שיתופים על הבנים

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifכןן.. כנסי לזה...

http://www.103.fm/player.asp קרדיט לשירוש החסה חחחח..

איך לא יכול להיות...

איך מקודם שמעתי אותם מהרדיו שבבית שלי ועכשיו יש פרסומות ובדיוק פתחתי תקישור שאמרת לי וזה לא אותם פירסומות איך???

חחח הקוף הזה חחחח

איזה חמודה הוא היה קומה 7 אני היתי קומה 4 אני היתי איתו הרבה לא ראית אותי לידו הינו דוקא ביחד במלון חח היית שם שישי שבת?

כן הייתי שישי שבת..../images/Emo39.gif

כן הוא היה קומה שבע והייתי איתו.. רגע אם היית איתו הרבה אז איך זה שלא ראיתי אותך!? איך את ניראת!?

אני גם דתיה כמוהו כזה בערך

היתי אם חצאית ושיער חום בהיר כזה ולא יודעת איך לתאר לך את מיטל את יכרת שם? שיש לה אחות בחינוך מיוחד אוטיסטית את יודעת יכרת אותה?

לא לא מזההה

איזה בעסה אוףףףףףףףףףףףףף אני גם מתה להיזכר אם ראיתי אותך אבל לא נראלי אני לא מזהה אותך איך ועוד במלון כאילו הוא לא ממש גדול וראיתי שם כמעט את כול המלון חח נכון ביום שישי לא ראית אותנוו ישבנו שם בלובי אם עוד כמה בנות ביום שישי בערב מה ואת מיטל לט יכרת???

לא לא לא..../images/Emo39.gif

יום שישי לא ישבתי בלובייי.. וואייייי=\\ למה את לא מזהה אותתתי!? אוףףף=\\ איך זה שאין לך תמונה שלךך!?

כן איזה בעסה כי לא ראיתי אותך

ודוקא אני היתי שם בקשר אם כול הבנות במלון דיברנו והינו ביחד ואותך לא זוכרת איזה בעסה אוף.... ואין לי תמונה שלי במחשב שיהיה לי אני יביא לך טוב? אני יגיד לך שיהיה לי... היית מסתובבת אם עומר לפעמים??

איככככס לא../images/Emo39.gif

בעעע אבאשלו מורה בביצםר שללי או לא יודעת מהה.. בעע.. את לא מכירה אותו בטח,הא?! הוא סתם נוד חחחחחחח אוףף תזכירי לי עלייך דבריייייםם.. בקיסר איך לא ראיתי אותך בחדר אוכללל!? הוא קטן כזהה..

נכון

הוא היה קטן איך לא ראיתי אותך???? ובקשר לאבא שלו ראיתי אותו הוא דוקא חמוד והאו גם חמוד עומר אולי אני לא מכירה אותו ממש כי רק יכרתי אותו במלון מאיפה את מכירה אותו רק דרך אבא שלו?

אבאשלו סבבה כזה..=\../images/Emo39.gif

אבל הוא סתם מעצבן אותי חחחחח ועומר?? וואי ספיייר את לא מכירה אותו הוא הילד הכי ילדותיייי שישש.. אוווףף מה לבשת שםם!? בדוקקק ראיתי אותך ולא שמתי לב בדווווק.. אני זוכרת שהוא ישב שם עם אתיופית ניראה לי קוראים לה סיגל? משהו כזה.. והיה עם אח שלו הקטן הרבה.. אבל לא עקבתי אחריו או משהו לא ראיתי אותו ממש הרבה.. אווווף מיייי אתת=\

למעלה