איזה בעסה אוףףףףףףףףףףףףף אני גם מתה להיזכר אם ראיתי אותך אבל לא נראלי אני לא מזהה אותך איך ועוד במלון כאילו הוא לא ממש גדול וראיתי שם כמעט את כול המלון חח נכון ביום שישי לא ראית אותנוו ישבנו שם בלובי אם עוד כמה בנות ביום שישי בערב מה ואת מיטל לט יכרת???
ודוקא אני היתי שם בקשר אם כול הבנות במלון דיברנו והינו ביחד ואותך לא זוכרת איזה בעסה אוף.... ואין לי תמונה שלי במחשב שיהיה לי אני יביא לך טוב? אני יגיד לך שיהיה לי... היית מסתובבת אם עומר לפעמים??
בעעע אבאשלו מורה בביצםר שללי או לא יודעת מהה.. בעע.. את לא מכירה אותו בטח,הא?! הוא סתם נוד חחחחחחח אוףף תזכירי לי עלייך דבריייייםם.. בקיסר איך לא ראיתי אותך בחדר אוכללל!? הוא קטן כזהה..
הוא היה קטן איך לא ראיתי אותך???? ובקשר לאבא שלו ראיתי אותו הוא דוקא חמוד והאו גם חמוד עומר אולי אני לא מכירה אותו ממש כי רק יכרתי אותו במלון מאיפה את מכירה אותו רק דרך אבא שלו?
אבל הוא סתם מעצבן אותי חחחחח ועומר?? וואי ספיייר את לא מכירה אותו הוא הילד הכי ילדותיייי שישש.. אוווףף מה לבשת שםם!? בדוקקק ראיתי אותך ולא שמתי לב בדווווק.. אני זוכרת שהוא ישב שם עם אתיופית ניראה לי קוראים לה סיגל? משהו כזה.. והיה עם אח שלו הקטן הרבה.. אבל לא עקבתי אחריו או משהו לא ראיתי אותו ממש הרבה.. אווווף מיייי אתת=\