שיתופים על הבנים

אני אתן לך אבל שוב פעם זה ממש שטויו

תתתתתתתתת את רואה אף אחת לא מתאמצת אז עזבי את זה תמיד הן מנסות לארגן משהו ולא מצליחות (כמו מפגש פורום)... אז בטח עם המתנה שכל אחת תצטרך להשקיע כסף חח הן לא יתאמצו בכללללל.. תארגני הכל ושזה יהיה סגור אני אתן לך אוקיי

לא....

זה הם שהתחילו אם זה אז אני אמרתי אני יעזור אבל אני רואה שאף אחד זה לא מזיז לא בכלל אז אני גם לא יתאמץ תאמיני לי שאם הם היו רוצות הינו יכולות לעשות את זה אבל אם הם לא רוצות אז לא צריך גם אני לא יתאמץ אני ודודה שלי כבר מתכננות משו לבד ואנחנו נעשה את זה.....

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאפהה.. אם נחנו קונות לו מתנה

נראה לך שהוא ישכח אותנו? בחיים לא!!

מה?../images/Emo206.gif!!!

יש לך את הטלפון שלו בבית?? כפרה עלייך!! תני ליי פ-ל-י-ז נשמה!!
!!!!!

בנות???? דחוף כולם לכאן

תעזבו אין שום יום הולדת תראו אני ראיתי שהתחילו פה להגיד שרוצים לעשות ורוצים ורוצים אז אני ניסיתי לעזור ולהזיז משו אבל אני רואה שאף אחד לא מתאמץ אז גמאני לא יעשה כלום לא נראלי שאתם ממ שרוצות אז עזבו אין כלום אני ודודה שלי מתכננות לבד כבר לעשות ונעשה את זה בכול מקרה עזבו..... אם למישהי יש מה להגיד בענין הזה שתגיד לי!!!

בדיוק מה שאמרתי לך מקודם חח

מפגשי פורום הן בקושי מארגנות בעצם הן מארגנות אבל לא באות חחח

purple rose

New member
אפשר לארגן לו משהו כאן בפורום

או משהו שאפשר לעשות במחשב ולהעביר במחשב כי מפגש פורום כבר לא ייצא. אנחנו נדאד להעביר להם איכשהו.... מפגש כבר לא יקרה וזה לא כי לא רוצים פשוט כי לא יכולים וזה ממש מסובך שכולם יגיעו והכל.

בנות שלי כנסו....

אני זזתי להיום מהפורום יש לי מלא מה לעשות אז אם לא נדבר עוד היום אז שיהיה לכולם לילה טוב ותחלמו רק על הבויז המושלמים שלנו!!! שירה מאמי בסוף לא יספקנו לדבר.... איך היתה ההופעה??? טוב בכול זאת שאת פה כתבי לי אולי אני יכנס יותר מאוחר יאלה ביוש בנות!!!

חחח תהני לך כנסי שניה

את יודעת באיי סי קיו אז שאני אומרת לחברות וחברים שלי שאני הולכת לישון כולם כזה אומרים לי "לילה ביחושי שיהיה לך" חחחחחחחחח

למעלה