שיתופים על הבנים

טוב אני קניתי

אבל הזה של הקופונים לא עצבן אותי.. אבל באמת חשבתי שזה ממש מפגר וזה טימטום..

טוב אני קניתי

אבל הזה של הקופונים לא עצבן אותי..אבל באמת חשבתי שזה ממש מפגר וזה טימטום..

../images/Emo54.gif../images/Emo63.gifכתבה על היומן../images/Emo63.gif

מתוך עיתון פנאי פלוס. גיימבויז הצצה מרתקת לחייה של להקת הבנים הפופולרית. ציור העלילה המרכזי:חמישה בני תשחורת מתגוררים בלופט אחד ומשחקים בלהיות ג'סטין טימברלייק. בעצם רק שלושה מהם חיים יחד,אבל עזבו את הפרטים. מי יודח?האם יצאו מהחוויה מחוזקים?מדוע הם לובשים חולצות בצבע פוקסיה?מה הדג האהוב על שרון?מי מהם הוא בכלל שרון?כל התשובות בפנים. מתשרי ועד הסוף. הדמויות החשובות:אנחנו מודים, לא לגמרי הפנמנו. נדמה שהם מחולקים ל"מפחיד","היפה","האופנתי","החכם","הפריק",וה"ספורטיבי" (תמיד יש ספורטיבי), אבל רק את המפחיד אנחנו עדיין מזהים, וזה על פי זרועותיו המשורגות ומבטו הקשוח. ציטוט נבחר:"ניטים זה עדיין אופנתי, אנשים!" (שרון 11.9), ולהגיד "אנשים",זה גם אופנתי? רגע הקליימקס:המפחיד (שמסתבר שקוראים לו אביחי) מסגיר כי גם לו יש צדדים רגישים, ומתלונן על מר גורלו. הוא לא יכול להאריך את השער, משום שאז הוא הופך ל"ליפה". ערך חינוכי נוסף:הגיימבויז נותנים חזק בטיפים לאהבה, כולל משפטי פתיחה (של אדם: אני חבלך כבר 24 שנה ולא ראיתי פצצה כמוך"), וידויים (לשרון יש חולשה לרגליים ארוכות ושזופות), ותורות חיים (ערן ממליץ לא להיות ביחד הרבה זמן, כי אז לא מתגעגעים). הסוף המזכך:החופש הגדול הגיע, הבנים מתכוננים למיטת שיזוף, מזכירים לשתות הרבה מים, ונפרדים- לא לפני ששרון מקפיד לציין כי הוא שונא ריח של פלאפל. = כתבה ממש מסריחה בעיניי, טוב, שיהייה לפנאי פלוס בכייף, אם זה מה שעושה להם טוב:/ = אע, ויש תמונה ממש קטנה של היומן.

../images/Emo54.gifד"א- אם אתם מעתיקים לאתר או מ

משהו* אני מבקשת קרדיט על העתקה
לקח לי המון זמן להליד את כל זה

טוב שהם לא העתיקו ה-כ-ל מהיומן..../images/Emo46.gif

איכסס איזהה רעיםם.. "למה הם לובשים צבע פוקסיה" פפחח יעני לרצמוז שהם הומואים.. יאא יאא שימותו הכתבים של פנאי פלווסס.!!

אורן שלי?!

תודהה רבה..וממ..הכתבה דווקא נחמד ואם הם רוצים לרדת על הבויז זה לא משפיע עלינו ועליהם אז פשוט לא להתייחס!

ראיתי טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב?!

הם קראו לאביחי "המפחיד" ?!?!?!?!?!!? כוס אמא שלהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חוצפניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קנאים מסריחיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כל הכתבה הזאת הם יורדים עליהם מה הם מקנאים כל כך מה?!?!

כןן בעעעע ראש 1 עיתון יותר טובב כיי

שם יש תמיד מלא תמונות וכתבות [טובות!!!!!!] על הבויזזזזזזזזזזזזזזז אייאי אדםםםםםםםםםםםםםםםם

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאיזה חוצפה!!!

אבל לא כדאי לי להתעצבן!! אלה סתם אנשים משועממים שכותבים שטויות!! אורן שמחה שחזרת!

איזה קנאים העיתונאים האלה

סתם סתומים קשה להגיד עליהם דברים טובים... הם מ-ק-נ-א-י-ם בהם!!!! ומה הם בכלל קוראים לאביחי "המפחיד" הם היו מתים להיות דומים לו אבל לא משנה לא צריך להתייחס אליהם

Nרי יוסף

New member
ררר <_<

הכתבים המסריחים האלה יודעים רק לנסות להורס להם! חבל שהם לא יצליחו
נענענענענע

חחח..../images/Emo15.gif

גמאני לא אוהבת ריח של פלאפל חעחע נוליי
ו.. מ'כפת לכם מה הם אומרים? חח שיקפצו ליי =]

למעלה