שרשור אוף כיפור

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום נתקעתי במעלית, למזלי אח שלי היה שם (כמעט יצאתי בלעדיו) והוא הביא פלאפון אז הכל הסתדר. יש במעלית כפתור אזעקה אבל אין את הכפתור שמעביר לנציג שירות (ולא קלטנו בכלל שהמספר טלפון למקרי חירום רשום מאחורינו |פנים|). הכלב הוכיח את עצמו כלא יעיל, תמיד הוא נובח אבל הפעם הוא רק בכה והסתכל עלינו במבט של תפתחו לי את הדלת |פנים|:-D
אוי איזה מפחיד.
אני יכול לחלוטין לדמיין שאלו 20 דקות שמרגישות כמו נצח.
לפעמים עוברת לי המחשבה כשאני במעלית מה יקרה אם היא תתקע, איך אני אגיב. אבל עדיין לא קרה לי.

אגב, אם הייתם בסדרת טלוויזיה אז הייתם נתקעים במעלית עם אישה בהריון שאז הייה מתחילה לקבל צירים.
לא כשאני יוצאת לטיולים עם הכלב, אין לי כיסים שמתאימים לפלאפון ואני לא משתמשת בו בזמן הטיול אז אין לי צורך בו. בזמן התיכון, כשהייתי מוציאה את הכלב, הייתי מכורה למוזיקה אז הייתי חייבת את הפלאפון. היום כבר פחות, אני לא יוצאת לבד אז יש לי עם מי לדבר :-):
אני לא יכול לדמיין לצאת לטיול, גם הליכה עם כלב, בלי הטלפון. יש כל כך הרבה מצבים אפשריים שבהם צריך להתקשר למישהו.
ושלא כמוך אני מספיק מבוגר כדי לזכור איך זה להיות בלי טלפון נייד בכלל. אבל כיום, נראה לי מיותר לשים את עצמי במצב כזה.

It's Always Sunny

Well-known member
אוי איזה מפחיד.
אני יכול לחלוטין לדמיין שאלו 20 דקות שמרגישות כמו נצח.
לפעמים עוברת לי המחשבה כשאני במעלית מה יקרה אם היא תתקע, איך אני אגיב. אבל עדיין לא קרה לי.
אם הייתי לבד, יש מצב שהייתי נכנסת להתקף חרדה אבל לא הייתי אז זה היה פחות מלחיץ. הקטע הנוראי היה להיות באי ודאות.
מקווה שזה לא יקרה לך |הלוואי|

אגב, אם הייתם בסדרת טלוויזיה אז הייתם נתקעים במעלית עם אישה בהריון שאז הייה מתחילה לקבל צירים.
חחחח, יש מצב.
אגב, זו מעלית שמתאימה לשניים שלושה אנשים, קטנה (יחסית למה שהכרתי עד עכשיו) אז אני בספק אם היה מקום לעוד מישהו.

אני לא יכול לדמיין לצאת לטיול, גם הליכה עם כלב, בלי הטלפון. יש כל כך הרבה מצבים אפשריים שבהם צריך להתקשר למישהו.
ושלא כמוך אני מספיק מבוגר כדי לזכור איך זה להיות בלי טלפון נייד בכלל. אבל כיום, נראה לי מיותר לשים את עצמי במצב כזה.
נשמע הגיוני. אבל קשה לי להסתובב עם הפלאפון ביד, כשאני יוצאת מהבית ליותר מהליכה, אני לוקחת איתי תיק.

dilia snake

Well-known member
יש לי שריטה שאני לא אוהבת שיש לי דברים בכיסים(או בכלל כיסים) אז אם אי אפשר להחזיק ביד ואם תיק יסרבל אותי ואם אני לא חייבת לתחושת ביטחון אני אשאיר את הטלפון בבית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימנו עכשיו ארוחת חג.
בראש השנה היינו יחסית מעט, אבל בארוחה הזאת היו כמעט כולם.
לא שזה כל כך הרבה, 12 איש, אבל המשפחה שלי קולנית היו צעקות על הבחירות, על התנהגות בכבישים ועוד ועוד.
לפחות זה רק מי שאני מחשיב בתור המשפחה הקרובה אז לא מעצבן מידי
*ורק בלי שניים מהאחיינים שלי שנמצאים בחו"ל

בכל מקרה נגמר ועכשיו יש לי חופש עד יום שלישי הבא
יאיייייי!!!!!!!!!!!! 🥳 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

נשמע הגיוני. אבל קשה לי להסתובב עם הפלאפון ביד, כשאני יוצאת מהבית ליותר מהליכה, אני לוקחת איתי תיק.
יש לי שריטה שאני לא אוהבת שיש לי דברים בכיסים(או בכלל כיסים) אז אם אי אפשר להחזיק ביד ואם תיק יסרבל אותי ואם אני לא חייבת לתחושת ביטחון אני אשאיר את הטלפון בבית.
זה קטע שאני מכיר בעיקר עם בנות. שאו שאין כיסים, או שיש אבל לא אוהבים ללכת עם משהו בכיסים.
זה משהו שאני לא יכול להתחבר אליו.
זה קצת אולי פארנואידיות - אני חושב מה אם אני נופל עכשיו ברחוב, אני צריך שתהיה לי יכולת להתקשר אל מישהו.

dilia snake

Well-known member
זה קצת אולי פארנואידיות - אני חושב מה אם אני נופל עכשיו ברחוב, אני צריך שתהיה לי יכולת להתקשר אל מישהו.
אני מבינה מה אתה אומר(מה יקרה אם תיפול? או תראה שצריך להזמין משטרה/כיבוי אש ?) אבל רוב הסיכויים שלא יקרה משהו דווקא ב-20 דק' שתהיה רחוק מהטלפון.

It's Always Sunny

Well-known member
סיימנו עכשיו ארוחת חג.
לא שזה כל כך הרבה, 12 איש, אבל המשפחה שלי קולנית היו צעקות על הבחירות, על התנהגות בכבישים ועוד ועוד.
אתה רגיל לזה?

בלי משפחה? מה אתה מתכנן לעשות?

זה קטע שאני מכיר בעיקר עם בנות. שאו שאין כיסים, או שיש אבל לא אוהבים ללכת עם משהו בכיסים.
זה משהו שאני לא יכול להתחבר אליו.
מה נעשה, אין מספיק מקום בכיס לפלאפון ולא נוח לי לשים בכיס האחורי.
הפיזיותרפסטית שלי אמרה לי פעם לא להכניס את הידיים לכיסים כי אם נופלים עדיף ליפול על הידיים במקום על הראש ובקטע הזה אני מסכימה איתה. אם הפלאפון אצלי ביד, זה אומר שאין לי איך לעצור את הנפילה שלי (ביד השנייה אני מחזיקה את המקל שלי אז היא אף פעם לא פנויה). בכל מקרה כשמדובר על יציאות יותר ארוכות מהליכה עם הכלב, אני מביאה איתי תיק וזה פותר לי את הבעיה. אני גם ככה לא יכולה להשתמש בפלאפון תוך כדי הליכה.

dilia snake

Well-known member
הפיזיותרפסטית שלי אמרה לי פעם לא להכניס את הידיים לכיסים כי אם נופלים עדיף ליפול על הידיים במקום על הראש ובקטע הזה אני מסכימה איתה. אם הפלאפון אצלי ביד, זה אומר שאין לי איך לעצור את הנפילה שלי (ביד השנייה אני מחזיקה את המקל שלי אז היא אף פעם לא פנויה). בכל מקרה כשמדובר על יציאות יותר ארוכות מהליכה עם הכלב, אני מביאה איתי תיק וזה פותר לי את הבעיה. אני גם ככה לא יכולה להשתמש בפלאפון תוך כדי הליכה.
גם בלי קשר, לא יודעת מה הגודל של הכלב שלך, אבל שלי גדולים(מעל 30 ק"ג) אז בכול מקרה עדיף שגם היד השנייה תהיה חופשית אם צריך להחזיק יותר טוב את הכלב.

It's Always Sunny

Well-known member
גם בלי קשר, לא יודעת מה הגודל של הכלב שלך, אבל שלי גדולים(מעל 30 ק"ג) אז בכול מקרה עדיף שגם היד השנייה תהיה חופשית אם צריך להחזיק יותר טוב את הכלב.
פקינז אז קל להשתלט עליו יחסית אבל אני מסכימה שעדיף את שתי הידיים, כי כשהוא רואה כלב אחר הוא מתחיל להשתולל.
מה הגזעים של כלבים שלך?

didalf

Well-known member
סיימנו עכשיו ארוחת חג.
חחח גם אצלנו היה כולם, רק שאיכשהו המשפחה גדלה והגענו ל25 (אבל שניים מהם תינוקות ממש אז הם לא ישבו בשולחן)
היה כיף אבל, ולא היו ויכוחים על בחירות.
אבל היה המון ילדים וזה בלבל אותי.
וגם סופסוף נפטרתי מהתפקיד הקבוע והמעיק שלי שהוא לקשט סוכה. בני דודים שלי באו עם הילדים שלהם מוקדם יותר והם קישטו את הסוכה, חמודים הם ממש התלהבו מזה.
אבל כמה כלים היה לשטוף אח"כ אלוהים ישמור|בוקס|
יוהווווווווווו
אני עובדת בחול המועד;-( אבל טסה לחו"ל אחכ|זורו|

אני מבינה מה אתה אומר(מה יקרה אם תיפול? או תראה שצריך להזמין משטרה/כיבוי אש ?) אבל רוב הסיכויים שלא יקרה משהו דווקא ב-20 דק' שתהיה רחוק מהטלפון.
אם הוא תמיד עם טלפון אז ברור שבפעם האחת שהוא יצא בלי יקרה משהו שיצריך טלפון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה רגיל לזה?
כולם ביחד זה יחסית נדיר,
אבל אני רגיל להרבה מהם במקביל
בלי משפחה? מה אתה מתכנן לעשות?
לא.
יש לי חופשה מהעבודה.
המשפחה עדיין תהיה בסביבה, גם כנראה יותר מהרגיל
והתכנון לחופשה הוא לעשות כלום - כלומר טלוויזיה מחשב וספר
בהחלט לא הייתי הולך עם הטלפון ביד כל הזמן, זה סיוטי.
אני פשוט לא יכול לדמיין להיות בלי כיסים. אני גם צריך את הארנק אם אני יוצא וגם הוא בכיס. (וגם מפתחות של הבית ומפתחות של המכונית)(ובתקופת הקורונה תמיד גם הייתה מסכה שם)
חחח גם אצלנו היה כולם, רק שאיכשהו המשפחה גדלה והגענו ל25 (אבל שניים מהם תינוקות ממש אז הם לא ישבו בשולחן)
וגם סופסוף נפטרתי מהתפקיד הקבוע והמעיק שלי שהוא לקשט סוכה. בני דודים שלי באו עם הילדים שלהם מוקדם יותר והם קישטו את הסוכה, חמודים הם ממש התלהבו מזה.
אני כבר שנים רבות לא אחראי לקשט את הסוכה, אבל אנחנו גם לא מקשטים הרבה.
אבל היום חזרתי מהעבודה וגיליתי שאבא שלי קישט את הסוכה בעיקר בעצמו (האחיין בן ה13 גויס לעזור לו, אבל אני הבנתי שאבא שלי עשה את רוב העבודה)

וואו, 25 זה לחלוטין מרגיש יותר מידי.
אבל גם אצלי היה כיף. זה פשוט היה אינטנסיבי ולא קצת מעייף.
בין היתר כי רוב הארוחה אני ישבתי ליד האחיינית בת השנתיים וחצי שלי והייתי אחראי של לדאוג שהיא תאכל.
*בעצם עברתי רק כשהיא נעלבה בשלב הקינוח כי התעקשתי שהיא תאכל גלידה מהקערה שלה ולא שלי.

הקטע הוא שאת מתארת ארוחת חג עם בני דודים ולי זה מרגיש כמו משפחה מורחבת.
בעוד אצלי זה ארוחת חג עם האחיות שלי והצאצאים שלהם.
שזה מאוד משמעותי כי ארוחת חג עם מישהו מהבני דודים שלי היה הופך את זה לאירוע מתסכל ומעצבן.
אבל בעצם זה אותו דבר פשוט מנקודת מבט אחרת. כלומר בשביל האחיינים שלי (והגדולה מהן היא בגילך) זאת ארוחת חג עם בני דודים.
אם הוא תמיד עם טלפון אז ברור שבפעם האחת שהוא יצא בלי יקרה משהו שיצריך טלפון.
בדיוק
מרפי!

didalf

Well-known member
בין היתר כי רוב הארוחה אני ישבתי ליד האחיינית בת השנתיים וחצי שלי והייתי אחראי של לדאוג שהיא תאכל.
אוי זה מתיש.
אני לא יודעת להתנהל עם ילדים.
רוב הזמן הייתי מבולבלת מהם.
שזה מאוד משמעותי כי ארוחת חג עם מישהו מהבני דודים שלי היה הופך את זה לאירוע מתסכל ומעצבן.
אבל בעצם זה אותו דבר פשוט מנקודת מבט אחרת. כלומר בשביל האחיינים שלי (והגדולה מהן היא בגילך) זאת ארוחת חג עם בני דודים.
אצלי בני דודים זה כל המשפחה בתכלס. לי ולאחים שלי בהחלט אין צאצאים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי זה מתיש.
אני לא יודעת להתנהל עם ילדים.
רוב הזמן הייתי מבולבלת מהם.
אני די טוב עם ילדים באופן כללי.
ואני במיוחד טוב עם כל האחיינים שלי.
מאוד כיף לי עם האחיינית הקטנה שלי, למרות שאין לי כבר את האנרגיה להיות בידורי לאורך זמן רב כמו בעבר.
*אגב, הקראתי לה פעמיים את הספר "הלו אבא" והסברתי לה שבעבר לטלפונים היו חוטים.
אצלי בני דודים זה כל המשפחה בתכלס. לי ולאחים שלי בהחלט אין צאצאים.
אני דוד מגיל 9.
אבל באמת המתנה הגדולה בזה שיש לי אחיינים זה שלא צריך לעשות חג עם בני דודים שלי (זה לא שבני דודים שלי לא נחמדים במיוחד, הם פשוט מרגישים לי כמו אנשים זרים)

It's Always Sunny

Well-known member
רועה גרמני ורודזיאן ריצ'בקית מעורבת.
איך זה עובד לצאת לטיול עם שני כלבים גדולים? רוב האנשים שיש להם שני כלבים, הכלבים בדרך כלל קטנים. אני חושבת שאפילו כלב אחד גדול זה לא פשוט תמיד.

עד עכשיו את קישטת את הסוכה?
שטיפת כלים זה תמיד חלק מייגע, במיוחד שצריך לאסוף את הכל מהשולחן. למרות שגם לערוך את השולחן זה לא ממש כיף.

יוהווווווווווו
אני עובדת בחול המועד;-( אבל טסה לחו"ל אחכ|זורו|
לכמה זמן את טסה?

לא.
יש לי חופשה מהעבודה.
המשפחה עדיין תהיה בסביבה, גם כנראה יותר מהרגיל
והתכנון לחופשה הוא לעשות כלום - כלומר טלוויזיה מחשב וספר
מה זאת אומרת יהיו בסביבה? יבואו אלייך? אתה תבוא אליהם?

אני כבר שנים רבות לא אחראי לקשט את הסוכה, אבל אנחנו גם לא מקשטים הרבה.
אבל היום חזרתי מהעבודה וגיליתי שאבא שלי קישט את הסוכה בעיקר בעצמו (האחיין בן ה13 גויס לעזור לו, אבל אני הבנתי שאבא שלי עשה את רוב העבודה)
אבא שלך מקשט את הסוכה בדרך כלל?

וואו, 25 זה לחלוטין מרגיש יותר מידי.
אבל גם אצלי היה כיף. זה פשוט היה אינטנסיבי ולא קצת מעייף.
*בעצם עברתי רק כשהיא נעלבה בשלב הקינוח כי התעקשתי שהיא תאכל גלידה מהקערה שלה ולא שלי.
כשקראתי את זה בהתחלה חשבתי שהיא ישבה עלייך והיית צריך להאכיל אותה. אבל אז קראתי שוב. למרות שגם אם ילדים קטנים יושבים ליד זה יכול להיות קצת מעייף.
הקטע של הגלידה נשמע לי מאוד הגיוני, בסוף היא אכלה מהקערה שלה?

מצחיק אותי שאתה רושם את המילה צאצאים :-D
אבל ברצינות, אני מניחה שיצא לך פעם לשבת בארוחת חג גם עם הבני דודים וגם עם האחיינים?
לי באופן אישי, זה כבר מרגיש יותר מדי.

אני די טוב עם ילדים באופן כללי.
ואני במיוחד טוב עם כל האחיינים שלי.
מאוד כיף לי עם האחיינית הקטנה שלי, למרות שאין לי כבר את האנרגיה להיות בידורי לאורך זמן רב כמו בעבר.
*אגב, הקראתי לה פעמיים את הספר "הלו אבא" והסברתי לה שבעבר לטלפונים היו חוטים.
הכוונה לטלפון חוגה או לטלפון חוטי?
אני זוכרת שהיה לנו טלפון חוטי פעם והיום כבר אין אפילו אלחוטי. לפני כמה שנים אחד מהחברים אמר שאין לו בבית טלפון ביתי ואני הייתי בהלם כי הייתי בטוחה שלכולם יש בבית טלפון ביתי.

אני דוד מגיל 9.
אבל באמת המתנה הגדולה בזה שיש לי אחיינים זה שלא צריך לעשות חג עם בני דודים שלי (זה לא שבני דודים שלי לא נחמדים במיוחד, הם פשוט מרגישים לי כמו אנשים זרים)
למה הכוונה אנשים זרים?
אני יכולה להזדהות לגבי האחיינים.
אגב, אני זוכרת שרשמת לפני כמה חודשים שלאחיינית שלך נולד ילד ועכשיו אתה רושם שיש לך אחיינית בת שנתיים וחצי, אני גם זוכרת שרשמת שיש הפרש גדול בינך לבין האחיות הגדולות, אבל עדיין זה מוזר לי.
אני הייתי בטוחה שאני דודה צעירה אבל גיל 9, וואו, זה באמת צעיר.

dilia snake

Well-known member
איך זה עובד לצאת לטיול עם שני כלבים גדולים? רוב האנשים שיש להם שני כלבים, הכלבים בדרך כלל קטנים. אני חושבת שאפילו כלב אחד גדול זה לא פשוט תמיד.
אבא שלי מסוגל ללכת איתם יחד, אני מוציאה אותם אחד-אחד. זה לא פשוט, והכלבה שלי למשל מופרעת לגמרי, אבל מסתדרים.

didalf

Well-known member
עד עכשיו את קישטת את הסוכה?
כן, 30 שנה אני מקשטת סוכה;-( [אוקי לא זה לא הגיוני לא קישטתי אותה מגיל 0 :-D אבל רוב החיים כן]

שטיפת כלים זה תמיד חלק מייגע, במיוחד שצריך לאסוף את הכל מהשולחן. למרות שגם לערוך את השולחן זה לא ממש כיף.
שטיפה זה הכי גרוע.
לערוך ערכנו די בקלות.
לכמה זמן את טסה?
10 ימים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לי לתקופה ארוכה היו שני כלבים: כלב רועה גרמני גדול וכלבה קטנה.
הסתדרתי לא רע בללכת עם שניהם ביחד, אבל הם היו יחסית נוחים באמת.
לכמה זמן את טסה?
והאם קיבלת אישור מהנהלת הפורום לטוס?
מה זאת אומרת יהיו בסביבה? יבואו אלייך? אתה תבוא אליהם?
אני גר ביחידת דיור בחצר של אבא שלי. גם אחותי בעלה והילדים שלהם גרים בחצר. וזמנית גם האחות הגדולה שלי גרה בחצר.
לכן הם בסביבה.
*חוץ מזה מחר יום הולדת של אבא שלי אז כולם שוב באים.
אבא שלך מקשט את הסוכה בדרך כלל?
לא
אבל בעצם זה מתאים לו
מצחיק אותי שאתה רושם את המילה צאצאים :-D
אבל ברצינות, אני מניחה שיצא לך פעם לשבת בארוחת חג גם עם הבני דודים וגם עם האחיינים?
לי באופן אישי, זה כבר מרגיש יותר מדי.
צאצאים בגלל שלאחותי יש גם נכד, אז המילה צאצאים היא יותר כוללת.
וכן, היו כמובן ארוחות גם עם אחיינים וגם עם בני דודים (וגכם הילדים של בני דודים). זה באמת יותר מידי
הכוונה לטלפון חוגה או לטלפון חוטי?
אני זוכרת שהיה לנו טלפון חוטי פעם והיום כבר אין אפילו אלחוטי. לפני כמה שנים אחד מהחברים אמר שאין לו בבית טלפון ביתי ואני הייתי בהלם כי הייתי בטוחה שלכולם יש בבית טלפון ביתי.
טלפון חוגה הוא סוג של טלפון חוטי. ובספר לא רואים אם הטלפון הוא חוגה או כפתורים.
כבר איזה 15 שנה שאין לי טלפון ביתי. אבא שלי ביטל את הטלפון הביתי שלו לפני איזה 5 שנים.אני חושב שלאחת האחיות שלי עדיין יש.
זה משמעותי בעיקר כשיש ילדים בבית שעדיין אין להם טלפון נייד.
למה הכוונה אנשים זרים?
אני יכולה להזדהות לגבי האחיינים.
אגב, אני זוכרת שרשמת לפני כמה חודשים שלאחיינית שלך נולד ילד ועכשיו אתה רושם שיש לך אחיינית בת שנתיים וחצי, אני גם זוכרת שרשמת שיש הפרש גדול בינך לבין האחיות הגדולות, אבל עדיין זה מוזר לי.
אני הייתי בטוחה שאני דודה צעירה אבל גיל 9, וואו, זה באמת צעיר.
אנשים זרים זה אנשים שאני לא מכיר טוב ואני לא מרגיש חופשי להיות אני לידם.
אחותי הגדולה היא בת 53. היא ילדה את בתה הבכורה לפני 30 שנה (בגיל 23) והשנה הבת שלה ילדה תינוק.
הקטנה מאחיותי היא בת 41 וילדה תינוקת לפני שנתיים.

בעלה לשעבר של אחותי הגדולה התחתן בשנית ויש לו בת חדשה ובת 3 והולך להיוולד לו בן בקרוב. טכנית התינוק הזה הוא דוד עוד לפני שהוא נולד. (כי אחותו למחצה היא בת 30 וכבר יש לה תינוק).

מאיזה גיל את דודה?

שטיפה זה הכי גרוע.
לערוך ערכנו די בקלות.
אני קבוע אחראי הכנסת הכלים למדיח.
וזה בעיקר כי אם אחת האחיות שלי יעשו את זה אז אבא שלי יחליט שזה לא נעשה מספיק טוב, יוציא הכל ויסדר מחדש.

dilia snake

Well-known member
וזה בעיקר כי אם אחת האחיות שלי יעשו את זה אז אבא שלי יחליט שזה לא נעשה מספיק טוב, יוציא הכל ויסדר מחדש.
אני פעם החלטתי שאם אחי יגע בכלים המלוכלכים כולנו נמות ממחלות מעיים(או צהבת) וכולם במשפחה זרמו איתי(כי הוא באמת השאיר כלים מלוכלכים אחרי ששטף אותם או לא טרח לשים אותם במקום הנכון) ועכשיו מי שבעיקר נדפקת זו אני(אבל לפחות אני לא אקבל צהבת או זיהום במעיים).

It's Always Sunny

Well-known member
והאם קיבלת אישור מהנהלת הפורום לטוס?
:-D:-D:-D

אני גר ביחידת דיור בחצר של אבא שלי. גם אחותי בעלה והילדים שלהם גרים בחצר. וזמנית גם האחות הגדולה שלי גרה בחצר.
לכן הם בסביבה.
מה זאת אומרת בחצר? |תוהה| אתה רציני?

*חוץ מזה מחר יום הולדת של אבא שלי אז כולם שוב באים.
מזל טוב.

צאצאים בגלל שלאחותי יש גם נכד, אז המילה צאצאים היא יותר כוללת.
וכן, היו כמובן ארוחות גם עם אחיינים וגם עם בני דודים (וגכם הילדים של בני דודים). זה באמת יותר מידי
המשפחה המורחבת שלך גדולה?

טלפון חוגה הוא סוג של טלפון חוטי. ובספר לא רואים אם הטלפון הוא חוגה או כפתורים.
כבר איזה 15 שנה שאין לי טלפון ביתי. אבא שלי ביטל את הטלפון הביתי שלו לפני איזה 5 שנים.אני חושב שלאחת האחיות שלי עדיין יש.
זה משמעותי בעיקר כשיש ילדים בבית שעדיין אין להם טלפון נייד.
חחח, נכון. זה קצת הסגיר את העובדה שאני לא מבלה עם ילדים קטנים הרבה זמן.

אנשים זרים זה אנשים שאני לא מכיר טוב ואני לא מרגיש חופשי להיות אני לידם.
אחותי הגדולה היא בת 53. היא ילדה את בתה הבכורה לפני 30 שנה (בגיל 23) והשנה הבת שלה ילדה תינוק.
הקטנה מאחיותי היא בת 41 וילדה תינוקת לפני שנתיים.

בעלה לשעבר של אחותי הגדולה התחתן בשנית ויש לו בת חדשה ובת 3 והולך להיוולד לו בן בקרוב. טכנית התינוק הזה הוא דוד עוד לפני שהוא נולד. (כי אחותו למחצה היא בת 30 וכבר יש לה תינוק).
וואו, אם חשבתי שאתה דוד צעיר, נראה שיש מישהו שהולך לעקוף אותך :-D

מאיזה גיל את דודה?
14.

אבל אם אתה עושה את זה, הוא בסדר עם זה?
שיהיה בריא, אבא שלך, בין הקישוט של הסוכה לכלים, נראה שיש לו הרבה כוח.

למעלה