שיתופים על הבנים

יאא זה מהממממם

אני מקווה בשבילך שהוא יתקשר אלייך וילבש גם את השרשרתת כפרעלייךך מואעע

../images/Emo54.gifחזרתי אחרי הרבה זמן../images/Emo54.gif

טוב, אני יודעת שנטשתי, ולא כתבתי, ולא עניתי באייסי, פשוט הייתי צריכה להתנתק, כמה בנות מפה ממש עצבנו אותי. - החלטתי שמהיום, אם אתן צריכות ממני משהו, רק במסרים!ולא באייסיקיו!, בנות שירשמו לי כל מיני שטויות באייסי מבחינתי מחוקות! באייסבי אני יענה רק לכאלה שהן חברות טובות שלי מפה[: שאיתן אני מדבראת גם על דברים אחרים. אבל כל אלה שצריכות משהו- רק באייסי! - אממ... אז ככה, קניתי את היומן ואני נורא נורא מאוכזבת, למה? כי אומנם אני בת, אבל מפריע לי שכל היומן, כתוב אל לשון נקבה, וכל הפרסומות האלה של הדבר הזה ששמים במחזור, זה ממש עצבןן! ילד שאני מדברת איתו באייסי רצה לקנות את היומן- הוא הלך לחנות, דפדף, וראה שהכל כתוב אל בנות, ושיש שם פרסומות אל בנות, והוא החליט לא לקנות. למרות שהוא חולה עליהם[והוא לא הומו
]. בקיצור, מקווה שהאווירה פה נשארה נעימה
מייד אני יעלה כתבה מפנאי פלוס. אוהבת המון
אורן

נראלי שהיומן מיועד לבנות הוא גם עם

מלא לבבות אז מן הסתם שבנים לא צריכים לקנות אותו! ובקשר לפרסומות על המחזור שם זה באמת מעצבן על הדף הראשון הם שמים שורה של תחתונים מה זה הפיגור הזה?! חח ושמחה שחזרת אורנושש!
ביחושית שלך!

../images/Emo54.gifחח ביחושיתתP:

הבאתי את הקופונים לאמא שליD: וחוצמזה אני חושבת ששוב צריך להזכיר לבנים ולאנשים מעליהם שיש גם מעריצים, בלי עין הרע 555 .

חחח גמני הבאתי לאמא שלי../images/Emo6.gif

מה זה התחתונים האלה בשורה כל מי שאני מראה לו מדפדף רואה גיים בויז הכל טוב ויפה פתאום שורה של תחתונים של סבתות חחחחחח מה זה צריך להיות.?! וכל הזמן בימי שבת רשום "אוהבת" או משו כזה...

א-ו-ר-ן-../images/Emo24.gifשלנו../images/Emo24.gif

חייממשללייי התגעגעתתיי אללייךךךך נוטשת
מה המצב אהובתתי?! ובקשר ליומן...ממ..הוא מיועד לבנות נראה לי..והפרסומות של המחזור רציני מעצבנות על כל עמוד של לך טיפ מקוטקס ותאמיני לי הילד הזה עשה בשכל שהוא לא קנה...כי זה יומן לבנותת והכל שמה בלשון נקבה.. אוורןן?! אייי לוובב יוו.. (( חמודה אני אה?אה?אה? חחחחח עזבי רק עכשיו קמתי אז תביני..))

בקשר לפרסומות ביומן ..

גם אותי זה עצבן אז אני וחברה שלי החלטנו להדביק תמונות שלי על הפרסומות תמונות כשהייתי קטנה ושל עכשיו .. והיא קשטה לי מסביב יצא מהמם עכשיו כבר לא רואים ת'פרסומות ..

purple rose

New member
אורנית את צודקת

אפשר להגיד שזה מאכזב שזה רשום בלשון נקבה.. מצד שני אם זה היה רשום בלשון זכר אז בנות היו גם יכולות להעלב נכון? חוץ מיזה שנרצה או לא נרצה הרב המוחלט של המעריצים הן בנות ולכן זה מכוון בעיקר לבנות. בקשר לפירסומת זה כבר לא החלטה שלהם-הפירסומת זה של חברות שעזרו ששילמו כסף בשביל שיפרסמו אותם-מי שמשלם מקבל פירסום

תראו ת'סנובה הזאת../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif

"בנות שירשמו לי כל מיני שטויות באייסי מבחינתי מחוקות!" מסכנה,מבוקשת חיחיחי נעלמת לנו ומציבה לנו חוקיםםםם! אורן?! שמחה שחזרת. אני לא קניתי ת'יומן. ניגמר
אבל יש בסטימצקי הם הזמינו אז אני אקנה שבוע הבא. לפחות היומן מעניין? חח

למעלה