שיתופים על הבנים

אני חלמתייי של נולי ועל כול הבויז

איזה טרליון פעמיםםם וזה מזה כיף לחלום על כאלה חבורת מקסימים !!!!

חולמים,חולמים.. אחלה חלומותתתתתתת!!

היום חלמתי שתי חלומות אחד לפני שחברה העירה אותי מהשינה והשני אחרי.. לא נתתי לה להרוס לי את החלומות היפים!

חלום שחלמתי היום על הבויז!!../images/Emo6.gif

אוקיי אז ככה חלום מפגר ביותר כי גמני הייתי מפגרת שם.! אז ככה הלכתי לסבתא שלי שגרה שתי רחובות לידי והיא סיפרה לי לפני שבאתי אליה שהגיים בויז צריכים לבוא אליה לנוח לפני אחת ההופעות שלהם... למה דווקא אצלה? כי היא מכירה את אמא של אושרי (תירגעו זה רק חלום) אז אני כולי היתלהבתי והיתלבשתי יפה אבל שחכתי להביא את היומן שלהם כדי שיחתמו לי עליו! אז קיצר הגעתי לסבתא שלי אני רואה אותם יושבים על הספה ואביחי כזה מסתכל עלי ומהר מסובב ת'ראש כאילו אני לא מעניינת אותו בכלל
וכולם כמוהו רק אושרי כזה מחייך חיוך קטן ומסתובב ואז כזה ישבתי בספה ניפרדת כמו הבלה במקום לקפוץ עליהם ולחבק אותם... ואמרתי לעצמי שאחר כך אני יחבק את אביחי ויגיד לו שאני אוהבת אותו וזה... קיצר ניסיתי להשיג נייר שיחתמו לי עליו ומכל הדברים בעולם דווקא חתיכת נייר מיסכנה לא מצאתי !!! ואז פתאום אני שומעת את הקול של אחותי הסתומההההה העירה אותי מהחלוםםםםםם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... ביחושית

חחח כנסוו

אייזהה לילהה אחד אני הולכת לישוןן ופתאום אני מתחילהה לחלום על אושריי ששהואא באא אליי לביתת והואא רואאה את התמונות שלוו במחשב ותאוםם אחותיי מעיררההה אותיי ב-10 בבוקרר איזזהה קרצייה עדדד שחלמתיי עםםם הייתיי ממשיכהה לישוןןן הייתיי גםם ממשיכהה לחלום עללל אושיי אוףף איזה קצייההה חחחחחחחחחחח חפרתיי זהוווו

cuteangel16

New member
לי זה קרה כבר 3 פעמים עם שרוןןן|מאו

חלמתי שאני ושרון חחח זה יישמע מצחיק אבל חלמתי שאנחנו חברים ואיזו פרחה מנסה להפריד ביננו

למעלה