורנו😂
יש לי חוסם פרסומות אז אין לי מושג על מה את מדברת, אבל איך אנחנו יודעים שזה לא פרסומות מותאמות אישית לך?:-P:

It's Always Sunny

Well-known member
אתמול בלילה רציתי ללכת לסל כביסה, המסדרון היה חשוך אבל אמרתי שאני אסתדר בכמה צעדים האלה עד שאני אגיע למתג. מסתבר שלא ממש הסתדרתי כי נתקלתי במשהו ונפלתי והמשהו שנתקלתי בו היה הכלב שלי 😬 בזמן שנפלתי בטעות בעטתי בו, מסכן שלי.
אבל הוא שכח מהר כי אחרי כמה דקות הוא הגיע לחדר שלי וביקש לעלות על המיטה שלי. יש פעמים שבהן הוא רק מבקש רשות לעלות אבל הפעם הוא ממש קפץ עם הרגליים הקדמיות ולא ויתר עד שעזרתי לו.

Lhuna3

Well-known member
מה הקטע של תפוז עם פרסומות לבולבולים?!
אני מאשימה את הפורום הזה ושרשורי הזימה שלכם|שפם|
הפכנו רשמית לאתר פורנו😂
חחח היום נכנסתי בטלפון וראיתי את מה שאת כנראה התכוונת אליו :-D זה לא פרסומת, הקטע הוא שבין כל הבאנרים של הפרסומות והכתבות למטה, תפוז מכניסים פה ושם גם קישור לפרופיל של משתמש אקראי בפורומים, עם תמונת האווטאר שלו והכינוי.
פעם למשל ראיתי שם את האווטאר של ניק עם התרנגול על הראש ומתחת הכינוי "טוני החתול".
אז מסתבר שיש פה משתמש עם התמונה הזאת |פנים|

LeAnnDylan

Well-known member
אתמול בלילה רציתי ללכת לסל כביסה, המסדרון היה חשוך אבל אמרתי שאני אסתדר בכמה צעדים האלה עד שאני אגיע למתג. מסתבר שלא ממש הסתדרתי כי נתקלתי במשהו ונפלתי והמשהו שנתקלתי בו היה הכלב שלי 😬 בזמן שנפלתי בטעות בעטתי בו, מסכן שלי.
אבל הוא שכח מהר כי אחרי כמה דקות הוא הגיע לחדר שלי וביקש לעלות על המיטה שלי. יש פעמים שבהן הוא רק מבקש רשות לעלות אבל הפעם הוא ממש קפץ עם הרגליים הקדמיות ולא ויתר עד שעזרתי לו.
אויש מסכן.
גם הכלב של שותפה שלי זה פיקינז בן שלושתלאפים בערך. שאני כל יום אומרת לה שהיא צריכה לעשות לו אפלאוד למדף כבר כי הוא יכול להצטרף לקאסט של כמעט מלאכים. והוא בקושי הולך אבל איכשהו תמיד מוצא את עצמו בדיוק ליד הרגלים שלי כשאני במטבח ואז כל פעם שאני הולכת אחרונה אני דורכת עליו בטעות|פנים| אני תמיד מרגישה רע אבל לדעתי הוא עושה את זה בכוונה כי הוא אובדני והוא רוצה שאני אגאל אותו מיסוריו.
חחח היום נכנסתי בטלפון וראיתי את מה שאת כנראה התכוונת אליו :-D זה לא פרסומת, הקטע הוא שבין כל הבאנרים של הפרסומות והכתבות למטה, תפוז מכניסים פה ושם גם קישור לפרופיל של משתמש אקראי בפורומים, עם תמונת האווטאר שלו והכינוי.
פעם למשל ראיתי שם את האווטאר של ניק עם התרנגול על הראש ומתחת הכינוי "טוני החתול".
אז מסתבר שיש פה משתמש עם התמונה הזאת |פנים|
רק אחרי שאמרת את זה פתאום ראיתי גם את התמונה של ניק. זה אף פעם לא הופיע לי לפני.

It's Always Sunny

Well-known member
אויש מסכן.
גם הכלב של שותפה שלי זה פיקינז בן שלושתלאפים בערך. שאני כל יום אומרת לה שהיא צריכה לעשות לו אפלאוד למדף כבר כי הוא יכול להצטרף לקאסט של כמעט מלאכים. והוא בקושי הולך אבל איכשהו תמיד מוצא את עצמו בדיוק ליד הרגלים שלי כשאני במטבח ואז כל פעם שאני הולכת אחרונה אני דורכת עליו בטעות|פנים| אני תמיד מרגישה רע אבל לדעתי הוא עושה את זה בכוונה כי הוא אובדני והוא רוצה שאני אגאל אותו מיסוריו.
כמה כלבים יש לשותפה שלך? אמרת שאין לך בעיה עם כלבים אבל זה לא מפריע לך לגור עם כמה כלבים שהם בכלל לא שלך?
מסכן קטן, בטח הוא כבר עייף מהחיים :-(
ועכשיו אני מרגישה רע כשאני כותבת את התגובה הרצינית הזו וכל מה שאני יכולה להתרכז בו זה הנחירות של הכלב שלי :-D:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
כמה כלבים יש לשותפה שלך?
לא ברור.
כל פעם היא שומרת על איזה כלב שאיכשהו הופך להיות שלנו|שפם|
אמרת שאין לך בעיה עם כלבים אבל זה לא מפריע לך לגור עם כמה כלבים שהם בכלל לא שלך?
באופן עקרוני מפריע לחיות בבית עם כל דבר שהוא לא אני.
אבל באופן מעשי כל עוד הם לא בחדר שלי או במקלחת שלי לא אכפת לי כי אני מבלה את המעט זמן שאני בבית באחד משני החדרים האלה.
מסכן קטן, בטח הוא כבר עייף מהחיים :-(
הוא האמת ככה רק מאז שאמא שלו מתה לפני כמה חודשים. לפני זה הוא היה בסדר גמור
ועכשיו אני מרגישה רע כשאני כותבת את התגובה הרצינית הזו וכל מה שאני יכולה להתרכז בו זה הנחירות של הכלב שלי :-D:-D
יואו זה לא מחרפן אותך? |חבול|

It's Always Sunny

Well-known member
לא ברור.
כל פעם היא שומרת על איזה כלב שאיכשהו הופך להיות שלנו|שפם|
זה גורם לי לחשוב על ילד שמביא כלבים הביתה כל פעם הזמן :-D

באופן עקרוני מפריע לחיות בבית עם כל דבר שהוא לא אני.
אבל באופן מעשי כל עוד הם לא בחדר שלי או במקלחת שלי לא אכפת לי כי אני מבלה את המעט זמן שאני בבית באחד משני החדרים האלה.
נשמע הגיוני לחלוטין. הם מכבדים את הגבולותשלך?

הוא האמת ככה רק מאז שאמא שלו מתה לפני כמה חודשים. לפני זה הוא היה בסדר גמור
מסכן :-(:-(:-( לא פלא שהוא עצוב.

יואו זה לא מחרפן אותך? |חבול|
האמת שלא, הוא נוחר רק לכמה דקות ואז מתעורר, אם כבר יותר מעצבן שהוא נובח בלי הפסקה.
אבל כשהוא שקט הוא ממש מתוק ואוהב שמתכרבלים איתו ותמיד רוצה להיות קרוב אלינו.

LeAnnDylan

Well-known member
זה גורם לי לחשוב על ילד שמביא כלבים הביתה כל פעם הזמן :-D
לילד אפשר להגיד לא:-D
נשמע הגיוני לחלוטין. הם מכבדים את הגבולותשלך?
מי זה הם? הכלבים?
זה לא שיש להם ברירה:-D אני בועטת אותם החוצה אם הם מתקרבים אליי:-D
סתם אממ, הדלתות שלי תמיד סגורות אז זה לא שהם יכולים להיכנס.
מסכן :-(:-(:-( לא פלא שהוא עצוב.
בגלל זה אני אומרת שהוא צריך לעבור למדף!!!
אף אחד לא מקשיב לי בבית הזה|שפם|
אם כבר יותר מעצבן שהוא נובח בלי הפסקה.
|חבול||חבול|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חזרתי לפני שעה מהסרט משולש העצבות (Triangle of Sadness)
וואו איזה סרט מעולה
חלק מהזמן מטורף, חלק מהזמן מטורף מצחוק, חלק מהזמן אולי מדכא
ומעביר אמירות באופן הזוי

אני כל כך כל כך ממליץ

(אגב, לפני יומיים ראיתי את הסרט לוחמת שגם היה ממש טוב, אבל אני לא סתם בא לכאן להמליץ על סרטים טובים)

LeAnnDyIan

Well-known member
חזרתי לפני שעה מהסרט משולש העצבות (Triangle of Sadness)
וואו איזה סרט מעולה
חלק מהזמן מטורף, חלק מהזמן מטורף מצחוק, חלק מהזמן אולי מדכא
ומעביר אמירות באופן הזוי

אני כל כך כל כך ממליץ
עשית לי חשק, אני בהחלט אבדוק אותו

LeAnnDyIan

Well-known member
עשית לי חשק, אני בהחלט אבדוק אותו
תדע לך שהתכנון היה ללכת לראות את זה היום, כבר קבעתי עם השותפה ועוד חברה ואז פתאום קלטנו שזה מוצג רק בלוס אנג׳לס משום מה.
האם יש סיבה שזה לא סרט שמוצג בכל בתי הקולנוע?|תוהה|
בכל אופן ויתרנו על זה לבינתיים. נחכה שיגיע לאפל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום ראיתי את הסרט אמסטרדם
שיעניין כנראה במיוחד את עדי|חזיר| כי משחקת בו טיילור סוויפט
לסרט הזה אני אתן המלצה הפוכה מהסרט הקודם שראיתי - אל תראו אותו
הרבה שחקנים טובים, אבל סרט ממש לא טוב.
העלילה לא משהו
והעריכה הופכת את הסרט לעוד יותר רע

תדע לך שהתכנון היה ללכת לראות את זה היום, כבר קבעתי עם השותפה ועוד חברה ואז פתאום קלטנו שזה מוצג רק בלוס אנג׳לס משום מה.
האם יש סיבה שזה לא סרט שמוצג בכל בתי הקולנוע?|תוהה|
בכל אופן ויתרנו על זה לבינתיים. נחכה שיגיע לאפל.
[משולש העצבות]
אני מניח שזה נחשב סרט אינדי. ראיתי באמת שכתוב שהוא יצא בנתיים במעט מאוד אולמות בארה"ב.
רגע, חשבתי שאת גרה בלוז אנג'לס...
ראיתי באחד הביקורות שכתוב שזה סרט ששווה לראות באולם מלא אנשים ואני די מסכים.
אבל זה יהיה שווה גם בטלוויזיה.
למה את חושבת שהוא יופיע באפל?

didalf

Well-known member
היום ראיתי את הסרט אמסטרדם
שיעניין כנראה במיוחד את עדי|חזיר| כי משחקת בו טיילור סוויפט
לסרט הזה אני אתן המלצה הפוכה מהסרט הקודם שראיתי - אל תראו אותו
הרבה שחקנים טובים, אבל סרט ממש לא טוב.
העלילה לא משהו
והעריכה הופכת את הסרט לעוד יותר רע
עדי יודעת כמובן, אבל הבנתי שזה תפקיד די קטן ושהסרט גרוע בכללי אז אני לא ממהרת לראות אותו.
אולי כשיגיע ליס.

למעלה