שיתופים על הבנים

טוב יש לי 2 דברים...

נתחיל במה שקשור לבויז תגידי את יודעת שיש להם הופה בקרית שמונה עוד כמה ימים?? אז אולי אני באה את הולכת? ואפשר גם לארגן כול הבנות של הצפון להפגש שם ואז לדבר על היום הולדת של אדם כאילו שנהיה כולם ביחד אז את הולכת בכלל?

purple rose

New member
בנות מה קורה אתכם??

ת]פיסקו כל המזן לחפש את הטל' שלהם את הכתובת שלהם זה חדירה לפרטיות! לא עושים את זה לשום בן אדם! יש סיבה לזה שהם לא מפרסמים את זה נכון?!?! וספיר גם אם את יודעת את המס' שלו ואת הכתובת שלו לא להציק... אני אל מאמיהנ שאני בכלל צריכה להגיד לכן את זה אתן אמורות להבין את זה לבד. אתם רוצות לשלוח להם דברים יש להם כתובת אימייל... אתם רוצים להביא להם דברים כמעט תמיד אפשר לבקש ממישהו בהופעה (תדברו עם אופק חח היא מכירה
) אבל בנות רציני אל תתעסקו עם זה יותר מדי

מה זה קשור?

למה מה זה לא דבר סתם בגלל שזה מענין בגלל שזה חשוב ואנחנו רוצות לעשות לו את זה אבל זה לא חדירה לפרטיות מה הקשר כי במלא יש פה כמה בנות שיודעות תכתובת ותטלפון אז בקשתי שיגידו בשביל לתכנן לעשות לו משו אולי אם אף אחד לא היה יודע והינו מנסות לחפש את זה מתחת לאדמה אז זה חדירה אבל פה כמעט כולם יודעים תכתובת שלו אני בעצמי יש לי תמספר טלפון של הבית שלו אז מה הבעיה בזה???. ואם אתם ככה אז לא צריך אני רק ניסיתי לעזור ולקדם משו אבל אם אתם חושבות שאני עושה משו לא נכון ווכה את אומרת לי אז לא צריך אני לא יזיז כלום ולא יהיה כלום אם עוד מישהי חושבת כמוה שתגיד ואני לא יתאמץ!!!

מי יודעת את האימייל שלהם../images/Emo53.gif

כי אני חיפשתי בכל האתר שלהם ולא מצאתי שום כתובת אימייל שאפשר אלייה אני מאוד ישמח אם מישהי תעזור לי

מזל טוב לגילי../images/Emo49.gif

לגילי הנשמה מזל טוב ליום הולדת ה13 עד 13246578902357 שנה ויותר שיתגשמו כל מישאלות ליבך לטובה שתפגשי את אדם עוד 120 ויותר פעמיים בחיים שלך ותהני מחר בהופעה שלהם מ ז ל-ט ו ב חיים שלייייי

אני שואלת פעם שניה אפשר קצת יחס

מישהי יודעת מה האימייל של הגיים בויז כי אני חיפשתי בכל האתר שלהם ולא מצאתי אני מאוד ישמח אם מישהי תעזור לי או אם אני יוכל לקבל קצת יחס

אני אויר פהההההההההההה../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

טוב נראה לי שאני כבר לא יכנס לפה יותר כי שאלתי משהו ואף אחת לא מתיחסית אליי זה פורום שכולם מדברים עם כולם ואליי אף אחד לא מתיייחס טוב אז סליחה ששאלתי בכלל כיאלו מה בכלל שאלתי מה האימייל שלהם וזה ממש מותר לשאול כי המנהלות בעצמן אמרות אבל שאלתי את זה 1000000 פעם ואף אחת לא מתיחסית אלי ובלי שום קשר כל מה שאני שואלת אף אחת לא מתיחסית אלי רק שירה הנסיכה שאומרת לי תנוחי וזה מאוד מעליב ומעצבן שכל מה שאני אומרת אומרים לי תנוחי מה אני הכבלה שלך או מה? טוב לא משנה וסליחה שחפרתי לכןיותר מידי בייי

את לא אוויר מאמי../images/Emo39.gif

השרשור התקפל אז לא נכנסים אז לא רואים ת'הודעה. ובקשר לאיימיל?! אין לי מווושג מה האימייל שלהםםם.. יש אותו באתר הרשמי שלהם..

ביום הולדת של אדם!!!!!!!!!

אנחנו רוצים לעשות לו וצריך תכתובת של הבית שלו כי אם לא נדע לא נוכל לעשות אז תתני מזה משנה?.?? אבל אם את לא רוצה לא צריך אני סתם מתאמצת אם את רוצה להביא תגידי לי...

למעלה