שיתופים על הבנים

חח בכול זאת כי הוא מורה שלך

אני היתי איתו רק במלון אם עומר ואני לא מכירה אותו הרבה אבל לי הוא דוקא נראה חמוד לא יודעת ואני מה לבשתי אני לא זוכרת לבשתי הרבה חח מאיפה לי אבל היתי איתו וכן היה שם הרבה אתיופים לא זוכרת אם הוא ישב אם איזה אחת אבל ישבנו ביחד אם כמה מהם אוי מעצבנים כאלה.... כן והוא תמיד אם אח שלו אח שלו מזה חמוד אביהו טוב בכול מקרה אם תראי אותו מתישהו תמסרי לו ממני דש מספיר שהיתה איתו במלון ושאת מכירה אותי דרך הפורום ותגידי לו שאני לא עונה לו באיסי כי הוא לא טוב שיכתוב לי הודעות עד שאני יענה תגידי לו שאני רוצה לדבר איתו רק אם תראי אותו טוב? ואולי נפגש כי אני רוצה לבוא להופעה של הבויז בקריה אז אני ידבר איתך...

גם אח

כי רוב מי שהיה במלונות האלה זה דרך אלו של הנכים וכול אלה כי גם לעומר יש אח וגם לי ולך חח בן כמה הוא?

שמעתםם?!

איך היהה בראיוןן שמעתי את המושלםם שלי! ושתי מעריצות היו שם קורל ובר..איזה בניזונותת איזה כיפלהםם רר!

אה בסדר

הבנתי כי הרדיו שלי של הבית מתקדם יותר בכמה שניות ואז הרדיו באינטרנט איזה חמודים כפרה הליאם!!! איזה חמוד אגם יוווו באד בוי חחח

purple rose

New member
שיתופים על הבנים

פגישות.. סיפורים... "הידעת??" חח לא דעת מה הכל לכאן :D

בנות שילי!!!!! כנסו

הרגע חזרתי מהקניון וקניתי לביחוש מתנה!!! כדי לשלוח לו את זה עם המכתב! אז סופ סופ אני ישלח לו את המכתב ואינשאללה הוא יתקשר אלי!!! יאיייי איזה כיף הינה צילמתי כדי להראות לכן: זאת אבן ירוקה שהיא אומרת: מעניקה תחושה של כוח ואמץ, מחזקת את הלב ומרגיעה את ההילה. מגבירה את יכולת הדיוק! חחח וגם קניתי לו שוקולד.... אז קבלו תמונה
ביחושית לוי!

למעלה